ברכישת ממיר דיגיטלי אסור להתפתות למחירים זולים ול"מציאות"
- adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 784
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
משהו לא מובן לי, בסוף המאמר כתוב:
"הכותב הוא מנהל וכותב באתר האינפורמטיבי עידן פלוס"
כשהלכתי לאתר "עידן פלוס" ראיתי את רשימת הממירים שמומלצים כאן:
"http://idanplus.tv/pblog-page_30-html/"
כשאחד הממירים המומלצים הוא ממיר ה GERMAINE שנסקר פה ע"י BENNY123. הממיר הזה הוא מוצר מדבקה, אז לא מובן לי איך כותב המאמר ממליץ עליו אם במאמר הוא כתב שעדיף להמנע ממוצרי מדבקה.
"הכותב הוא מנהל וכותב באתר האינפורמטיבי עידן פלוס"
כשהלכתי לאתר "עידן פלוס" ראיתי את רשימת הממירים שמומלצים כאן:
"http://idanplus.tv/pblog-page_30-html/"
כשאחד הממירים המומלצים הוא ממיר ה GERMAINE שנסקר פה ע"י BENNY123. הממיר הזה הוא מוצר מדבקה, אז לא מובן לי איך כותב המאמר ממליץ עליו אם במאמר הוא כתב שעדיף להמנע ממוצרי מדבקה.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
מאמר שבמילה אחת הינו בולשיט גמור
מעבד נחלש עם הזמן ולאחר שבוע יש בעיות קליטה?!
הפריסה של הרשות השנייה על הפנים זה לא חדש, צריך אנטנה חזקה... ובתור אחד שהתעסק בממירי *** מאיביי שעבדו לא רע והתעסק עם אינובה וסיים עם גרמין הכתבה הזו מעודדת קנייה של מותגי מדבקה אולי של קונקה/אפקס.
בסופו של יום אין ממיר אחד ששווה לזרוק עליו כסף רב בגלל הלוגו המתנוסס, הוכחנו כאן בפורום לגבי כל הממירים בארץ שהם ממירי מדבקה.
ואם הגרמין עובד למשל בפולין ובעוד מדינות חלק מה אכפת לי שהוא מדבקה ובארץ נמכר תחת שם אחר? העיקר יעשה תעבודה.
דבר זה תקף לגבי כל שאר ממירי המדבקה בחוץ..
כשקראתי את השורה שמעבד התמונה נחלש, אותו כותב איבד אותי כקורא ובחרתי להפסיק את הקריאה.
מעבד נחלש עם הזמן ולאחר שבוע יש בעיות קליטה?!
הפריסה של הרשות השנייה על הפנים זה לא חדש, צריך אנטנה חזקה... ובתור אחד שהתעסק בממירי *** מאיביי שעבדו לא רע והתעסק עם אינובה וסיים עם גרמין הכתבה הזו מעודדת קנייה של מותגי מדבקה אולי של קונקה/אפקס.
בסופו של יום אין ממיר אחד ששווה לזרוק עליו כסף רב בגלל הלוגו המתנוסס, הוכחנו כאן בפורום לגבי כל הממירים בארץ שהם ממירי מדבקה.
ואם הגרמין עובד למשל בפולין ובעוד מדינות חלק מה אכפת לי שהוא מדבקה ובארץ נמכר תחת שם אחר? העיקר יעשה תעבודה.
דבר זה תקף לגבי כל שאר ממירי המדבקה בחוץ..
כשקראתי את השורה שמעבד התמונה נחלש, אותו כותב איבד אותי כקורא ובחרתי להפסיק את הקריאה.
כמו שכבר נאמר הכתבה היא כתבה מסחרית.
אני למדתי מהפעם הראשונה בה קניתי ממיר של עידן - לצערי לא הכרתי אף אחד שהיה לו ממיר והסתמכתי רק על האתר של עידן+ שהמליץ על ממיר הקונקה. קניתי אותו בחנות, שכמובן גם שם אמרו לי שזה הממיר המקורי, ב-340 ש"ח ו-? אחרי פחות משנה הקליטה מראה 90%, אבל הממיר הלך ואין יותר אחריות (גם השלט הלך אחרי כמה חודשים ונאלצתי לקנות חדש). וגם אם אסע לספק והוא יגיד בסוף שהטיפול בחינם, רק הנסיעה אליו והזמן שאבזבז על כך יעלו לי כמו ממיר חדש.
לא כל מה שיותר יקר יותר טוב - מספיק גם קומקום חשמלי ב-100 ש"ח, אם לא פחות.
אני למדתי מהפעם הראשונה בה קניתי ממיר של עידן - לצערי לא הכרתי אף אחד שהיה לו ממיר והסתמכתי רק על האתר של עידן+ שהמליץ על ממיר הקונקה. קניתי אותו בחנות, שכמובן גם שם אמרו לי שזה הממיר המקורי, ב-340 ש"ח ו-? אחרי פחות משנה הקליטה מראה 90%, אבל הממיר הלך ואין יותר אחריות (גם השלט הלך אחרי כמה חודשים ונאלצתי לקנות חדש). וגם אם אסע לספק והוא יגיד בסוף שהטיפול בחינם, רק הנסיעה אליו והזמן שאבזבז על כך יעלו לי כמו ממיר חדש.
לא כל מה שיותר יקר יותר טוב - מספיק גם קומקום חשמלי ב-100 ש"ח, אם לא פחות.
חחח...דוקא מוצרים של פיליפס הם אלו שהתקלקלו לי יותר.
צריך לקנות ממיר סביר, במחיר סביר ולא יותר מזה. יש כמה ממירים לא רעים בהחלט.
אני מכיר קונקה 980 אחד שכבר עובד ארבע שנים רצוף, ועוד אחד 630 שרץ כבר שלוש שנים.מכל סוג יכולות להיות נפילות, זה לא מקרר או מכונת כביסה, סה"כ אלקטרוניקה לא הכי עמידה בעולם. אם אתה מחליף בשנתיים ממיר זה לא כזה נורא. עולה פחות מחודש בכבלים...
צריך לקנות ממיר סביר, במחיר סביר ולא יותר מזה. יש כמה ממירים לא רעים בהחלט.
אני מכיר קונקה 980 אחד שכבר עובד ארבע שנים רצוף, ועוד אחד 630 שרץ כבר שלוש שנים.מכל סוג יכולות להיות נפילות, זה לא מקרר או מכונת כביסה, סה"כ אלקטרוניקה לא הכי עמידה בעולם. אם אתה מחליף בשנתיים ממיר זה לא כזה נורא. עולה פחות מחודש בכבלים...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
שאלה. יש לי ממיר קונה 980, כבר לא באחריות , שעבד לרוב סביר עם אנטנה על הגג. הקליטה הייתה בעוצמה של בין 70-80 אחוז והאיכות כ 50-70 אחוז.
מזה כמה ימים בבת אחת מתקלקלת הקליטה ואו שיש פיקסליזציה או שאין אות. ורק הוצאה של הממיר מהשקע לך 30 שניות, ולא כיבוי אלקטרוני או ידני, משפרים את הקליטה למצב הבסיסי. המצב חוזר על עצמו אחת לכחצי שעה אולי פחות...
האם הממיר דפוק?
יש טעם לתקן?
אם לקנות חדש אז איזה?ר
רון
מזה כמה ימים בבת אחת מתקלקלת הקליטה ואו שיש פיקסליזציה או שאין אות. ורק הוצאה של הממיר מהשקע לך 30 שניות, ולא כיבוי אלקטרוני או ידני, משפרים את הקליטה למצב הבסיסי. המצב חוזר על עצמו אחת לכחצי שעה אולי פחות...
האם הממיר דפוק?
יש טעם לתקן?
אם לקנות חדש אז איזה?ר
רון
- zahipan2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 481
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
לפי מה שאני מבין עדיף לקלוט שידורי עידן פלוס באמצעות מחשב סלוני ואנטנה מאשר באמצעות ממיר, הרי מחשב לא מתקלקל תוך שנה או שנתיים בשונה מממיר שיש סיכוי שהוא כן יתקלקל כי מייבאים לארץ ממירים סינים זולים, וכמובן למחשב סלוני יש את היתרונות שלו מעבר לשקט הנפשי.
קניתי ממיר של HYUNDAI ב180 שקל ואני מרוצה מאוד.
למיטב ידיעתי זו אינה חברת מדבקה, ובכל מקרה יש לי אחריות לשנה.
אם מישהו רוצה לבזבז יותר בגלל המלצות לא מבוססות מאתר שאפילו לא עבר הגהה מינימלית, שיהיה לו לבריאות.
אם מישהו רוצה לבזבז יותר בגלל המלצות לא מבוססות מאתר שאפילו לא עבר הגהה מינימלית, שיהיה לו לבריאות.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
אולי עבורך אבל לאישתך ולילדים זה ממש לא עדיף.zahipan2 כתב:לפי מה שאני מבין עדיף לקלוט שידורי עידן פלוס באמצעות מחשב סלוני ואנטנה מאשר באמצעות ממיר, הרי מחשב לא מתקלקל תוך שנה או שנתיים בשונה מממיר שיש סיכוי שהוא כן יתקלקל כי מייבאים לארץ ממירים סינים זולים, וכמובן למחשב סלוני יש את היתרונות שלו מעבר לשקט הנפשי....
הפשטות בממיר מנצחת.
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
גם לי יש ממיר של יונדאי ועובד ללא בעיות מיוחדות,shayf כתב:קניתי ממיר של HYUNDAI ב180 שקל ואני מרוצה מאוד.
אם מישהו רוצה לבזבז יותר בגלל המלצות לא מבוססות מאתר שאפילו לא עבר הגהה מינימלית, שיהיה לו לבריאות....
יש לי גם ממיר של INNOVA שכן עושה בעיות.
אגב.. כם "יונדאי" במקרה זה הוא מותג מדבקה..!