שיפוץ Morel M.L.P 411
אהלן,לא מזמן רכשתי רמקול Morel MLP 411,המצב החיצוני שלהם לא היה מזהיר בלשון המעטה,חיפשתי לי קצת תעסוקה לחגים והחלטתי לשפץ את התיבות בעצמי.
בהמשך 2 הוופרים ילכו לשיפוץ אצל אומגה אוודיו כנראה,אם יש לכם המלצות למקומות אחרים לתקן את הרמקולים אשמח לשמוע,חשבתי על אומגה אודיו כי לפי מה שהבנתי הם בנו את הרמקולים האלה עוד שהיו חלק ממורל.
הרמקולים הגיעו אלי לאחר שהתעסקו בהם הרבה ולצערי אנשים שלא כ"כ ידעו מה הם עושים.
הרמקול עמד על 4 ספייקים שחוברו לתיבה בצורה חובבנית,הרמקול התנדנד,יוחלפו בחדשים.
הגריל מחובר לתיבה עם סקוטצ' לבן,כי סתמו את החורים המקוריים של הגריל,יקדחו חורים חדשים לגריל והוא יחובר עם קליפיסים יעודיים לגריל.
יוחלפו טרמינלים,כרגע הם לא זהים,אחד קטן מהשני וגם הם לא מסוגלים לקבל חיווט של 16 גייג'.
פאזות לא זהות בשני הרמקולים,והחלמות חובבניות.
צירפתי תמונות של הקרוס אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך לחבר כראוי את הרמקולים,כרגע אין לי מושג מה פלוס ומה מינוס,שיחקו שם ועשו סלט.
השיפוץ של התיבה כולל שיוף עד לעץ וצביעה מלאה בגימור דמוי עץ (בעזרת מברשת מיוחדת)
בנוסף חלק מהתיבה התפורר (סיבית) ולכן החלפתי את הקנט שהתפורר בעץ מלא(התמונות מהתחלת התהליך)
מי שרוצה לדעת עוד על המברשת שיצפה בסרטון הבא:
הנה תמונות של מה שהספקתי עד עכשיו
http://imageshack.us/g/1/9789471/
בהמשך 2 הוופרים ילכו לשיפוץ אצל אומגה אוודיו כנראה,אם יש לכם המלצות למקומות אחרים לתקן את הרמקולים אשמח לשמוע,חשבתי על אומגה אודיו כי לפי מה שהבנתי הם בנו את הרמקולים האלה עוד שהיו חלק ממורל.
הרמקולים הגיעו אלי לאחר שהתעסקו בהם הרבה ולצערי אנשים שלא כ"כ ידעו מה הם עושים.
הרמקול עמד על 4 ספייקים שחוברו לתיבה בצורה חובבנית,הרמקול התנדנד,יוחלפו בחדשים.
הגריל מחובר לתיבה עם סקוטצ' לבן,כי סתמו את החורים המקוריים של הגריל,יקדחו חורים חדשים לגריל והוא יחובר עם קליפיסים יעודיים לגריל.
יוחלפו טרמינלים,כרגע הם לא זהים,אחד קטן מהשני וגם הם לא מסוגלים לקבל חיווט של 16 גייג'.
פאזות לא זהות בשני הרמקולים,והחלמות חובבניות.
צירפתי תמונות של הקרוס אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך לחבר כראוי את הרמקולים,כרגע אין לי מושג מה פלוס ומה מינוס,שיחקו שם ועשו סלט.
השיפוץ של התיבה כולל שיוף עד לעץ וצביעה מלאה בגימור דמוי עץ (בעזרת מברשת מיוחדת)
בנוסף חלק מהתיבה התפורר (סיבית) ולכן החלפתי את הקנט שהתפורר בעץ מלא(התמונות מהתחלת התהליך)
מי שרוצה לדעת עוד על המברשת שיצפה בסרטון הבא:
הנה תמונות של מה שהספקתי עד עכשיו
http://imageshack.us/g/1/9789471/