מחפש המלצה לטלוויזיה 40-42 אינץ' באיזור ה3000 ש"ח

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Shebo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
אני יודע שבדיוק פורסמה בקשה להצעה על טלוויזיה דומה, אבל כמה מהדרישות שלי מהמסך שונות.

אני מחפש מסך בגדלים בין 37 אינץ' ל42 אינץ' (עוד לא סיימתי עם כל המדידות והבדיקות בסלון, אז בואו נגיד ממוצע 40 אינץ') בסכום של בערך 3000 ש"ח. זה יכול להיות קצת פחות או קצת יותר, אם אם המסך יהיה ממש ממש שווה את זה אני גם יכול לשים את ה3500 עליו. מן הסתם פחות כסף = כיס מאושר יותר.

שימושים ודרישות:
* הטלוויזיה לא תתחבר לממיר כבלים/לווין ואין צורך או רצון בממיר DVB מכל סוג, אנחנו לא צופים בערוצי טלוויזיה - אין חשיבות לשידורי SD.
* הטלוויזיה תתחבר למחשב סלוני שישמש כHTPC ולאקס בוקס.
* שתהיה full hd (ברור מאליו :) ).
* רמקולים ינוהלו דרך המחשב באופטי אז גם אין חשיבות לאיכות הרמקולים של הטלוויזיה.
* כל התכנים יעברו במחשב (XBMC) אז גם אין חשיבות לחיבורי USB ולקריאת קידודים שונים של הטלוויזיה עצמה (DIVX, MKV וכו').

אני קצת נוטה לכיוון הSamsung LA40C550 אבל אני יותר מאשמח לשמוע על דגמים אחרים וחברות אחרות.

תודה רבה לכל מי שטרח לקרוא את הכל, ואני אשמח לעזרתכם!

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #2 

E30 של פנסוניק יענה לך על כל הצרכים.
גם 5 שנים אחריות של יורוקום ואני מאמין שאין כאן מקום לטעות.

Shebo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תןדה על ההצעה, הE30 באמת נראית מצויינת.
הבעיה היחידה שהיא כנראה קצת גדולה מדיי, ומעט יקרה ממה שתכננתי. יש אולי עוד מסכים מובילים בטווחים שנתתי?

Shebo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

הקפצה!
חפרתי וחקרתי וחיפשתי והלכתי להסתכל, ויש ממצאים:
42 אינץ' זה לא גדול מדיי, זה בסדר גמור במרחק שיש לנו בבית.
הבעיה היא שאת הe30 לא מצאתי כמעט יותר למכירה (בחנויות טוענים שהיא כבר "ישנה") ובדר"כ מוצג האחות הגדולה שלה, הe5. הבעיות איתה (כמו שכבר ראיתי שדובר פה בפורום) שיש פרמטרים שהיא נופלת מהe30, ושהיא כמעט 1000 של חריגה מהתקציב שלי.

אני די נוטה לכיוון הeh5000, רק קצת מתבאס שיש מסך ips במרחק נגיעה ושהeh5000 די פשוטה, לדוגמא יש לה רק 2 חיבורי HDMI בלבד.

יש עוד הצעות לגבי דגמים אחרים? או רעיונות לאיפה אפשר למצוא את הe30 (הכוונה לא לחיפוש בזאפ, אלא חנות אמינה וזולה).

תודה!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”