האם יש משהו שניתן לעשות ?
האם אפשר להשמיש את הכונן ? (חדש עולה המון כסף
או שרק ניתן איכשהו להציל את הDATA ? ואם כן איך ?
בתודה מראש

אני לא חושב שיש לו חיבור SATA , הוא כונן די ישןagent__smith כתב:מעבר לחיבור ישיר של הכונן בSATA, רק החלפת לוח של הכונן באחד אחר....
למרות העובדה שאני טכנופוב של מערכת ההפעלה ההיא (מאז שניסיתי ללמוד אותה במרכז ההדרכה של IBM בזמנוufffnick כתב:או לנסות עם מערכת הפעלה אחרת.
אתמול היה לי התקף לב דומה על מחשב ווינדוס 7 וכונן נייד.
חיברתי לשרת לינוקס וזיהה את הכונן (כל התמונות שצילמתי בחיי נמצאות עליו),
מיד שיכפלתי אותו אל השרת.
אם יש לך האפשרות להוריד ISO של ubuntu גרסת דסקטופ, לצרוב על CD (ובכך יהיה לך live cd), ולאתחל את המחשב עם ה-CD.
תוכל כך לעלות את מערכת ההפעלה דרך ה- CD (אין צורך להתקין את מערכת ההפעלה, רק להתנסות בה) ולנסות לגשת את הכונן ולראות מה נשאר ממנו.
זה לא ישנה כלום במחשב עצמו ולא יפגע בהתקנה של ווינדוס.
כמובן יש לחבר את הכונן אחרי שהמערכת עולה.
כבר יש היסטוריה של הצלחות לזה באתר.
בהצלחה....

אז אם אני אלך לטכנאי מחשב , והוא יראה שהכול בסדר , הוא יוכל להכניס לי אותו למחשב דרך IDE ואז אני אקבל אותו ככונן פנימי ?agent__smith כתב:אין לוח של כונן חיצוני...
כונן חיצוני זה כונן רגיל בתוך קופסא עם מתאם SATA/IDE לUSB.
תפתח את הקופסא, תוציא את הכונן ותחבר ישר למחשב.
לנושא השני, כל כונן מורכב בד"כ מחלק מכני שזה רוב הכונן ומכיל פלטות ראשים וכו', וחלק אלקטרוני שמכיל את הזיכרון מטמון וכו'.
בתחתית הכונן יש לוח קטן עם צ'יפים שמחובר לחלק המכני, את זה צריך להחליף. איפה ? לא יודע לצערי. אם יש לך כונן זהה נוסף תוכל לבד....

תודה , ניסיתי למצוא עכשיו , ואני יודע שיש לי MY BOOK ESSNTIAL , אבל לא הצלחתי למצוא משהו כזה , וגם לא הצלחתי לדעת אם להוריד מה שהם קוראים לו firmware או לא .offerbk1 כתב:באתר של wd איפה שמורידים דרייברים יש גם תוכנה שאמורה לבדוק ולהגיד לך מה תקול. אם לא תתמצא צגיד ואני אנסה לעזור כשאהיה ליד מחשב...

תכל'ס, לא בהכרח.truejoker כתב: האם זה אומר שאז הכונן שלי יוכל לתפקד רק תחת מערכת ההפעלה לינוקס ?
כי אין לי שרת קבצים שאני יכול להעביר אליו את החומר , אני אצטרך לקנות כונן חליפי , ובמחירים של היום זה די יקר לי כרגע (בזבזתי יותר מידי כסף לאחרונה)
...
אני מקווה שדקסטר לא מנסה "להתחשבן" אתך, כי בדיוק מתחילה העונה ה -7-...truejoker כתב:יש לי HD חיצוני של WD של שני טרה שמכיל את הסדרות האהובות עלי. היום החלטתי לגבות את דקסטר עונה 6 , ופתאום הייתה הפסקת חשמל לשניה , ואח"כ WINDOWS לא מזהה יותר את הכונן , היא אומרת שיש בעיה בהתקן .
האם יש משהו שניתן לעשות ?
האם אפשר להשמיש את הכונן ? (חדש עולה המון כסף)
או שרק ניתן איכשהו להציל את הDATA ? ואם כן איך ?
בתודה מראש...
למה להגיד מה לחפש אם כבר מצאתי לך?truejoker כתב:תודה , ניסיתי למצוא עכשיו , ואני יודע שיש לי MY BOOK ESSNTIAL , אבל לא הצלחתי למצוא משהו כזה , וגם לא הצלחתי לדעת אם להוריד מה שהם קוראים לו firmware או לא .offerbk1 כתב:באתר של wd איפה שמורידים דרייברים יש גם תוכנה שאמורה לבדוק ולהגיד לך מה תקול. אם לא תתמצא צגיד ואני אנסה לעזור כשאהיה ליד מחשב...
אשמח אם תגיד לי או תכווין אותי יותר טוב היכן לחפש...