אוזניות או רמקולים?
בחרתי ברמקולים באותה סיבה של ליאור.
למרות שאני מאוד אוהב אוזניות, אתה ממש שומע הכל!!!
למרות שאני מאוד אוהב אוזניות, אתה ממש שומע הכל!!!
בכל זאת, זה לא אותו דבר..
באוזניות אתה מרגיש שזה ממש ממש מגיע מאוזנים, בלי דרך ארוכה..
באוזניות אתה מרגיש שזה ממש ממש מגיע מאוזנים, בלי דרך ארוכה..
אוזניות לבינתיים.
ההקשבה שלי למוסיקה היא יותר של ניתוח מאשר kick back & relax (אני מוסיקאי חצי מקצועי). רמות הפירוט הגבוהות ביותר ששמעתי הן ב-setup הבא:
ipod עם מוסיקה מכווצת ב-Lossless, מגבר PIMETA ו-Etymotic ER4S...
נקודה חשובה היא שאני בשילוב הזה מסוגל להאזין ולקבל פירוט מלא גם בווליום נמוך.
אני עכשיו בודק את האפשרות של רכישת רמקולים HIGH END. הרמקולים שהפתיעו אותי מאוד לטובה היו ProAC TABLETTE 8. לראשונה שמעתי פרטים שהיו חדשים לי, אבל אני לא בטוח אם אלה הרמקולים או המקור (CDP ומגבר של QUAD) שעשו את ההבדל. הקריטריון שלי הוא מציאת רמקולים בעלי יתרון מובהק וברור על פני האוזניות, גם בווליום לא גבוה. והצעות תתקבלנה בברכה.
[ אני חייב לציין את חנות פיוז מגבעתיים, ניסן הוא בפירוש תופעת טבע: הוא מייד מבין את הכיוון, ידע רחב מאוד, מאיר פנים וסבלנות עד אין קץ].
ההקשבה שלי למוסיקה היא יותר של ניתוח מאשר kick back & relax (אני מוסיקאי חצי מקצועי). רמות הפירוט הגבוהות ביותר ששמעתי הן ב-setup הבא:
ipod עם מוסיקה מכווצת ב-Lossless, מגבר PIMETA ו-Etymotic ER4S...
נקודה חשובה היא שאני בשילוב הזה מסוגל להאזין ולקבל פירוט מלא גם בווליום נמוך.
אני עכשיו בודק את האפשרות של רכישת רמקולים HIGH END. הרמקולים שהפתיעו אותי מאוד לטובה היו ProAC TABLETTE 8. לראשונה שמעתי פרטים שהיו חדשים לי, אבל אני לא בטוח אם אלה הרמקולים או המקור (CDP ומגבר של QUAD) שעשו את ההבדל. הקריטריון שלי הוא מציאת רמקולים בעלי יתרון מובהק וברור על פני האוזניות, גם בווליום לא גבוה. והצעות תתקבלנה בברכה.
[ אני חייב לציין את חנות פיוז מגבעתיים, ניסן הוא בפירוש תופעת טבע: הוא מייד מבין את הכיוון, ידע רחב מאוד, מאיר פנים וסבלנות עד אין קץ].
מה שאני מאוד אוהב באוזניות זה במחיר היחסית לא גבוה, הפירוט והדיוק המדהימים, וכמובן העובדה שאין כמעט בעיות של אקוסטיקה. עם זאת, למרות הכל, אני מעדיף מערכת רמקולים איכותית בחדר שטופל אקוסטית מאשר מערכת אוזניות.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
תקרא את המשפט שוב:
נכון ש....- מסכים שיש משהו באוזניות.
אולם....משגע אותי - אומר שלמרות היתרונות, אני מעדיף את השני.
למה זה צריך לבוא אחד על חשבון האחר?
זו הסיבה שהמערכת שלי עולה קצת יותר מפי 10 מאוזניות יקרות....כדי לקבל פירוט והיענות של אוזניות טובות, יחד עם פרזנטציה פרונטלית כמו של הופעה חיה.
נכון ש....- מסכים שיש משהו באוזניות.
אולם....משגע אותי - אומר שלמרות היתרונות, אני מעדיף את השני.
למה זה צריך לבוא אחד על חשבון האחר?
זו הסיבה שהמערכת שלי עולה קצת יותר מפי 10 מאוזניות יקרות....כדי לקבל פירוט והיענות של אוזניות טובות, יחד עם פרזנטציה פרונטלית כמו של הופעה חיה.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
מרטין..
לדעתי אצלך לא המחיר מדבר אלה השילוב..
אני בספק אם ציוד אחר ישמע אותו הדבר או אפילו דומה..
בגדול??
אם היית מוסיף קדם מגבר למערכת שלך אני בטוח שאם הוא יישב עליה טוב לא יהיו לה מתחרים..
וכמובן לשדרג את האינטרקונקטים למשהו יותר רציני..

לדעתי אצלך לא המחיר מדבר אלה השילוב..
אני בספק אם ציוד אחר ישמע אותו הדבר או אפילו דומה..
בגדול??
אם היית מוסיף קדם מגבר למערכת שלך אני בטוח שאם הוא יישב עליה טוב לא יהיו לה מתחרים..
וכמובן לשדרג את האינטרקונקטים למשהו יותר רציני..
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
אני אוהב לשמוע מוסיקה בעוצמה מסויימת - ביניים נאמר .
הרמקולים שלי b&w 603 דורשים עצמת ווליום גבוה מדי שאינו לטעמי בשביל "לנשום" כמו שצריך
בגלל שעות ההאזנה שלי (עכשיו למשל
) איני יכול להנות מהם , ולכן אוזניות זולות של ovann נותנות אחלה ביצועים אצלי
ובגדול לא נעים לומר שה רמקולים שלי הולכים ונהים אחלה מעמדי עציץ
ולכן עבורי אוזניות בהחלט נותנות יתרונות שאין לאף רמקול אודיופילי
הרמקולים שלי b&w 603 דורשים עצמת ווליום גבוה מדי שאינו לטעמי בשביל "לנשום" כמו שצריך
בגלל שעות ההאזנה שלי (עכשיו למשל
ובגדול לא נעים לומר שה רמקולים שלי הולכים ונהים אחלה מעמדי עציץ
ולכן עבורי אוזניות בהחלט נותנות יתרונות שאין לאף רמקול אודיופילי
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
נמר,
אתה חייב להפסיק לדקלם אנשי מכירות...זה ממש לא לעיניין.
איך אתה יודע מה יעשה אצלי קדם-מגבר, אם לא שמעת אף קדם מגבר אצלי במערכת מול מה שיש לי כיום?
כי אני כן שמעתי , כולל דקם מגברים יקרים מאוד (טרנזיסטוריים ושפופרתיים) ומה לעשות ששום רכיב במערכת לא יכול "לשפר" אלא רק להרוס.
אז למה להוסיף משהו בדרך שלא צריך?
אתה יודע מה? אתה בטח תסכים לפחות שהמערכת נשמעת כחוליה החלשה שלה, נכון?
כלומר, אם אני עדיין ממשיך להשתמש באותו CDP שלי ורק מוסיף לו קדם-מגבר, אפילו יהיה זה הקדם מגבר הכי טוב עלי אדמות, איך זה יישפר את ה-CDP ה"דפוק" שלי ממילא?
אתה חייב להפסיק לדקלם אנשי מכירות...זה ממש לא לעיניין.
איך אתה יודע מה יעשה אצלי קדם-מגבר, אם לא שמעת אף קדם מגבר אצלי במערכת מול מה שיש לי כיום?
כי אני כן שמעתי , כולל דקם מגברים יקרים מאוד (טרנזיסטוריים ושפופרתיים) ומה לעשות ששום רכיב במערכת לא יכול "לשפר" אלא רק להרוס.
אז למה להוסיף משהו בדרך שלא צריך?
אתה יודע מה? אתה בטח תסכים לפחות שהמערכת נשמעת כחוליה החלשה שלה, נכון?
כלומר, אם אני עדיין ממשיך להשתמש באותו CDP שלי ורק מוסיף לו קדם-מגבר, אפילו יהיה זה הקדם מגבר הכי טוב עלי אדמות, איך זה יישפר את ה-CDP ה"דפוק" שלי ממילא?
nirgen בגלל מה שאתה כותב כשאני בוחן רמקול, פרט להאזנה ראשונה בעוצמה בינונית וחזקה, תמיד אני בוחן את הרמקול בעוצמה נמוכה כדי לבדוק את האיכות.
תאמין לי שיש רמקולים שנשמעים טוב מאוד גם בעוצמה נמוכה ללא חוסר בפירוט, בימה ואיכות השמע.
תאמין לי שיש רמקולים שנשמעים טוב מאוד גם בעוצמה נמוכה ללא חוסר בפירוט, בימה ואיכות השמע.