אני מבין מה אתה אומר, כי זו טבלה מקשרת בין המשתמשים לבין השרשורים שהם צפו בהם, בנוסף להודעה האחרונה שנקראה לכל צירוף כזה.
סתם מתוך סקרנות (וסליחה מראש אם אני נכנס לקרביים של המערכת שלכם) אני משער לי שהבעיה היא לא הגודל הפיזי שזה תופס כי מדובר רק על 3 עמודות של IDs, אלא החשש מהזמן שזה ייקח לאחזר את המידע, או לעדכן את אותו? שווה לכם לבדוק את העניין...
אם שמירה של כל השרשורים אי פעם, זה עדיין יקר כל כך, עדיין הייתי מבקש לחשוב על שמירה של השרשורים האחרונים שנצפו לתקופה קצובה של חודש / שבוע / X ימים (בהתאם לצריכת המשאבים כמובן).
היום מה שקורה הוא שברגע שאני נכנס לפורום לקרוא, זמן מסוים (די קצר לטעמי) לאחר מכן (לא ברור לי אם אלו מרווחי זמן קבועים או שתלויים בזמן הכניסה שלי או שילוב), באיזשהו שלב תוך כדי שאני עובר בין הפורומים שאני עוקב אחריהם, אני מאבד את היכולת לגשת לדיונים מהנקודה האחרונה שעזבתי אותם, רק בגלל שמחיקת המידע הזה מתרחשת תוך כדי הגלישה שלי.
אולי במקום למחוק את כל המידע הזה זמן קצר לאחר שמשתמש נכנס לפורום באופן שרירותי, לבצע את המחיקות באופן סלקטיבי שלוקח בחשבון את הזמן שעבר מהביקור האחרון של המשתמש בשרשור.
למשל, לבצע מחיקה של כל השרשורים האחרונים שצפה בהם המשתמש, על פי החוקים שקיימים היום, אבל רק את אלו שהמשתמש צפה בהם לפני יותר משבוע.
זה באמת אחד הדברים שהכי מציקים לי כל פעם שזה קורה, ואם תטפלו בזה, זה רק יאריך לי את החיים