מישהו יכול להמליץ על קפה ספציפי של tchibo?
עוד שכשבוע אהיה בגרמניה וראיתי להפתעתי שמחירי הקפה הקלוי של רשת שהוזכרה כאן מספר פעמים - Tchibo, הם לא כל כך יקרים.
ראו כאן: http://www.tchibo.de/Privat-Kaffee-nach ... 00886.html
וכאן: http://www.tchibo.de/Espresso-Caffe-Cre ... 00894.html
(אפשר לתרגם עם גוגל)
יש להם אריזות יפות, אבל השאלה איך התערובות הקלויות.
אם למישהו יש המלצה לערובת ספציפית, אשמח לקבלה.
חג שמח ותודה מראש.
ראו כאן: http://www.tchibo.de/Privat-Kaffee-nach ... 00886.html
וכאן: http://www.tchibo.de/Espresso-Caffe-Cre ... 00894.html
(אפשר לתרגם עם גוגל)
יש להם אריזות יפות, אבל השאלה איך התערובות הקלויות.
אם למישהו יש המלצה לערובת ספציפית, אשמח לקבלה.
חג שמח ותודה מראש.
אין לי המלצה אבל קח בחשבון שהאיכות לאספרסו לא בשמים (זה פשוט לא מעניין את הגרמנים, הם שותים פילטר)
הנמס שלהם נחמד - ויקר
אם כבר אתה בגרמניה, כנס לסופר כלשהו, ואחרי שתתבעס מהמחירים (הכל חצי מישראל, האיכות לרוב גבוהה יותר), שדוד את מחלקת השוקולד (ריטר ספורט בחצי מהמחיר של פרה עלובה, מילקה ושאר תענוגות), ואז שדוד את מחלקת הבירה שגודלה יהיה ככל הנראה כמו סניף ממוצע של טיב טעם.
הנמס שלהם נחמד - ויקר
אם כבר אתה בגרמניה, כנס לסופר כלשהו, ואחרי שתתבעס מהמחירים (הכל חצי מישראל, האיכות לרוב גבוהה יותר), שדוד את מחלקת השוקולד (ריטר ספורט בחצי מהמחיר של פרה עלובה, מילקה ושאר תענוגות), ואז שדוד את מחלקת הבירה שגודלה יהיה ככל הנראה כמו סניף ממוצע של טיב טעם.
what's next?
- adi_habrusi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 372
- נתן תודות: 133 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
על הדרך תנגס באיזה נוקנוקיה עסיסית
יום דבש
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
כל עוד הקפה טרי הוא יהיה בסדר - יש הרבה תערובות בהירות אבל אם תבקש קלוי כהה לאספרסו זה יהיה בסדר.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
השאלה לאיזה סופר , יש את ALDI ויש את REWE , שני עולמות שוניםhosq כתב:אין לי המלצה אבל קח בחשבון שהאיכות לאספרסו לא בשמים (זה פשוט לא מעניין את הגרמנים, הם שותים פילטר)
הנמס שלהם נחמד - ויקר
אם כבר אתה בגרמניה, כנס לסופר כלשהו, ואחרי שתתבעס מהמחירים (הכל חצי מישראל, האיכות לרוב גבוהה יותר), שדוד את מחלקת השוקולד (ריטר ספורט בחצי מהמחיר של פרה עלובה, מילקה ושאר תענוגות), ואז שדוד את מחלקת הבירה שגודלה יהיה ככל הנראה כמו סניף ממוצע של טיב טעם....
לענייננו , האמת , שלא ממליץ בכלל על Chibo , אם אתה כבר פה עדיף כמעט בכל מקום אחר שמכין קפה במיוחד כי הוא לא תמיד טרי (לאן אתה נוסע , אולי אוכל לכוון אותך) , אם בכל זאת אתה מתעקש על Chibo ה Barista שלהם הכי מוצלח לטעמי או שאולי יתמזל מזלך ויהיה איזה קפה במהדורה מוגבלת שמדי פעם הם מוכרים , אתה תשים לב כבר לפי הבדל המחירים בחנות.
אופציה נוספת , הבנתי שאוהבים בארץ את ILLY , יש לך בסופר במחיר הרבה יותר זול מהארץ....
נערך לאחרונה על ידי dgent ב 02/10/2012 8:55, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תודה על ההודעה המושקעת, אהיה בברלין ואשמח להמלצות!dgent כתב:השאלה לאיזה סופר , יש את ALDI ויש את REWE , שני עולמות שוניםhosq כתב:אין לי המלצה אבל קח בחשבון שהאיכות לאספרסו לא בשמים (זה פשוט לא מעניין את הגרמנים, הם שותים פילטר)
הנמס שלהם נחמד - ויקר
אם כבר אתה בגרמניה, כנס לסופר כלשהו, ואחרי שתתבעס מהמחירים (הכל חצי מישראל, האיכות לרוב גבוהה יותר), שדוד את מחלקת השוקולד (ריטר ספורט בחצי מהמחיר של פרה עלובה, מילקה ושאר תענוגות), ואז שדוד את מחלקת הבירה שגודלה יהיה ככל הנראה כמו סניף ממוצע של טיב טעם....(למרות שבשניהם אתה משיג חלב בחצי מחיר מהארץ...)
לענייננו , האמת , שלא ממליץ בכלל על Chibo , אם אתה כבר פה עדיף כמעט בכל מקום אחר שמכין קפה במיוחד כי הוא לא תמיד טרי (לאן אתה נוסע , אולי אוכל לכוון אותך) , אם בכל זאת אתה מתעקש על Chibo ה Barista שלהם הכי מוצלח לטעמי או שאולי יתמזל מזלך ויהיה איזה קפה במהדורה מוגבלת שמדי פעם הם מוכרים , אתה תשים לב כבר לפי הבדל המחירים בחנות.
אופציה נוספת , הבנתי שאוהבים בארץ את ILLY , יש לך בסופר במחיר הרבה יותר זול מהארץ.......
אני קולה בבית כך שהלחץ על רכישת קפה קלוי הוא לא כה רב, במיוחד לאחר שהגעתי למספר תערובות מצויינות... בכל זאת, חשבתי להתפנק, האריזות שלהם יפות וחשבתי שאולי הן מעידות על מה שבתוכן. גם המחיר נראה סביר ביותר.
תודה לכל העונים
חששתי שתגיד ברלין , אני בצד השני של המדינה :$) , מבטיח לבדוק בכל זאת , אעדכן אחרי החקירה...
הבעיה השנייה שם מבחינתי הייתה שאם אתה לא רוצה לקנות קילו אלא פחות , האטימה של האריזות שנותנים לך מהמיכלים שואפת ל 0... אז הטריות יכולה להעלם יחסית מהר.
gעד שאמצא אתה מוזמן לנסות לבדוק אם יש פה משהו שמעניין אותך : http://www.quijote-kaffee.de/shop/
לא הכי זול (תלוי למה משווים כמובן) אבל גיליתי אותם עכשיו והקפה שניסיתי יצא מצוין!. למרות שהאתר בגרמנית , את הזנים וכ'ו אני מניח שתוכל להבין ומקסימום להשתמש בגוגל לתרגום (לאנגלית , לא לעברית!) .
הבעיה השנייה שם מבחינתי הייתה שאם אתה לא רוצה לקנות קילו אלא פחות , האטימה של האריזות שנותנים לך מהמיכלים שואפת ל 0... אז הטריות יכולה להעלם יחסית מהר.
gעד שאמצא אתה מוזמן לנסות לבדוק אם יש פה משהו שמעניין אותך : http://www.quijote-kaffee.de/shop/
לא הכי זול (תלוי למה משווים כמובן) אבל גיליתי אותם עכשיו והקפה שניסיתי יצא מצוין!. למרות שהאתר בגרמנית , את הזנים וכ'ו אני מניח שתוכל להבין ומקסימום להשתמש בגוגל לתרגום (לאנגלית , לא לעברית!) .
- sterns
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 122
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
- יצירת קשר:
שים לב שהם מוכרים קפה "אספרסו" במקום לשתיה, אבל הם מכינים אותו ממכונות אוטומטיות והוא על הפנים. לא הייתי קונה קפה שלהם לאספרסו.
מחבר הספר "מדריך הקפה"
קפה בבית, קפה בעבודה,
קפה כמשקה, קפה כחברה,
הקפה הוא טעים
ארוחות הוא משלים
בקיצור, הקפה הוא ממש חגיגה.
קפה בבית, קפה בעבודה,
קפה כמשקה, קפה כחברה,
הקפה הוא טעים
ארוחות הוא משלים
בקיצור, הקפה הוא ממש חגיגה.
טוב, אזהר מהם. המכונות האוטמטיות זכורות לי לרעה משוויץ...
ההפתעה הטובה ביותר בנושא קפה הייתה לי בפורטוגל!
יש לי מלאי קפה ירוק ובתי קלייה טובים הקולים טרי יש בארץ, חשבתי שיהיה נחמד לנסות "משהו מהמדף" במחירי רצפה אבל כנראה שאוותר.
תודה לכולם
ההפתעה הטובה ביותר בנושא קפה הייתה לי בפורטוגל!
יש לי מלאי קפה ירוק ובתי קלייה טובים הקולים טרי יש בארץ, חשבתי שיהיה נחמד לנסות "משהו מהמדף" במחירי רצפה אבל כנראה שאוותר.
תודה לכולם
אני לא מסכים איתך מיץ פטל , אחרי המחירים שהבנתי שיש בארץ כמו ש HOSQ אומר אני לא רואה שום סיבה לא לנסות קפה ממקום אחר (וכן אף על פי שאתה מכין בבית
) , מאחר וכולנו אוהבים קפה , לא רואה סיבה לא לנסות דברים "אחרים" .
הבעיה היחידה היא שדווקא התייחסת ל Tchibo שהם באמת לא רמה מבחינת קפה .
בברלין אגב, עשיתי חיפוש קצר בגוגל :
https://www.google.com/#hl=iw&site=&sou ... 00&bih=739
תוכל למצוא במפה במקומות קרובים , בשני מקומות מהרשימה ( Einstein ו Barcomi ) הייתי בעצמי ונהניתי מהם כמסעדות לארוחת בוקר אבל חייב לציין שהקפה גם היה מצוין .
אם כי , הקפה לא הכי זול אבל אני מניח שעדיין יותר מהארץ (לא בטוח אבל עדיין שווה לנסות) . העליתי את שני המקומות הנ"ל כי אני ממליץ עליהם בחום רב כמקומות לארוחה קלה ואני לא בטוח כמה תיירים ישראלים מגיעים לשם ( איינשטיין בכלל לא זול , אפילו די יקר , אבל זה מקום שיש לו קסם מיוחד (בית קפה בסגנון וינאי ) .
ברקומי מצד שני , מומלץ לא פחות ואפילו יותר , יש שם דברים מצוינים ומתוקים שמשתלבים מצוין עם הקפה שמוגש שם (אשתי אפילו קנתה שני ספרים מאחר והמקום הוקם על ידי אמריקאית שעל הדרך מוציאה ספרי מתכונים נפלאים:) .
אופציה שלישית! , פשוט תכנס ל REWE או EDEKA ותוכל לקנות שם קפה של החברות המוכרות ( Segafredo illy וכ'ו ) בחצי מחיר מהארץ:).
תעשה חיים
הבעיה היחידה היא שדווקא התייחסת ל Tchibo שהם באמת לא רמה מבחינת קפה .
בברלין אגב, עשיתי חיפוש קצר בגוגל :
https://www.google.com/#hl=iw&site=&sou ... 00&bih=739
תוכל למצוא במפה במקומות קרובים , בשני מקומות מהרשימה ( Einstein ו Barcomi ) הייתי בעצמי ונהניתי מהם כמסעדות לארוחת בוקר אבל חייב לציין שהקפה גם היה מצוין .
אם כי , הקפה לא הכי זול אבל אני מניח שעדיין יותר מהארץ (לא בטוח אבל עדיין שווה לנסות) . העליתי את שני המקומות הנ"ל כי אני ממליץ עליהם בחום רב כמקומות לארוחה קלה ואני לא בטוח כמה תיירים ישראלים מגיעים לשם ( איינשטיין בכלל לא זול , אפילו די יקר , אבל זה מקום שיש לו קסם מיוחד (בית קפה בסגנון וינאי ) .
ברקומי מצד שני , מומלץ לא פחות ואפילו יותר , יש שם דברים מצוינים ומתוקים שמשתלבים מצוין עם הקפה שמוגש שם (אשתי אפילו קנתה שני ספרים מאחר והמקום הוקם על ידי אמריקאית שעל הדרך מוציאה ספרי מתכונים נפלאים:) .
אופציה שלישית! , פשוט תכנס ל REWE או EDEKA ותוכל לקנות שם קפה של החברות המוכרות ( Segafredo illy וכ'ו ) בחצי מחיר מהארץ:).
תעשה חיים
תודה רבה, אאמץ בחום את ההמלצה שלך וגם של עידו.
לשדוד סופרמרקטים זה כיף וגם בעבר קניתי בגרמניה קפה איטלקי טרי יחסית במחירים סבירים. TCHIBO הוזכר פה בעבר, לכן שאלתי ספציפית וגם מצאתי חנות שלהם ממש שני מטר מהמלון שלי. האם תערובת ה- BARISTA שלהם טובה או שלא כדאי לגעת בכלל?
לשדוד סופרמרקטים זה כיף וגם בעבר קניתי בגרמניה קפה איטלקי טרי יחסית במחירים סבירים. TCHIBO הוזכר פה בעבר, לכן שאלתי ספציפית וגם מצאתי חנות שלהם ממש שני מטר מהמלון שלי. האם תערובת ה- BARISTA שלהם טובה או שלא כדאי לגעת בכלל?
Tchibo היה הכי קרוב לבית עד שנפתחה פה חנות ממול שמוכרת את הקפה מהאתר הראשון שהזכרתי אז הייתי די עצלן עד שגיליתי בית קפה אחר בעירי שמביא פולים מצוינים מרוסטרי (ברחה לי המילה בעברית) מצוין.
, הבריסטה אם אני זוכר נכון היה היחיד שלא היה 100% ארביקה אז התחברתי אליו (וניסיתי הכל) , מצד שני , בגלל שזה במשקל , אתה אפילו תוכל לנסות 100 גרם מכל סוג ולתת חוות דעת פה בפורום לקונים עתידיים
, הייתי עושה זאת בעצמי אבל אני לא מחשיב עצמי עדיין אפילו 50% קפוהוליק בשביל לפרט את ההבדלים
.
הלהיט בצ'יבו הוא דווקא האוטומטיות (קפסולות)שלהם ב 50יורו מעוצבות יפה ומכינות קפה טוב+.
, הבריסטה אם אני זוכר נכון היה היחיד שלא היה 100% ארביקה אז התחברתי אליו (וניסיתי הכל) , מצד שני , בגלל שזה במשקל , אתה אפילו תוכל לנסות 100 גרם מכל סוג ולתת חוות דעת פה בפורום לקונים עתידיים
הלהיט בצ'יבו הוא דווקא האוטומטיות (קפסולות)שלהם ב 50יורו מעוצבות יפה ומכינות קפה טוב+.
יופי, הצצתי עכשיו בקישורים לגבי בתי הקפה ובתי הקלייה של איינשטין ושל סינתיה ברקומי. מרשים ביותר!
מקווה שאגיע לברקומי אבל לאיינשטיין בטוח אגיע, יש בית קפה שלהם די קרוב אלי וראיתי שגם להם יש תערובות אספרסו מבטיחות והמון קפה חד זני באריזות של 250 גרם.
מכל השיטוט הזה בתמונות ובמידע באינטרנט, אני רץ להכין אספרסו אמיתי...
מקווה שאגיע לברקומי אבל לאיינשטיין בטוח אגיע, יש בית קפה שלהם די קרוב אלי וראיתי שגם להם יש תערובות אספרסו מבטיחות והמון קפה חד זני באריזות של 250 גרם.
מכל השיטוט הזה בתמונות ובמידע באינטרנט, אני רץ להכין אספרסו אמיתי...
שים לב , האינשטיין ה"אמיתי" הוא פה : Café Einstein
Kurfürstenstraße 58 10785 Berlin גרמניה
אליו קשור הסיפור היהודי :
http://needleberlin.com/2011/01/05/cafe ... strase-58/
Kurfürstenstraße 58 10785 Berlin גרמניה
אליו קשור הסיפור היהודי :
http://needleberlin.com/2011/01/05/cafe ... strase-58/
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
dgent - יש המלצות למינכן חוץ מביר גרדן? תחילת נובמבר אני אהיה שם וכל מה שאני זוכר משם זה רק סגפרדו בכל פינה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)