שלום לכולם חגש שמח ושבוע טוב!
לפני כחצי שנה התחדשתי בבמערכת קולנוע ביתי הכוללת
רסיבר pioneer 821
שתי רמקולים קידמיים וסנטר של morel solan
ושתי רמקולים אחוריים שאת הדגם שלהם אני לא זוכר של חברת pure acoustics
אני די מרוצה מהם עד עכשיו אך מכיוון שאני חדש בתחום לא ידעתי כיצד לכוון ולכייל את הרסיבר אז נתתי למיקרופון שקיבלתי עם הרסיבר לעשות זאת אבל אני מרגיש שזה לא זה ואני יכול להפיק מהם עוצמה ואיכות אחרת.
השאלה שלי אם יש מישהו שיכול לעזור לי לכייל ולכוון אותם או אפילו לתת לי מדריך לקרוא על זה בעברית או באנגלית לא משנה לי.
עכשיו כשאני אומר לכוון ולכייל אני מתכוון של לדעת על איזה תוכנית לשים תרסיבר כאשר אני שומע שירים ועל איזה לוכנית כשאני רואה סרטים אני די חדש בתחום וממש לא יודע איך להגדיר שום דבר ברסיבר.
אם מישהו יוכל לעזור זה יהיה מצויין.
אז תודה ושוב פעם חג שמח ושבוע טוב!
עזרה בכיול ובהגדרת רסיבר פיוניר 821
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
תתחיל בכיול הסאונד. יש למכשיר מיקרופון - חבר אותו ושים במיקום שבו אתה יושב ועקוב אחרי ההוראות.
לגבי מצב - אם אתה מחובר למקור כמו בלוריי או dvd שים פשוט על מצב surround decode - לא צריך יותר.
אם אתה שואל על צפיה בטלויזיה, אני אישית מעדיף לשים את הרסיברים ברשותי במצב dolbu prologic 2 או neo6 שמייצרים קולות גם ברמקולים ההקפיים מבלי להעיק ולהשמע כאילו אתה גם במערה...
לגבי מצב - אם אתה מחובר למקור כמו בלוריי או dvd שים פשוט על מצב surround decode - לא צריך יותר.
אם אתה שואל על צפיה בטלויזיה, אני אישית מעדיף לשים את הרסיברים ברשותי במצב dolbu prologic 2 או neo6 שמייצרים קולות גם ברמקולים ההקפיים מבלי להעיק ולהשמע כאילו אתה גם במערה...