Wake On LAN - מחוץ לרשת הביתית
יש לי את הראוטר edimax 6424n ואני כבר מנסה חודש לבצע wake on lan מחוץ לרשת הביתית ולא מצליח
(ברשת הביתית זה עובד )
אני מנסה עם תוכנת mwol דרך האייפד, כדי להעיר את המחשב מרחוק
האם DDWRT יפתור לי את הבעיה? או שאולי מישהוא נתקל בבעיה דומה והצליח לפתור אותה?
כמובן שההגדרות על כרטיס הרשת , ראוטר והלוח אם מקונפגות
(ברשת הביתית זה עובד )
אני מנסה עם תוכנת mwol דרך האייפד, כדי להעיר את המחשב מרחוק
האם DDWRT יפתור לי את הבעיה? או שאולי מישהוא נתקל בבעיה דומה והצליח לפתור אותה?
כמובן שההגדרות על כרטיס הרשת , ראוטר והלוח אם מקונפגות
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
אני אישית לא הצלחתי להעיר מרחוק, אלא רק בעזרת תוכנות צד ג, למשל כמו תוכנת ORB.
כיום אם אני צריך, אני פשוט מתחבר מרחוק לממשק הניהול של הראוטר ב HTTPS ומשם מעיר את המחשב שאני צריך.
כמובן אתה צריך להגדיר בראוטר שיעדכן IP מול DYNDNS כדי שתוכל להתחבר למחשב שלך ע"י שם DNS ולא IP (הרי ה IP משתנה כל כמה ימים)
כיום אם אני צריך, אני פשוט מתחבר מרחוק לממשק הניהול של הראוטר ב HTTPS ומשם מעיר את המחשב שאני צריך.
כמובן אתה צריך להגדיר בראוטר שיעדכן IP מול DYNDNS כדי שתוכל להתחבר למחשב שלך ע"י שם DNS ולא IP (הרי ה IP משתנה כל כמה ימים)
רעיון מצוין !
אני מנסה לאפשר את זה בראוטר
אז קודם כל לאפשר REMOTE MANAGEMENT
The remote management function allows you to designate a host in the Internet to have management/configuration access to the Broadband router from a remote site. Enter the designated host IP Address in the Host IP Address field.
שם אני צריך להכניס HOST וPORT - את מי בדיוק אני אמור להכניס?
אני אכן משתמש בשירות NO-IP למחשב שלי, אך לא ברור לי אי/ הוא בא פה לידי ביטוי?
אני מנסה לאפשר את זה בראוטר
אז קודם כל לאפשר REMOTE MANAGEMENT
The remote management function allows you to designate a host in the Internet to have management/configuration access to the Broadband router from a remote site. Enter the designated host IP Address in the Host IP Address field.
שם אני צריך להכניס HOST וPORT - את מי בדיוק אני אמור להכניס?
אני אכן משתמש בשירות NO-IP למחשב שלי, אך לא ברור לי אי/ הוא בא פה לידי ביטוי?
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
בעיקרון אתה צריך לסמן USE HTTPS
ואז להתחבר מרחוק לכתובת שלך HTTPS://USER.NO-IP.ORG
ולקבל את הממשק...
לא צריך להכניס פורט כי HTTPS זה תמיד 443.
לגבי מה שציינתי עם DYNDNS, התכוונתי שיש אפשרות להגדיר את הקליינט שלהם בראוטר עצמו, במקום להתקין את התוכנה שלהם מהאתר...
ואז להתחבר מרחוק לכתובת שלך HTTPS://USER.NO-IP.ORG
ולקבל את הממשק...
לא צריך להכניס פורט כי HTTPS זה תמיד 443.
לגבי מה שציינתי עם DYNDNS, התכוונתי שיש אפשרות להגדיר את הקליינט שלהם בראוטר עצמו, במקום להתקין את התוכנה שלהם מהאתר...
זה לא
שאלתי האם כדאי לעבור לDDWRT כדי לאפשר את זה?
קראתי את ההסבר הנ"ל על הHOST -
PING לכתובת הNO-IP שלי עובד...
שאלתי האם כדאי לעבור לDDWRT כדי לאפשר את זה?
קראתי את ההסבר הנ"ל על הHOST -
כרגע זה אמור לאפשר גישה כי זה עם 0.0.0.0 אבל אני לא מקבל את מסך הכניסה בשום צורה !This is the IP address of the host in the Internet that will have management/configuration access to the Broadband router from a remote site. This means if you are at home and your home IP address has been designated the Remote Management host IP address for this router (located in your company office), then you are able to configure this router from your home. If the Host Address is left 0.0.0.0 this means anyone can access the router’s web-based configuration from a remote location, providing they know the password.
Click the Enabled box to enable the Remote Management function.
Note: When you want to access the web-based management from a remote site, you must enter the router’s WAN IP address (e.g. 10.0.0.1) into your web-browser followed by port number 8080, e.g. 10.0.0.1:8080 (see below). You’ll also need to know the password set in the Password Setting screen in order to access the router’s web-based management....
PING לכתובת הNO-IP שלי עובד...
כדי שהwake on lan יעבוד לך אתה צריך להגדיר static arp או להפנות פורט לכתובת broadcast, אני מאמין שהedimax לא יודע לעשות את זה אבל שווה לבדוק, בddwrt האפשרות מובנית בממשק, , תפתח גישה בפורט 80 (תלוי מאיפה אתה מנסה להעיר אותו, ממקום העבודה למשל יש סיכוי שפורטים אחרים יהיו חסומים
עריכה: Telnet כמובן תאפשר רק אם יש לך צורך
עריכה: Telnet כמובן תאפשר רק אם יש לך צורך
-
- הגדרות לגישה מרחוק
-
- Wake On Lan
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אם אפשר להצטרף/להעיר את הדיון.
בדיוק גם אני רוצה להכנס לזה, והעלתם לי כמה שאלות
קודם אציין שכרגע אני עם הראוטר 6740U עם קושחת נזק.
א. אם המחשב יהיה כבוי - אז איך DYNDNS יעבוד (אני רואה עכשיו שאפילו כבר הגדרתי ב6740U DYNDNS - אז זה נפתר כביכול).
ב. יש דרך לגרום לזה לעבוד? ראיתי שרשור אחר שבגלל ה arp אם הבנתי נכון - אז זה לא אפשרי במודם הזה.
אם זה לא אפשרי - איזה ראוטר הכי כדאי לרכוש? אני פשוט מתשמש במחשב ישן אבל חזק שעושה את העבודה, ונראה לי שחבל לי להשקיע בשלב זה בNAS/מחשב חדש שיהיו יותר ירוקים.
א. אם המחשב יהיה כבוי - אז איך DYNDNS יעבוד (אני רואה עכשיו שאפילו כבר הגדרתי ב6740U DYNDNS - אז זה נפתר כביכול).
ב. יש דרך לגרום לזה לעבוד? ראיתי שרשור אחר שבגלל ה arp אם הבנתי נכון - אז זה לא אפשרי במודם הזה.
אם זה לא אפשרי - איזה ראוטר הכי כדאי לרכוש? אני פשוט מתשמש במחשב ישן אבל חזק שעושה את העבודה, ונראה לי שחבל לי להשקיע בשלב זה בNAS/מחשב חדש שיהיו יותר ירוקים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

שם אין.
בגוגל ראיתי שמישהו כנראה עשה פרטי.
כמה עולה ראוטר נורמלי שאפשר להתקין עליו?
בגוגל ראיתי שמישהו כנראה עשה פרטי.
כמה עולה ראוטר נורמלי שאפשר להתקין עליו?
כמו שאמרת, אתה מגדיר את הdyndns בנתב ואין צורך בתוכנה למחשב.Itay_Pollak כתב:אם אפשר להצטרף/להעיר את הדיון.
אם זה לא אפשרי - איזה ראוטר הכי כדאי לרכוש? אני פשוט מתשמש במחשב ישן אבל חזק שעושה את העבודה, ונראה לי שחבל לי להשקיע בשלב זה בNAS/מחשב חדש שיהיו יותר ירוקים....
אני לא יודע בנוגע לנתב של בזק, תבדוק אם יש אפשרות להגדיר לו static arp (תנסה להיכנס בtelnet אם יש לו בכלל)
דבר נוסף שאתה יכול לנסות, אבל גם הסיכוי נמוך שהנתב תומך בזה היא לבצע הפניית פורט לכתובת הbroadcast (במצב ברירת המחדל של נתבי בזק 10.0.0.255)
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

מה לגבי הנתב הזה?
http://thewiz.co.il/dlink/TL-WR1043ND.pdf
אני רואה שאפשר לעשות שם BIND בARP לDEVICE ספציפי - נשמע לי מה שאנחנו מחפשים?
http://thewiz.co.il/dlink/TL-WR1043ND.pdf
אני רואה שאפשר לעשות שם BIND בARP לDEVICE ספציפי - נשמע לי מה שאנחנו מחפשים?