ממיר וידאו - דיגיטלי לאנלוגי

כבלים, מתאמים, מחברים, מפצלים, מעמדים וכו'
שלח תגובה
Mozes פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

פעם ראשונה בפורום אז צריך להתחיל בשלום לכולם.

יש לי שאלה קצרה אך היא אחת כזאת שמעצבנת אותי כבר המון זמן.

ברצוני לחבר את המחשב לטלוויזיה בסלון. המחשב בעל כרטיס מסך מתקדם, שמוציא אך ורק אותות דיגיטליים (HDMI, DISPLAY-PORT, DVI) והטלוויזיה הינה מהסוג הישן, קרי CRT, ולה כמובן יש רק חיבורים אנלוגיים (S-VIDEO, RCA, SCART).

כבר הציעו לי בעבר כבל HDMI לRCA. פשוט כבל, בלי שום דבר באמצע שיעשה את עבודת ההמרה. מיותר לציין שזה לא יעבוד. לך תבין סוכני מכירות באולמות התצוגה של חברות מוצרי החשמל.

נשאר לי רק אפשרות של ממיר וידאו. הזמנתי אחד מארה"ב, מאמאזון, שילמתי $40, וקיבלתי את המוצר. לצערי, כנראה שיש לי איתו בעיה של מתחים (ארה"ב עובדת על 110V ובישראל עובדים על 220V). בכל במקרה זה נמצא בטיפול.

עד שזה יטופל (או שלא...) אני צריך פיתרון אחר.
בבקשה אל תציעו לי פשוט לקנות LCD כי אני סטודנט תפרן שיש לו שכר דירה, חשבונות, שכר לימוד, אוטו קטן...בקיצור אני לא יכול להרשות לעצמי אפילו LCD ב500 שקל. יש למישהו LCD שבא לו לתרום? :)

ועכשיו אני פונה אליכם. האם יש למישהו פיתרון אחר? אולי מישהו מכיר חנות שמוכרת ממירים כאלה בארץ? (חיפשתי המון ולא מצאתי)

אשמח לעזרה.
תודה מראש.

משה.

dudil
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1015
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

"מי משחפש זול בסוף משלם יקר"

שליחה #2 

כבר הוצאת 160 ש"ח על ממיר שכנראה גם לא יעשה את העבודה. סביר שתוציא עוד כמה שקלים על עוד ממיר וכו'.
לא עדיף כבר לקנות מיד שניה משהוא שיעשה את העבודה (כמו מסך מחשב 22") או טלויזיה?
דודי.

ZiggyMan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2833
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 277 פעמים

שליחה #3 

למה שלא תקנה איזה LCD נורמלי :evil: ?
סתם.
קנה ממיר 110 --> 220 וסגור את הסיפור ב20₪. (או שזו בעיה של PAL/NTSC שבאמת לא כדאי להתעסק איתה)
..

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4862
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #4 

אולי תוסיף למחשב עוד כרטיס מסך פשוט עם יציאה אנלוגית.
No place like home.......... Theater

Mozes פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

OPV, כמה אמור לעלות כרטיס כזה? אתה בעצם מדבר על כרטיס טלוויזיה פשוט? אשמח לשמוע עוד בנושא.

ZiggyMan, זה מה שאני בודק כרגע, אני מחכה שהוא יגיע. אם זה יעבוד, הבעיה נפתרה. אם לא, נמשיך לנסות...

תודה.

משה.

שלח תגובה

חזור אל “כבלים ואביזרים”