ריבוי משימות אמיתי - האם אפשרי?

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
roypeles פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם...
בעבר, עוד משנת 2007, השתמשתי רבות בסמארטפונים מבוססי ווינדואוס מובייל על גירסאותיהן השונות, אשר שימשו אותי נאמנה.
אחד הפונקציות הכי שימושיות, שאני לא מבין איך אנשים ויתרו עליה כל כך בקלות במערכות האנדרואיד החדשות (וגם האייפון) הוא ריבוי המשימות - אמיתי.
האופציה שתוכנה מסויימת תרוץ כל הזמן ברקע והאפשרות הזריזה להחליף בין אפליקציות שונות.

המכשיר - גלקסי s3. מכשיר כל כך מתקדם, אך מסורס עם זיכרון של 1 ג'יג שבעצם מבטל את כל השימושיות של ריבוי המשימות.

מה שאני מחפש, הוא נניח להשאיר את דפדפן האינטרנט פועל רצוף, להריץ משחק ולעבוד על קובץ וורד. במצב הקיים מעבר מאפליקציה לאפליקציה סוגר את האפליקציה הקודמת בשל מחסור בזכרון. אמנם בבחירה, הוא נטען שוב למצב האחרון (או כמעט אחרון), אבל עדיין הרבה פעמים השניות הארוכות של ההתחברות מחדש, או מסכי הלוגו המעייפים מוציאות את כל השימושיות.

האם יש פתרון לעניין, אפשרות להכריח את המערכת להריץ את האפליקציות בזמן אמת כל הזמן ברקע?
המכשיר עם רום סטוק (פלאפון) וללא רוט, ולא בא לי להתחיל להתעסק עם זה כל כך - במידת האפשר.

תודה לכולם.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78893
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5396 פעמים

שליחה #2 

מה שהורג אותי זה למה לוקח לדפדפנים כל כך הרבה זמן להעלות עמוד שהם כבר טענו. למה הם לא עושים לזה caching?!

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”