אחת מהשאלות הנפוצות ביותר הינה כיצד לחבר את המחשב לטלויזיה? ובכן, בזק החלה לאחרונה לשווק את אחד הפתרונות הפשוטים ביותר אשר יבצעו זאת. כמובן ששמנו את ידינו על הפתרון.

זה המוצר שהרג את עצמו...lasik כתב:הרגת את המוצר.....

חבר שרכש לא ידע זאת לפני מכיון שזה לא ברור בכלל, ואחרי סקנדל לא קטן מול בזק זוכה כספיתהCV לא מכיל כרטיס קול פנימי אלא משתמש באודיו שמועבר על ידי הכרטיס מסך של המחשב הנייח או הנייד....
בשביל 716, לבקש מוצר שעובד 1080p אלחוטית נשמע לי מספיק. אלא אם יש מוצר מתחרה שעושה את העבודה טוב יותר באותו מחיר...giladk כתב:עבור 716 ש"ח הייתי מצפה לפחות שהאיכות תהייה זהה לכבל HDMI אחרת מה עשינו בזה ....
לגבי איכות התמונה, כנראה שהדרך שהם מצליחים להעביר 1080p, זה לדחוס את סיגנל הוידאו...noam כתב:לגבי האיכות
"ניסיתי מס' פעמים לצלם את ההבדל בין הכבל HDMI ל CV אבל האיכות צילום לא הצליחה להעביר את ההבדל, הCV פשוט היה "גרעיני" ומטושטש יותר מול הכבל הרגיל עם הבדלי צבע קלים אבל מורגשים"
יכול להיות שאני לא מבין עד הסוף, אבל נשמע לי מוזר במידע דיגיטלי. או שרואים או שלא למה שתרד האיכות?...

עופר,oferlaor כתב:נראה לי פספוס הנושא הזה שאין כניסת אודיו למקלט.
זה לא עובד בלי חיבור USB?
אגב, לא קל למדוד השפעה על התמונה. זה דורש לא מעט ציוד......

אני כותב ביקורות לפי מה שאני רואה בפועל, אני לא אייפה את המציאות בשביל שהמוצר יראה טוב יותרlasik כתב:הרגת את המוצר.....
הבעיה שלא הצלחתי להתפקס כראוי על התמונה במצלמה שלי (צלם דגול אני לא אהיה)noam כתב:לגבי האיכות
"ניסיתי מס' פעמים לצלם את ההבדל בין הכבל HDMI ל CV אבל האיכות צילום לא הצליחה להעביר את ההבדל, הCV פשוט היה "גרעיני" ומטושטש יותר מול הכבל הרגיל עם הבדלי צבע קלים אבל מורגשים"
יכול להיות שאני לא מבין עד הסוף, אבל נשמע לי מוזר במידע דיגיטלי. או שרואים או שלא למה שתרד האיכות?...
הפספוס הוא שהUSB לא יכול לשמש כאודיו...oferlaor כתב:נראה לי פספוס הנושא הזה שאין כניסת אודיו למקלט.
אם אני מבין נכון אין אפשרות במוצר הזה לחבר לסטרימר ואת הצד השני למקרן,נכון?opv כתב:עופר,oferlaor כתב:נראה לי פספוס הנושא הזה שאין כניסת אודיו למקלט.
המכשיר בא להחליף כבל HDMI ולכן הגיוני שיעביר אודיו דרך HDMI.
אני חושב שהבעיה של בזק היא שהיא שיווקה את המכשיר בשם המוזר PC TO TV שנשמע כאילו זה מוצר שמיועד רק למחשבים, במקום לשווק אותו לכוון של תחום הק"ב....

אני מבין אחרת,noam כתב:אם אני מבין נכון אין אפשרות במוצר הזה לחבר לסטרימר ואת הצד השני למקרן,נכון?opv כתב:עופר,oferlaor כתב:נראה לי פספוס הנושא הזה שאין כניסת אודיו למקלט.
המכשיר בא להחליף כבל HDMI ולכן הגיוני שיעביר אודיו דרך HDMI.
אני חושב שהבעיה של בזק היא שהיא שיווקה את המכשיר בשם המוזר PC TO TV שנשמע כאילו זה מוצר שמיועד רק למחשבים, במקום לשווק אותו לכוון של תחום הק"ב.......

איזה מוצר יש לך?maoravni כתב:כרגע מחובר דרך HDMI על CAT6. כבר מתה לי קופסה אחת וחשבתי לקנות WHDI כשהקופסה הנוכחית תמות. אז לא....

SARAS כתב: מחובר ללפטופ בסלון ולפיוניר HD READY (דגם 508 למי שמכיר)
אין לי מושג איך המוצר נבדק ובאילו תנאים סוקר , אצלי בסלון אני מקבל תוצאות מעולות הן מבחינת סאונד והן מבחינת איכות תמונה (720P ,1080I)....