שאלה על ה- NAVI-X

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
ירוקהבמחשבים פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לא ממש מבינה גדולה במחשבים, אבל תודות לבני ולשאר האנשים המקסימים כאן, התקנו את ה-XBMC ואת ה- NAVIX שבתחילה, כבר יותר מחודשיים פעל ללא תקלות. אך בחודש האחרון אנו נתקלים בתקלות בעיקר בשעות הערב, הוא לא פותח אפילו את "החיפוש" ב- NAVIX, בשעות הבוקר (בחיי:):) זה עובד מצוין, בערבים זה פשוט לא עובד בכלל כל הזמן הוא כותב - can not open file וכל זאת כמובן אחרי נצח המתנה כאילו הוא נתקע. וכל שאר התוכנות סגורות, אין לנו עוד מחשב עובד בבית.
חיפשתי בהיסטוריה הסברים למה ה- NAVIX לא עובד, אך אם זה היה קשור למהירות האינטרנט או לסוג הווינדוס שלנו אז לא זה היה עובד בכלל.
אשמח לעזרה ולהסברים איך לסדר את זה
תודה וחג שמח

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6111
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #2 

ירוקהבמחשבים
ראשית ברוכה הבאה לאתר (f)

שנית, את מבלבלת מעט בין הפורטל לבין החבילת תכנים שלי.
החבילת תכנים שלי לא יושבת על הפורטל עצמו אלא מקומית במחשב שלך שמקושר אלי מרחוק - ככה אני מעדכן בשוטף בלי שתצטרכי להתאמץ.

תכנים אחרים אשר בפורטל תלויים בעומס על הפורטל וכפי שאת ועוד רבים חווים הפורטל נוטה לקרוס.
אין מה לעשות בעניין, זה לא בעיה אצלך ולא קשור אלייך אישית... עצתי אלייך היא לדבוק למה שפועל קרי חבילת התכנים שלי.
תהיי סמוכה ובטוחה שאם יש משהו ששווה הבאה ברמה של תחנת טלוויזיה זה יהיה גם אצלי.
ואם בכל זאת חשקה נפשך בתכנים מהפורטל אזי שתצטרכי להכנס בבקרים יש פחות עומס והפורטל זז.

ירוקהבמחשבים פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

תודה רבה על התגובה המהירה

שליחה #3 

לרוב אנחנו רואים סרטים דרך ה-NAVIX, לא סדרות.
האם אפשר גם דרך ההמלצות שאתה מעלה לראות סרטים גם בשעות העומס?
מצטערת בורה לגמרי במחשבים :? בלי טלוויזיה בכבלים בבית.
שוב תודה על העזרה :)

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6111
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #4 

אלו לא המלצות אלא ממש תחנות טלוויזיה לייב. יש לך את חבילת הסרטים והיא עשירה בערוצי סרטים.. Fox movies, dubai 1, MGM ונוספים

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”