QNAP vs Synology
מאיזה בחינה?
מה חשוב לך במוצר? מיועד לבית? לעסק?
נדמה לי ששני הדגמים לא נמצאת ברמת הכניסה אלא מעבר לה, לכן השיקול העיקרי הוא כבר לא ביצועים, אלא בעיקר המחיר הסופי.
במחיר הסופי צריך להיות גם מגולם מחיר הכוננים מאחר ולא כל כונן מתאים לשימוש בNAS-ים הללו (בדוק באתר היצרן).
מבחינת תכונות ואפליקציות שונות שני המכשירים דיי זהים וכוללים גם אפליקציות לשליטה מסמארטפונים, מה שאתה צריך לוודא זה שבאמת כל האפליקציות שאתה מעוניין בהן קיימות במכשיר.
עריכה:
מקור טוב להשוואת ביצועים http://www.smallnetbuilder.com/nas/nas-charts/view
מה חשוב לך במוצר? מיועד לבית? לעסק?
נדמה לי ששני הדגמים לא נמצאת ברמת הכניסה אלא מעבר לה, לכן השיקול העיקרי הוא כבר לא ביצועים, אלא בעיקר המחיר הסופי.
במחיר הסופי צריך להיות גם מגולם מחיר הכוננים מאחר ולא כל כונן מתאים לשימוש בNAS-ים הללו (בדוק באתר היצרן).
מבחינת תכונות ואפליקציות שונות שני המכשירים דיי זהים וכוללים גם אפליקציות לשליטה מסמארטפונים, מה שאתה צריך לוודא זה שבאמת כל האפליקציות שאתה מעוניין בהן קיימות במכשיר.
עריכה:
מקור טוב להשוואת ביצועים http://www.smallnetbuilder.com/nas/nas-charts/view
שני המוצרים לא בדיוק באותו טווח מחירים, qnap הזה סביב 1000 דולר והsynology כ500 דולר
חוץ מזה, שניהם דגמים ישנים שהוחלפו מזמן ב469 וב412 ואפילו 413
בכל מקרה, שתי החברות טובות, ואני מציע לך להיכנס לאתרים שלהם ולהשוואת מוצרים שלהם על מנת לראות איזה מהדגמים שלהם מתאימים לך מבחינת מאפיינים, כי יש להם כמה דרגות מחיר שבאות לידי ביטוי בביצועים ובמאפיינים שונים, למשל hot swap או link aggregation, שלא בטוח שאתה צריך
אחרי שתמצא מוצר או שניים של כל חברה שמתאימים לך, תבדוק מחירים, כולל מחו״ל. סינולוגי למשל אפשר לקנות מאמזון עם שילוח ישיר לארץ
חוץ מזה, שניהם דגמים ישנים שהוחלפו מזמן ב469 וב412 ואפילו 413
בכל מקרה, שתי החברות טובות, ואני מציע לך להיכנס לאתרים שלהם ולהשוואת מוצרים שלהם על מנת לראות איזה מהדגמים שלהם מתאימים לך מבחינת מאפיינים, כי יש להם כמה דרגות מחיר שבאות לידי ביטוי בביצועים ובמאפיינים שונים, למשל hot swap או link aggregation, שלא בטוח שאתה צריך
אחרי שתמצא מוצר או שניים של כל חברה שמתאימים לך, תבדוק מחירים, כולל מחו״ל. סינולוגי למשל אפשר לקנות מאמזון עם שילוח ישיר לארץ
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
סדרה j היא החסכונית - אבל הביצועים שלה לא להיט ביחס לסדרות הרגילות או סדרת הפלוס.
אם זה לגיבוי או לאחסון קבצים בלבד זה לא צריך להפריע.
אם זה לגיבוי או לאחסון קבצים בלבד זה לא צריך להפריע.
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
תבדוק עוד יצרנים אם לא חשוב לך כל התוספות שיש ל2 החברות הללו בממשק שלו..נגיד DLINK DNS345 עולה בארץ כ2000 שקל,
ממשק ממש נחמד ולא *** כמו ב 343 הישן ויש אפילו 2 חיבורי LAN למהירות טובה יותר
ממשק ממש נחמד ולא *** כמו ב 343 הישן ויש אפילו 2 חיבורי LAN למהירות טובה יותר
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "