HOT MAGIC

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
stardusty פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 445
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #1 

למישהו יש ויכול להמליץ ?

מה איכות ההקלטה ?
איך הממשק ?
האם ניתן להחליף את ה HD בפנים למשהו יותר גדול ?

ומה עדיף HTPC או HOT MAGIC מבחינת התעסקות, מחיר ותמורה ?

noam23
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1373
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

לי יש הוט מג'יק ואני יכול להמליץ.

פשוט תענוג.סוף סוף אני וכל המשפחה מנצלים את הכבלים.

איכות ההקלטה שומרת על האיכות המקורית של השידור (שבכבלים ידועה לשמצה כמובן).

לא יודע אם אפשר להחליף את ה HD לגדול יותר, אבל ה 120GB שהם נותנים מספיק לי בהחלט.

לדעתי החיסרון המשמעותי היחידי בממשק הוא לוח השידורים. במידה ואתה רוצה להקליט תוכנית בעתיד הרחוק, וחייב להכנס ללוח השידורים, זו פשוט מכה. ההתניידות בתוך תפריט לוח השידורים שלהם פשוט מעצבנת ומסורבלת. אני לכן לעולם לא נכנס לשם. אם אני רוצה להקליט משהו אני הולך לערוץ שבו אני מעוניין להקליט, ולוחץ על החץ השמאלי כדי להגיע לתוכנית שאותה אני רוצה להקליט, ואז מוסיף את זה להקלטה. זה אומנם מגביל אותי להקלטה רק עד 24 שעות מראש, אבל זה מספיק לי.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #3 

noam23,

יש בזה באגים כמו שאנחנו רואים עם היס מקס?

noam23
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1373
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

שני הדברים היחידים שנתקלתי בהם מבחינת באגים:

1. הממיר לפעמים נתקע על ערוץ מסוים, ולא ניתן להחליף ערוץ. צריך לנתק את המכשיר מהחשמל בכדי לפתור את הבעיה.

עם זאת, מאז שדרוג התוכנה האחרון (לפני שבועיים בערך ?), זה עדיין לא קרה לי שוב.

2. לעיתים נדירות ההקלטה לא מצליחה. לא יודע לכמת את שכיחות הבעיה בדיוק, אבל זה נדיר. (הבהרה - אני לא מדבר על המצב בו כתוב ליד ההקלטה "נכשל", זה קרה לי רק פעם אחת, וגם אז לדעתי אנחנו היינו אשמים. אני מדבר על מצב שבו ההקלטה כביכול תקינה לחלוטין, אתה מתחיל לראות אותה, ופתאום באמצע היא נתקעת).

חוץ מזה לא יכול להגיד שנתקלתי בעוד בעיות. מצד שני, אצלנו לא טוחנים את המגי'ק מהבוקר עד הלילה. יכול להיות שבשימוש יותר אינטנסיבי התמונה נראית אחרת.

אה, נזכרתי בעוד משהו, כאשר ה HD מתחיל להתמלא מאוד, הוא מתחיל לטחון והמכשיר נעשה איטי יותר. אנחנו לכן דואגים להיות תמיד באזור ה 50% ריק.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”