גולן טלקום VS הוט מובייל
אנחנו בדיוק עושים סדר בחבילה הסלולריות שלנו והגיע הזמן לעזוב את סלקום.
אנחנו מתלבטים בין גולן טלקום לבין הוט מובייל.
אני לא בקיא במסלולים העדכניים של החברות אז אשמח לשמוע ממי שכל מעודכן מה מציעים בכל חברה.
בגדול אני לא צריך חבילת הכל כלול - חשובה לי חבילת גלישה בנפח 1GB לפחות וSMS ושיחות פר שימוש.
לאשתי עדיף חבילה ללא הגבלה.
תודה לעוזרים.
אנחנו מתלבטים בין גולן טלקום לבין הוט מובייל.
אני לא בקיא במסלולים העדכניים של החברות אז אשמח לשמוע ממי שכל מעודכן מה מציעים בכל חברה.
בגדול אני לא צריך חבילת הכל כלול - חשובה לי חבילת גלישה בנפח 1GB לפחות וSMS ושיחות פר שימוש.
לאשתי עדיף חבילה ללא הגבלה.
תודה לעוזרים.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
פשוט תיכנס לאתרים של 2 החברות ותראה מהן החבילות. מאוד קל להבין את מה שכתוב ומוצע שם, זה לא מסובך כמו האתרים של החברות הישנות.
בגדול, נראה שלשניכם מתאימות החבילות של 99 ש"ח של גולן טלקום או 89 ש"ח של הוט מובייל.
אם תחליטו על הוט מובייל, תבדוק קודם שהמכשירים הסלולריים שלכם מתאימים לתדרי דור שלישי 850/2100. ציין את דגמי המכשירים שלכם אם אתה לא בטוח בעניין.
בגדול, נראה שלשניכם מתאימות החבילות של 99 ש"ח של גולן טלקום או 89 ש"ח של הוט מובייל.
אם תחליטו על הוט מובייל, תבדוק קודם שהמכשירים הסלולריים שלכם מתאימים לתדרי דור שלישי 850/2100. ציין את דגמי המכשירים שלכם אם אתה לא בטוח בעניין.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
שני המכשירים מתאימים - Samsung Captivatepixies כתב:פשוט תיכנס לאתרים של 2 החברות ותראה מהן החבילות. מאוד קל להבין את מה שכתוב ומוצע שם, זה לא מסובך כמו האתרים של החברות הישנות.
אם תחליטו על הוט מובייל, תבדוק קודם שהמכשירים הסלולריים שלכם מתאימים לתדרי דור שלישי 850/2100. ציין את דגמי המכשירים שלכם אם אתה לא בטוח בעניין....
תודה אסתכל באתרים מה הם מציעים.
מאד קל לבדוק
כמה דקות שיחה אתה עושה בחודש ?
כמה סמס ?
כמה גלישה ?
בשניהם דטה כ- 10 אג למגה
אם אתה מדבר הרבה:
בהוט דקת שיחה 10 אג בגולן מעבר ל-60 דק 17אג לדקה
וזה כמובן אם אתה מגיע בחישוב לסכום קטן מ-89/99 ש"ח שאז כדאי חבילה ללא הגבלה
אם בחישוב אתה פחות מזה (לא בכמה שקלים אלא מגיע עד 65 ש"ח או פחות)
ואתה מדבר מעבר ל-60 דקות כנראה הוט יהיה זול יותר
וכאן נשאלת השאלה מה יחסך לחברת הוט ולצורך להתייבש על הקוים כשצריך נציג
ומצד שני חוסר בגולן של שירותים כמו העברת שיחה ו-vpn וכנראה עוד לפחות בשלב זה
שאר הניהול בגולן דרך האתר מעולה
כמה דקות שיחה אתה עושה בחודש ?
כמה סמס ?
כמה גלישה ?
בשניהם דטה כ- 10 אג למגה
אם אתה מדבר הרבה:
בהוט דקת שיחה 10 אג בגולן מעבר ל-60 דק 17אג לדקה
וזה כמובן אם אתה מגיע בחישוב לסכום קטן מ-89/99 ש"ח שאז כדאי חבילה ללא הגבלה
אם בחישוב אתה פחות מזה (לא בכמה שקלים אלא מגיע עד 65 ש"ח או פחות)
ואתה מדבר מעבר ל-60 דקות כנראה הוט יהיה זול יותר
וכאן נשאלת השאלה מה יחסך לחברת הוט ולצורך להתייבש על הקוים כשצריך נציג
ומצד שני חוסר בגולן של שירותים כמו העברת שיחה ו-vpn וכנראה עוד לפחות בשלב זה
שאר הניהול בגולן דרך האתר מעולה
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
שאלת את השאלה וקיבלת תשובה נכונה מ pixiesembedded כתב:מישהו יודע אם אחת החברות מציעה חבילת אינטרנט במחיר סביר?
1GB מספיק לי אבל לא ראיתי משהו משתלם אצל אף אחד מהחברות....
איך שלא תסובב את זה, הכי זול זה 89 שח בהוט מובייל.
לא תקבל יותר טוב מזה.
זה מה שניקח בסוף לפי דעתי.Amir64 כתב:שאלת את השאלה וקיבלת תשובה נכונה מ pixiesembedded כתב:מישהו יודע אם אחת החברות מציעה חבילת אינטרנט במחיר סביר?
1GB מספיק לי אבל לא ראיתי משהו משתלם אצל אף אחד מהחברות....
איך שלא תסובב את זה, הכי זול זה 89 שח בהוט מובייל.
לא תקבל יותר טוב מזה....
מה לגבי מהירות הניוד?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
embedded
אם אתה יכול להגיע לתחנת שירות אתה מקבל SIM מיידית במקום,
ולאחר כ 4 שעות אתה מנוייד.
אם אתה יכול להגיע לתחנת שירות אתה מקבל SIM מיידית במקום,
ולאחר כ 4 שעות אתה מנוייד.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
התניידתי לגולן טלקום לפני 3 חודשים בערך ואני חייב להגיד שכנראה לחצתי על ההדק מוקדם מדי.
יש ניתוקים מדי פעם כשנמצאים בנהיגה בגלל ניודים מאנטנות של גולן לאנטנות של החברה המארחת, ובשתי נסיעות שהיו לי לחו"ל לא היה לי שירות בכלל עם הסים של גולן והייתי ממש תקוע, בלי שום יכולת לקבל עזרה מהם בזמן אמת, ועם מעט מאוד סימפטיה בדיעבד (שום פיצוי, והתייחסות די מגעילה של השירות לקוחות לבעיות שלהם...)
מה שכן, אני בחבילה הקלה שלהם ואני משלם משהו כמו 80 ש"ח לחודש על משהו כמו חצי ג'יגה גלישה ושאר ירקות... נציג שטח של אורנג' ביקר אצלי לפני חודש וברגע שהוא הבין מה הדפוס שימוש שלי וכמה אני משלם בגולן הוא סגר את המחשב ונפרדנו כידידים (הכי זול שהוא יכול היה להציע לי למשהו דומה היה חבילה של חצי ג'יגה עם הגבלות מסויימות ב-125 ש"ח...)
בקיצור, אני מתלבט אם להמשיך עם גולן או לחזור לאורנג' מתוך ידיעה שזה יעלה לי עוד 40 ש"ח לחודש, אבל שאני אקבל שירות ברמה טכנית גבוהה יותר ויחס אנושי טוב יותר, ואני אחזור לגולן או להוט אחרי שהם יסיימו את הפרישה הארצית שלהן (אלא אם יהיה 4G/LTE בארץ עד אז
).
יש ניתוקים מדי פעם כשנמצאים בנהיגה בגלל ניודים מאנטנות של גולן לאנטנות של החברה המארחת, ובשתי נסיעות שהיו לי לחו"ל לא היה לי שירות בכלל עם הסים של גולן והייתי ממש תקוע, בלי שום יכולת לקבל עזרה מהם בזמן אמת, ועם מעט מאוד סימפטיה בדיעבד (שום פיצוי, והתייחסות די מגעילה של השירות לקוחות לבעיות שלהם...)
מה שכן, אני בחבילה הקלה שלהם ואני משלם משהו כמו 80 ש"ח לחודש על משהו כמו חצי ג'יגה גלישה ושאר ירקות... נציג שטח של אורנג' ביקר אצלי לפני חודש וברגע שהוא הבין מה הדפוס שימוש שלי וכמה אני משלם בגולן הוא סגר את המחשב ונפרדנו כידידים (הכי זול שהוא יכול היה להציע לי למשהו דומה היה חבילה של חצי ג'יגה עם הגבלות מסויימות ב-125 ש"ח...)
בקיצור, אני מתלבט אם להמשיך עם גולן או לחזור לאורנג' מתוך ידיעה שזה יעלה לי עוד 40 ש"ח לחודש, אבל שאני אקבל שירות ברמה טכנית גבוהה יותר ויחס אנושי טוב יותר, ואני אחזור לגולן או להוט אחרי שהם יסיימו את הפרישה הארצית שלהן (אלא אם יהיה 4G/LTE בארץ עד אז
יש לפלאפון חבילה ללא הגבלה ב 99,
לדעתי שווה להוסיף כמה שקלים יותר מגולן והוט
ולא יהיו לך בעיות קליטה וניתוקים וכל המחלות
של בניית רשת חדשה.
לגבי כיסוי בחו”ל להוט וגולן יש כיסוי מאוד מצומצם עם המון בעיות בהשוואה לחברות הוותיקות.
של בניית רשת חדשה.
לגבי כיסוי בחו”ל להוט וגולן יש כיסוי מאוד מצומצם עם המון בעיות בהשוואה לחברות הוותיקות.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
זאת חבילה עם הרבה מאוד אותיות קטנות.
שלא לדבר על זה ש-roaming בחו"ל (של שיחות ו-SMS-ים, לא גלישה) עדיין יקר בצורה מחרידה (12-15 ש"ח לדקה!), לעומת 35 אג' לדקה בגולן טלקום ברוב מדינות אירופה.
ממליץ להתרחק מהחברות הותיקות!
שלא לדבר על זה ש-roaming בחו"ל (של שיחות ו-SMS-ים, לא גלישה) עדיין יקר בצורה מחרידה (12-15 ש"ח לדקה!), לעומת 35 אג' לדקה בגולן טלקום ברוב מדינות אירופה.
ממליץ להתרחק מהחברות הותיקות!
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- epony
- חבר במועדון 10K

הפעלתי לפני שיצאתי לחו"ל, לא שזה עזר...moco כתב:לגבי זה שלא היה לך שירות בחו"ל, זה כי כנראה לא הפעלת אותו ב"חשבון שלי" באתר שלהם.
ברירת המחדל זה שאין roaming בחו"ל, אבל אפשר להפעיל בקליק של עכבר.
זו ברירת מחדל טובה, כי מחירי הroaming גבוהים....
בפלאפון מתנתקות לי שיחות בכל מיני מקומות בארץ באופן קבוע (נמל ת"א למשל) - לא הכל דבש גם בחברות הישנות.itsik123 כתב:יש לפלאפון חבילה ללא הגבלה ב 99,
של בניית רשת חדשה.
לגבי כיסוי בחו”ל להוט וגולן יש כיסוי מאוד מצומצם עם המון בעיות בהשוואה לחברות הוותיקות....
חברים בגולן מאוד מרוצים באופן כללי.
- epony
- חבר במועדון 10K

גם אני הייתי מרוצה עד שנסעתי לחו"ל...