טלוויזיות של שארפ
אני בחיפוש אחרי LED בגודל 50-55 אינטש.
כיוון שלטעמי טכנולוגיות ה SMART למיניהן עדיין בתחילת הדרך ותלת מימד -אולי כשהטכנולוגיה לא תצריך משקפיים מיוחדים -
על-כן אני מסתפק ב TV לא חכמה ואתחבר עם מחשב סלון דרך HDMI.
מה שחשוב זה איכות תמונה גם ב SD, רצוי מקלט עידן ומבחר כניסות (שיהיה).
כמובן שהיחס מחיר / תועלת משחק.
ראיתי באינטרנט דגם של שארפ LC52LE705E במחיר 8500 ש"ח - Full Led.
LC52LE830E במחיר 9000 ש"ח. Edge Led
LC52LE835E במחיר 9600 ש"ח Edge Led
מי מכיר ומי יודע ?
איך השרות של היבואן?
האם מומלצים דגמים של חברות אחרות במחיר בסביבות 8000.
תודה
גבי
כיוון שלטעמי טכנולוגיות ה SMART למיניהן עדיין בתחילת הדרך ותלת מימד -אולי כשהטכנולוגיה לא תצריך משקפיים מיוחדים -
על-כן אני מסתפק ב TV לא חכמה ואתחבר עם מחשב סלון דרך HDMI.
מה שחשוב זה איכות תמונה גם ב SD, רצוי מקלט עידן ומבחר כניסות (שיהיה).
כמובן שהיחס מחיר / תועלת משחק.
ראיתי באינטרנט דגם של שארפ LC52LE705E במחיר 8500 ש"ח - Full Led.
LC52LE830E במחיר 9000 ש"ח. Edge Led
LC52LE835E במחיר 9600 ש"ח Edge Led
מי מכיר ומי יודע ?
איך השרות של היבואן?
האם מומלצים דגמים של חברות אחרות במחיר בסביבות 8000.
תודה
גבי
גם אני בחיפוש אחר 55-60 , שים לב ל-שארפ יש טלוויזיות מיפן ומהמזרח
מסתובבות בשוק הרבה טלוויזיות של שארפ מיבואנים מקבילים שלא נותנים אחריות של 3 שנים כמו ראלקו
מקבץ מיפן :
60LE830E
60LE840
60LE740
52LE830
כרגע אני בהתלבטות לגבי הגודל אבל החלטתי ללכת על הדגם 830 (ה-52 יותר מתאימה לי בסלון) וממה שקראתי מביקורות ברשת קיבלה ציון די גבוה.
יש עוד דגם של סמסונג שכדאי לבדוק UA-55ES6800 (דומה ל-6200 רק שיש לו מעבד יותר חזק )
מסתובבות בשוק הרבה טלוויזיות של שארפ מיבואנים מקבילים שלא נותנים אחריות של 3 שנים כמו ראלקו
מקבץ מיפן :
60LE830E
60LE840
60LE740
52LE830
כרגע אני בהתלבטות לגבי הגודל אבל החלטתי ללכת על הדגם 830 (ה-52 יותר מתאימה לי בסלון) וממה שקראתי מביקורות ברשת קיבלה ציון די גבוה.
יש עוד דגם של סמסונג שכדאי לבדוק UA-55ES6800 (דומה ל-6200 רק שיש לו מעבד יותר חזק )
OK
האם מישהו יודע משהו על LE705 זה Full Led?
ובכלל אני לא צריך 3D ואינטרנט בטלוויזיה-אני מעדיףלחסוך את ההוצאה על התוספות להוציא על מחשב סלון, כך שמה שחשוב
זה איכות התמונה הטובה ביותר במחיר הטוב ביותר.
אם מישהו יש לו ניסיון עם מוצרים אחרים שעושים את העבודה, אשמח לקבל תגובה.
תודה
האם מישהו יודע משהו על LE705 זה Full Led?
ובכלל אני לא צריך 3D ואינטרנט בטלוויזיה-אני מעדיףלחסוך את ההוצאה על התוספות להוציא על מחשב סלון, כך שמה שחשוב
זה איכות התמונה הטובה ביותר במחיר הטוב ביותר.
אם מישהו יש לו ניסיון עם מוצרים אחרים שעושים את העבודה, אשמח לקבל תגובה.
תודה
הי,m-g כתב:גם אני בחיפוש אחר 55-60 , שים לב ל-שארפ יש טלוויזיות מיפן ומהמזרח
מקבץ מיפן :
60LE830E
60LE840
60LE740
52LE830
יש עוד דגם של סמסונג שכדאי לבדוק UA-55ES6800 (דומה ל-6200 רק שיש לו מעבד יותר חזק )...
מאיפה מביאים את ה 60LE847?
ראיתי ביבוא מקביל במחיר מצויין
עשיתי חיפוש קטן וזה מה שמצאתי
http://www.crossover.co.il/Product.asp? ... ap&lang=he
שים לב שמקבלים אחריות של ראלקו שווה אולי לברר שם קצת פרטים מחר אני יעשה בירור.
שים לב שמקבלים אחריות של ראלקו שווה אולי לברר שם קצת פרטים מחר אני יעשה בירור.
תודה.m-g כתב:עשיתי חיפוש קטן וזה מה שמצאתי
שים לב שמקבלים אחריות של ראלקו שווה אולי לברר שם קצת פרטים מחר אני יעשה בירור....
הייתי היום בשלוש חנויות (רשתות) ובכולם הציעו דגמים פשוטים של שארפ (630).
רציתי לראות את ה 835 ו-847.
יש את ה-847 ביבוא מקביל ב 12000! האם שווה?
דגמים להשוואה לחברים המתעניינים בטלוויזיות של שארפ,
http://www.sharp-cee.com/cps/rde/xchg/s ... ET3_1=true
http://www.sharp-cee.com/cps/rde/xchg/s ... ET3_1=true
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
יש לי את 52LE835. אני יכול לסכם בכמה נקודות:
1. התצוגה בסך הכל טובה. אין לי את הכלים המדוייקים לבדוק ולכוון את כל הפרמטרים כמו שעושים בביקורות, אבל התמונה נראית טוב.
2. ביטלתי את האופציות של החלקת התמונה - איתן השידור לא נקרה לי טבעי ומוחלק בצורה מלאכותית.
3. הסיפור של הצבע הנוסף - נראה לי די בלוף. גם בחנות לא ניתן להבדיל בין טלוויזית קוואטרון ללא קוואטרון וכנראה שגם לא בבית. בחנות הם בדרך כלל משחקים עם הקונטרסט כדי להראות לך שאחת מהן (היקרה) טובה יותר.
4. ה-WIFI: אצלי יש בעיה בקליטת ה-WIFI - הראוטר לא רחוק מדי, אבל האות שנקלט הוא חלש. השתמשתי במאריך USB כדי שהדונגל של ה-USB לא יהיה מאחורי הטלוויזיה, ואז זה יותר סביר.
5. תלת מימד - רק בדקתי על אוואטר: בסך הכל נראה מרשים.
6. ה-SMART: פה בשארפ עשו עבודה שהמילה "מזעזעת" תהיה understatement. והנה פירוט:
* אין עברית בכלל (לא בתצוגה ולא במקלדת). כמו שזה נראה גם לא יהיה.
* אין אפליקציות. האפליקציה השימושית היחידה היא יוטיוב, אבל כל מה שעובד בה הוא חיפוש. קיוויתי שאפשר דרך חשבון יוטיוב רגיל לבנות פלייליסט ולנגן אותו בטלוויזיה - אבל זה לא עובד (כלומר האופציה קיימת, אבל לא עובדת, כמו עוד הרבה פעולות).
* נגן מולטימדיה: כאשר הוא מתחבר בבית ל-DLNA הוא לא מצליח לנגן את מרבית הסרטים. אם מחברים USB המצב קצת יותר טוב.
* כאשר רוצים לראות תמונות (שוב דרך DLNA), ה-resize לא תמיד עובד ואפשרויות השליטה מוגבלות
1. התצוגה בסך הכל טובה. אין לי את הכלים המדוייקים לבדוק ולכוון את כל הפרמטרים כמו שעושים בביקורות, אבל התמונה נראית טוב.
2. ביטלתי את האופציות של החלקת התמונה - איתן השידור לא נקרה לי טבעי ומוחלק בצורה מלאכותית.
3. הסיפור של הצבע הנוסף - נראה לי די בלוף. גם בחנות לא ניתן להבדיל בין טלוויזית קוואטרון ללא קוואטרון וכנראה שגם לא בבית. בחנות הם בדרך כלל משחקים עם הקונטרסט כדי להראות לך שאחת מהן (היקרה) טובה יותר.
4. ה-WIFI: אצלי יש בעיה בקליטת ה-WIFI - הראוטר לא רחוק מדי, אבל האות שנקלט הוא חלש. השתמשתי במאריך USB כדי שהדונגל של ה-USB לא יהיה מאחורי הטלוויזיה, ואז זה יותר סביר.
5. תלת מימד - רק בדקתי על אוואטר: בסך הכל נראה מרשים.
6. ה-SMART: פה בשארפ עשו עבודה שהמילה "מזעזעת" תהיה understatement. והנה פירוט:
* אין עברית בכלל (לא בתצוגה ולא במקלדת). כמו שזה נראה גם לא יהיה.
* אין אפליקציות. האפליקציה השימושית היחידה היא יוטיוב, אבל כל מה שעובד בה הוא חיפוש. קיוויתי שאפשר דרך חשבון יוטיוב רגיל לבנות פלייליסט ולנגן אותו בטלוויזיה - אבל זה לא עובד (כלומר האופציה קיימת, אבל לא עובדת, כמו עוד הרבה פעולות).
* נגן מולטימדיה: כאשר הוא מתחבר בבית ל-DLNA הוא לא מצליח לנגן את מרבית הסרטים. אם מחברים USB המצב קצת יותר טוב.
* כאשר רוצים לראות תמונות (שוב דרך DLNA), ה-resize לא תמיד עובד ואפשרויות השליטה מוגבלות
תודה על התשובה
בסופו של דבר - אני לא מאמין ב SMART למינהו (באף אולם תצוגה לא הצליחו להראות משהו שיתקרב לדפדפן של מחשב ועל-כן אחבר מחשב מדיה).
מה שהכי חשוב זה איכות התמונה !!!!!
איך רואים ספורט? מבחינת מריחות בקטעים מהירים ומבחינת תיקון עיוות יחסים (השידור בישראל עדיין לא 9:11 והמעבד אמור לתת תיקון, במסכים זולים שחקני כדור-סל נראים כמו מתאבקי סומו)
חשוב יותר מהכל - איך רואים שידורי SD -ערוצים 10-11-22?
אני יכול להשיג מכשיר כזה מתצוגה בסביבות 7K.
תודה
בסופו של דבר - אני לא מאמין ב SMART למינהו (באף אולם תצוגה לא הצליחו להראות משהו שיתקרב לדפדפן של מחשב ועל-כן אחבר מחשב מדיה).
מה שהכי חשוב זה איכות התמונה !!!!!
איך רואים ספורט? מבחינת מריחות בקטעים מהירים ומבחינת תיקון עיוות יחסים (השידור בישראל עדיין לא 9:11 והמעבד אמור לתת תיקון, במסכים זולים שחקני כדור-סל נראים כמו מתאבקי סומו)
חשוב יותר מהכל - איך רואים שידורי SD -ערוצים 10-11-22?
אני יכול להשיג מכשיר כזה מתצוגה בסביבות 7K.
תודה
אני לא רואה יותר מדי ספורט, ככה שאני לא יכול לעזור בזה... מקצת יורוספורט אני לא יכול לומר ששמתי לב למשהו חריג, אבל עדיף שתבדוק בעצמך. לשידור שהוא 3:4 הגדרתי בממיר שלא ימתח את התמונה וישים שוליים. (משום מה ב-max total אי אפשר להגדיר שיוציא את התמונה כ-4:3, מה שהיה אפשרי במקס הרגיל, אז יוצאת מסגרת אפורה מעצבנת ולא שחור רגיל של המסך).
ערוצים 2 ו-10: דרך מקס טוטאל וממרחק של כ-3.5-4 מטר רואים אותם בסך הכל בסדר. כאשר מתקרבים רואים קצת עיוות. לדעתי זה לא שונה בהרבה מטלוויזיה אחרת.
ערוצים 2 ו-10: דרך מקס טוטאל וממרחק של כ-3.5-4 מטר רואים אותם בסך הכל בסדר. כאשר מתקרבים רואים קצת עיוות. לדעתי זה לא שונה בהרבה מטלוויזיה אחרת.