חשבון אייטיונס אמריקאי- כרטיס אשראי לקניות
-
רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
האם ניתן להשתמש בכרטיס ״אמריקן אקספרס״ בינלאומי ( שהונפק בארץ ) ככרטיס לרכישות בחשבון אייטיונס אמריקאי?
תודה
תודה
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
מבין הכרטיסים הישראליים, AMEX הוא היחיד שדווקא כן מאפשר את זה לדעתי.
אתה צריך בשלב הראשון לקבל כתובת אמריקאית (עם שירות global shop, שבנק הפועלים / אמקס שותפים בו) - https://www.americanexpress.co.il/globalshop/
אחרי זה, עם הכתובת הזו, תוכל להרשם בחנות ולשייך את הכרטיס.
יש לי חבר שטוען שזה עובד לו...
אתה צריך בשלב הראשון לקבל כתובת אמריקאית (עם שירות global shop, שבנק הפועלים / אמקס שותפים בו) - https://www.americanexpress.co.il/globalshop/
יש לי חבר שטוען שזה עובד לו...
פתרון הרבה יותר פשוט - אתה פותח חשבון אמריקאי ללא כרטיס אשראי , לאחר מכן אתה רוכש באינטרנט itunes gift card לאחר מכן אתה נכנס לחשבון שלך האמריקאי ב -itunes ועושה redeem מכניס את הקוד של ה - gift card וזהו .
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
giladk,
איך זה יותר פשוט?
בשיטה הזו, אם רוצים להוסיף כסף צריך לקנות עוד כרטיס, וזה לא ממש נוח, גם בגלל חוסר הדיוק (איזה סכום כרטיס לקנות, מה אם נשאר עודף מיותר) וגם בגלל הזמן.
בהקשר של כרטיסים - הדרך הכי קלה היא באיביי (ולבקש מהמוכר לשלוח את הקוד באימייל), וזה עדיין לוקח זמן - בעוד ששיוך כרטיס אשראי מאפשר רכישות מיידיות.
איך זה יותר פשוט?
בשיטה הזו, אם רוצים להוסיף כסף צריך לקנות עוד כרטיס, וזה לא ממש נוח, גם בגלל חוסר הדיוק (איזה סכום כרטיס לקנות, מה אם נשאר עודף מיותר) וגם בגלל הזמן.
בהקשר של כרטיסים - הדרך הכי קלה היא באיביי (ולבקש מהמוכר לשלוח את הקוד באימייל), וזה עדיין לוקח זמן - בעוד ששיוך כרטיס אשראי מאפשר רכישות מיידיות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
ניסיתם עם הכרטיס הנטען של הדואר?
לפי מה שהבנתי, הוא נטול כתובת (קרי: כל כתובת פיקטיבית תעבוד איתו).
לפי מה שהבנתי, הוא נטול כתובת (קרי: כל כתובת פיקטיבית תעבוד איתו).
-
רונן
- חבר מכור קשה

קודם כל תודה לעונים !
אנסה באמצעות כרטיס בינלאומי של אמריקן אקספרס .
השאלה האם ניתן לשנות את חשבון האייטיונס הישראלי שלי לאמריקאי אם יש לי כרטיס אשראי מתאים ו- כתובת בארה"ב ?
טכנית , ניתן לשנות פרמטרים אלו בחשבון , האם זה עובד בפועל ?
אנסה באמצעות כרטיס בינלאומי של אמריקן אקספרס .
השאלה האם ניתן לשנות את חשבון האייטיונס הישראלי שלי לאמריקאי אם יש לי כרטיס אשראי מתאים ו- כתובת בארה"ב ?
טכנית , ניתן לשנות פרמטרים אלו בחשבון , האם זה עובד בפועל ?
-
רונן
- חבר מכור קשה

רונן
נראה לי שאתר global shop מקביל ל mustop ....uriler כתב:מבין הכרטיסים הישראליים, AMEX הוא היחיד שדווקא כן מאפשר את זה לדעתי.
יש לי חבר שטוען שזה עובד לו......
http://www.mustop.co.il/
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
רונן,
לא ממש.
נכון שהם נותנים את אותו השירות (באמצעות חברה אחרת, skypostal), אבל ברגע שנרשמים ומקבלים כתובת, היא משויכת לכרטיס ככתובת משנית, וניתן להשתמש בה כ billing address אמריקאית למהדרין (בשונה מכתובת של מסטופ ודומותיה, שלא קשורה לכרטיס ולכן יש פוטנציאל שהעסקה לא תוכר).
לא ממש.
נכון שהם נותנים את אותו השירות (באמצעות חברה אחרת, skypostal), אבל ברגע שנרשמים ומקבלים כתובת, היא משויכת לכרטיס ככתובת משנית, וניתן להשתמש בה כ billing address אמריקאית למהדרין (בשונה מכתובת של מסטופ ודומותיה, שלא קשורה לכרטיס ולכן יש פוטנציאל שהעסקה לא תוכר).
-
רונן
- חבר מכור קשה

רונן
OK, תודה רבה על העדכון , השכלתי .uriler כתב:רונן,
לא ממש.
נכון שהם נותנים את אותו השירות (באמצעות חברה אחרת, skypostal), אבל ברגע שנרשמים ומקבלים כתובת, היא משויכת לכרטיס ככתובת משנית, וניתן להשתמש בה כ billing address אמריקאית למהדרין (בשונה מכתובת של מסטופ ודומותיה, שלא קשורה לכרטיס ולכן יש פוטנציאל שהעסקה לא תוכר)....
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
המון תודה, לדעתי זה יכול להיות פתרון מצויין.uriler כתב:רונן,
לא ממש.
נכון שהם נותנים את אותו השירות (באמצעות חברה אחרת, skypostal), אבל ברגע שנרשמים ומקבלים כתובת, היא משויכת לכרטיס ככתובת משנית, וניתן להשתמש בה כ billing address אמריקאית למהדרין (בשונה מכתובת של מסטופ ודומותיה, שלא קשורה לכרטיס ולכן יש פוטנציאל שהעסקה לא תוכר)....
נרשמתי גם, מחכה שיעדכנו באמריקן אקספרס את הכתובת המשנית בארהב
אגב אפשר, למיטב הבנתי, להמשיך להשתמש בMUSTOP, רק שהכרטיס אשראי יאשפר רכישות בארהב כיוון שמוגדרת לו כתובת בארה"ב.
-
רונן
- חבר מכור קשה

היכן נמצאת הכתובת המשנית ?
בתחילה ניתן לבחור רק את ישראל ...
בתחילה ניתן לבחור רק את ישראל ...
-
רונן
- חבר מכור קשה

האם תוכלו לומר לי מה הכוונה לצרכי אישור ה מיקוד חייב להיות זהה למיקוד בחשבון כרטיס האשראי שלי ?
תודה
תודה
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
אני הכנסתי בשני המקרים את הכתובת הישראלית שלי.רונן כתב:האם תוכלו לומר לי מה הכוונה לצרכי אישור ה מיקוד חייב להיות זהה למיקוד בחשבון כרטיס האשראי שלי ?
תודה...
בסוף התהליך מקבלים פקס שאותו שולחים לאמריקן אקספרס בו הם מוסיפים את הכתובת המשנית שלך לכרטיס.
-
רונן
- חבר מכור קשה

תודה רבהeyalron כתב:אני הכנסתי בשני המקרים את הכתובת הישראלית שלי.רונן כתב:האם תוכלו לומר לי מה הכוונה לצרכי אישור ה מיקוד חייב להיות זהה למיקוד בחשבון כרטיס האשראי שלי ?
תודה...
בסוף התהליך מקבלים פקס שאותו שולחים לאמריקן אקספרס בו הם מוסיפים את הכתובת המשנית שלך לכרטיס....
יותר פשוט :uriler כתב:giladk,
איך זה יותר פשוט?
בהקשר של כרטיסים - הדרך הכי קלה היא באיביי (ולבקש מהמוכר לשלוח את הקוד באימייל), וזה עדיין לוקח זמן - בעוד ששיוך כרטיס אשראי מאפשר רכישות מיידיות....
1. לא צריך את כל הטופסיאדה
2. לא לכולם יש american express
3. 150 דולר של gift card מספיק להרבה זמן ב - ITUNES
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
giladk,
1. "כל הטופסיאדה"? טופס אחד ברשת ופקס לאמקס... קנייה באיביי (כולל למצוא מוכר אמין וכו') לא לוקחת פחות זמן.
2. אבל לפותח השרשור יש... ומכאן המלצתי לו.
3. 150 דולר? למה להוציא כ"כ הרבה מראש? יש לי אייפון 3Gs ולפניו היה לי אייפוד טאץ' (דור ראשון), ואני חושב שבכל התקופה שיש לי אותם לא הוצאתי 150 דולר על אפליקציות...
1. "כל הטופסיאדה"? טופס אחד ברשת ופקס לאמקס... קנייה באיביי (כולל למצוא מוכר אמין וכו') לא לוקחת פחות זמן.
3. 150 דולר? למה להוציא כ"כ הרבה מראש? יש לי אייפון 3Gs ולפניו היה לי אייפוד טאץ' (דור ראשון), ואני חושב שבכל התקופה שיש לי אותם לא הוצאתי 150 דולר על אפליקציות...
-
רונן
- חבר מכור קשה

מעניין לעניין באותו עניין :
האם חייבת להיות זהות בפרטים בין Apple ID לבין חשבון iTunes לעניין כתובת , אי מייל וכו' ?
הנושא חשוב לי ...
תודה
האם חייבת להיות זהות בפרטים בין Apple ID לבין חשבון iTunes לעניין כתובת , אי מייל וכו' ?
הנושא חשוב לי ...
תודה
ה GC של 150 דולר היה דוגמא כי אמרת שאם ניגמר הכסף בGC צריך לקנות חדש , יש גם ב - 15 , 25 ,50 ,100uriler כתב:giladk,
3. 150 דולר? למה להוציא כ"כ הרבה מראש? יש לי אייפון 3Gs ולפניו היה לי אייפוד טאץ' (דור ראשון), ואני חושב שבכל התקופה שיש לי אותם לא הוצאתי 150 דולר על אפליקציות......
דבר נוסף אני מעדיף להשאיר את כ.האשראי שלי בחשיפה נמוכה באינטרנט ומעדיף להישתמש ב - debit card טעון מראש או gift card או paypal שבמקרה הזה לא רלוונטי .
-
רונן
- חבר מכור קשה

למען הסר ספק , כרטיס Gift Card שימושי רק בחשבון אמריקאי ( או לא ישראלי )
כך נמסר לי אישית ב 2 חנויות רשמיות של Apple בארה"ב לפני שבועיים .
כך נמסר לי אישית ב 2 חנויות רשמיות של Apple בארה"ב לפני שבועיים .