היי,
ברשותי 2 ממירי HD MAGIC אחד מותקן בסלון בעל כונן קשיח, והשני ללא כונן קשיח אשר מותקן בחדר השינה.
החלטתי לעביר את הכונן הקשיח מהממיר בסלון לממיר שבחדר השינה,ברגע שחיברתי את הממיר קפצה הודעה שהותקן כונן קשיח ו2 אפשרויות רכישה או ביטול, לחצתי ביטול מחשש שחברת HOT יתחילו לחייב אותי על עוד כונן קשיח שזוהה בממיר.
האם לחיצה על רכישה יתן אישור להוט מבחינתם שבעצם מותקנים לי 2 ממירים+ 2 כוננים קשיחים?
לצערי אני לא מאמין לנציג הטלפון.
פתרון שחשבתי הוא להחליף פיזית את הממירים בין הסלון לחדר השינה(אבל פשוט יותר להוציא את הכונן קשיח).
מציין גם ששקע הכבלים שבקיר הוא רגיל(שהקבלן עושה בבניית הבית) ולא שקע מותקן רשמתי של חברת HOT .
תודה
תחליף פיזית בין הממירים.
כי כל ממיר מקודד דרך הוט (ע"י מספר סידורי של הממיר) עם הוא מקליט או רק ממיר HD, אז ככה שהעברת הדיסק קשיח לממיר HD מג'יק שהוא לא פתוח להקלטה תעזור.
עד כמה שהבנתי פה בפורום, מי שהחליף את הדיסק הקשיח של הממיר שלו לממיר אחר, גילה שהממיר האחר לא מצליח לנגן אף אחד מההקלטות הקודמות שהוקלטו בממיר הראשון. ככה שעד שהוט לא יעשו משהו בנידון, זה שהדיסק נשלף לא שווה כלום, הכל בתיאוריה.
קודם כל למרות ההודעה המפחידה שהממיר מזמין אותך "לרכוש" את רכיב ההקלטה לא מדובר בררכישה כספית
סך הכל הממיר מזמין אותך להתקין את יכולת ההקלטה אין כאן שאלה של כסף
מה שכן עדיין לא ניתן להחליף בין הארדיסקים בין ממירים
בעתיד תוכן לשחק בין ממיר לממיר עם ההארד דיסק בתחום של בית... זאת אומרת שכל ממיר בבית יוכל לקרוא כל הארד דיסק שבבית אך לא תוכל לקחת את ההארד דיסק ולצפות בתוכן בבית של חבר זה כבר לא חוקי
כיום ההארד דיסק אכן לפי המספר הסידורי שלו רשום אצל הממיר הספציפי בו הוא מעודכן
לצערי גם החלפה דרך המוקד לא תיתן לה פתרון... ניתן טכנית דרך המחשב להעביר את ההארד דיסק שיהיה רשום בממיר אחר בבית ואכן תוכל אז להתקין את רכיב ההקלטה ואף להקליט אך לא תוכל לצפות בתוכן ישן
האופציה לא הייתה באף עדכון גרסא מהעבר ועדין לא ב443... החברה הייתה יותר עסוקה בלתקן תקלות לפני שהיא עוברת ליכולות חדשות
איתמרסקי כתב:
בעתיד תוכן לשחק בין ממיר לממיר עם ההארד דיסק בתחום של בית... זאת אומרת שכל ממיר בבית יוכל לקרוא כל הארד דיסק שבבית אך לא תוכל לקחת את ההארד דיסק ולצפות בתוכן בבית של חבר זה כבר לא חוקי
איתמרסקי כתב:
...
זאת אומרת שהממירים יעשו סטרימינג אחד מהשני?
...
חחח ממש לא. הכוונה שלו הייתה שתוכל להחליף פיזית את ההארדיסק בין הממירים השונים אצלך בבית, אבל הוא יהיה חסום לממירים של לקוחות אחרים
כן, לא יודע אם המגירה מתפקדת טוב בידיים של לקוחות אגרסיביים, אבל הדיסק נמצא בחלק החיצוני של הממיר וניתן לשליפה בקלות, בניגוד לכל הממירים האחרים בשוק הישראלי
נתחיל מזה שיהיה אפשר להעביר את הדיסק הקשיח לממיר חדש כאשר יש תקלה בממיר הנוכחי, משם תתקדמו גם לכל הממירים בית מצידי.
בכל מקרה אני עדיין מקווה שהממיר יעבוד מהר יותר בעתיד מאשר היום.
כשהתקינו לי את הממיר בנובמבר שעבר המתקין אמר לי שאפשר להעביר את ההארד דיסק בין הממירים. כשניסיתי וזה לא עבד, אמרו לי בשירות הלקוחות שהשירות הזה הוא עתידי. מסוג השקרים הקלאסיים של הוט.