המלצה על קורס בריסטה מקצועי
ערב טוב!
כרגע אני משתמשת בבריקה של 4 והתוצאה לא מספקת אותי.
ומכיוון שהתמכרתי לקפה (יותר נכון קפה הפוך) ואני רוצה לקבל קפה איכותי ע"י מכונת אספרסו ידנית טובה+ מטחנה
אך לפני שאני ארכוש מכונה ומטחנה כמובן בהמלצת הפורום וקהילת הקפה הנפלא של HT אני רוצה לעבור קורס בריסטה
שילמד אותי להפיק אספרסו מעולה ממכונת האספרסו שארכוש וכמובן ללמוד לאטה ארט ואיך להקציף את החלב בצורה הטובה ביותר
אינני מחפשת קורס שיעלה יקר אלא בסכומים סבירים אך יספק את כל המידע הנדרש.
אשמח לקבל המלצות בעיקר מאנשים שעברו קורס שכזה ויצאו מרוצים.
אשמח בנוסף לקבל בערך את עלות הקורס
תודה מראש לכל העוזרים חג שמח אירית
ומכיוון שהתמכרתי לקפה (יותר נכון קפה הפוך) ואני רוצה לקבל קפה איכותי ע"י מכונת אספרסו ידנית טובה+ מטחנה
אך לפני שאני ארכוש מכונה ומטחנה כמובן בהמלצת הפורום וקהילת הקפה הנפלא של HT אני רוצה לעבור קורס בריסטה
שילמד אותי להפיק אספרסו מעולה ממכונת האספרסו שארכוש וכמובן ללמוד לאטה ארט ואיך להקציף את החלב בצורה הטובה ביותר
תודה מראש לכל העוזרים חג שמח אירית
- ronenkotigaro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 118
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 8 פעמים
אין ספק שקריאה בפורום תניב תוצאות עיוניות לא רעות בכלל, לקטע המעשי.......... אין מנוס מהלתחיל להזמין הרבה אורחים ופשוט להתאמן.
חוץ מזה אני יודע שגלעד שימחי מ"נגרו" עוסק גם בהדרכה.
בהצלחה.
חוץ מזה אני יודע שגלעד שימחי מ"נגרו" עוסק גם בהדרכה.
בהצלחה.
שלום ע/אירית,
מה הקפה בו את משתמשת וכיצד את מקציפה? איכות הקפה והטריות שלו משחקים תפקיד חשוב, טחינה רעננה בהחלט חושבה, אך למיטב הבנתי, בקפוצינו איכות הקצפת החלב משפיעה כנראה יותר.
גם מהבריקה (אגב, בריקה 2 עדיפה על בריקה 4) +פתרון הקצפה טוב את אמורה לקבל קפוצינו איכותי.
קפה קלוי טרי ומטחנה יעזרו בכל מקרה, אך שווה לך לנסות פתרונות הקצפה זולים אם לא בא לך להשקיע הרבה מבחינה כספית. אם את מעוניינת להשקיע נוכל כמובן לסייע בהמלצות, אך משדרוגים כאלו "מרוויחים" בעיקר חובבי האספרסו.
בהצלחה
מה הקפה בו את משתמשת וכיצד את מקציפה? איכות הקפה והטריות שלו משחקים תפקיד חשוב, טחינה רעננה בהחלט חושבה, אך למיטב הבנתי, בקפוצינו איכות הקצפת החלב משפיעה כנראה יותר.
גם מהבריקה (אגב, בריקה 2 עדיפה על בריקה 4) +פתרון הקצפה טוב את אמורה לקבל קפוצינו איכותי.
קפה קלוי טרי ומטחנה יעזרו בכל מקרה, אך שווה לך לנסות פתרונות הקצפה זולים אם לא בא לך להשקיע הרבה מבחינה כספית. אם את מעוניינת להשקיע נוכל כמובן לסייע בהמלצות, אך משדרוגים כאלו "מרוויחים" בעיקר חובבי האספרסו.
בהצלחה
- adi_habrusi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 372
- נתן תודות: 133 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
ג'ימס בונד, כמה עולה הקורס שדיברת אליו ?
תודה וחג שמח
תודה וחג שמח
יום דבש
ראשית תודה רבה על תגובתךמיץ_פטל כתב:שלום ע/אירית,
בהצלחה...
יש לי בריקה 4 ויש לי מטחנה פשוטה שעלתה לי 100 ש"ח אני קונה קפה מבית קפה השכונתי שיש לי
אינני יודעת מה שם הקפה את האמת לא בדקתי רכשתי משם כי אני אוהבת את הקפה שלהם.
ציינת שישנו פתרון להקצפה טובה אשמח לדעת מהו הפתרון ואין לי בעיה להשקיע בזה כסף במידה ואכן ההקצפה תיהיה טובה
תודה מראש אירית
[/quote]
ראשית תודה רבה על תגובתך
יש לי בריקה 4 ויש לי מטחנה פשוטה שעלתה לי 100 ש"ח אני קונה קפה מבית קפה השכונתי שיש לי
ציינת שישנו פתרון להקצפה טובה אשמח לדעת מהו הפתרון ואין לי בעיה להשקיע בזה כסף במידה ואכן ההקצפה תיהיה טובה
תודה מראש אירית[/quote]
בהנחה שאת נשארת עם הבריקה, הקצפת חלב עם תוצאות טובות אפשרית ללא מכשור מתקדם, למשל באמצעות מתקן ייעודי של ביאלטי (יצרנית הבריקה שלך) הנקרא טוטוקרמה.
ראי הדגמה פה בערך מ 40 שנ'- . בפועל דרושה יותר עבודה ממה שמראה הסרטון וגם צריך קצת טכניקה. קראתי שירשורים בעבר שטענו כי ניתן להגיע לתוצאה דומה במתקן פילטר רגיל (וזול יותר) בו כלי הקיבול עשוי זכוכית, דבר שמאפשר לחמם את החלב במיקרו.
נ.ב.1) האם הקפה יוצא לך כמו בסרטון?
בארץ עלות צפוייה היא כ- 130 ש"ח, יש גם פתרונות חשמליים המקציפים את החלב באופן אוטומטי, כמו מקציף החלב של נספרסו ואחרים. במידה וזה מעניין אותך, אחרים יוכלו להביע דעה אם הפתרונות הללו טובים מספיק. באת יכולה להתנסות לפני הרכישה ולראות אם זה לשביעות רצונך.
כל מקרה ראי את האופציות הבאות למשל בקדמה - http://www.kedmagift.co.il/category/MILK_ISLAND, יש גם הודעה מהיום לגבי רכישה של מקציף חשמלי במבצע.
נ.ב.2) לבריקה תמיד טחנתי במטחנת אספרסו טובה, אולי אחרים יוכלו להעיד עד כמה זה חשוב ביחס לשימוש במטחנה "פשוטה". אני מניח כי את משתמשת במטחנת סכינים שאולי לא טוחנת בצורה אחידה מספיק לבריקה. האם ניסית לשתות את הקפה היוצא ממנה לפני הוספת החלב?
ראשית תודה רבה על תגובתך
תודה מראש אירית[/quote]
בהנחה שאת נשארת עם הבריקה, הקצפת חלב עם תוצאות טובות אפשרית ללא מכשור מתקדם, למשל באמצעות מתקן ייעודי של ביאלטי (יצרנית הבריקה שלך) הנקרא טוטוקרמה.
ראי הדגמה פה בערך מ 40 שנ'- . בפועל דרושה יותר עבודה ממה שמראה הסרטון וגם צריך קצת טכניקה. קראתי שירשורים בעבר שטענו כי ניתן להגיע לתוצאה דומה במתקן פילטר רגיל (וזול יותר) בו כלי הקיבול עשוי זכוכית, דבר שמאפשר לחמם את החלב במיקרו.
בארץ עלות צפוייה היא כ- 130 ש"ח, יש גם פתרונות חשמליים המקציפים את החלב באופן אוטומטי, כמו מקציף החלב של נספרסו ואחרים. במידה וזה מעניין אותך, אחרים יוכלו להביע דעה אם הפתרונות הללו טובים מספיק. באת יכולה להתנסות לפני הרכישה ולראות אם זה לשביעות רצונך.
כל מקרה ראי את האופציות הבאות למשל בקדמה - http://www.kedmagift.co.il/category/MILK_ISLAND, יש גם הודעה מהיום לגבי רכישה של מקציף חשמלי במבצע.
נ.ב.2) לבריקה תמיד טחנתי במטחנת אספרסו טובה, אולי אחרים יוכלו להעיד עד כמה זה חשוב ביחס לשימוש במטחנה "פשוטה". אני מניח כי את משתמשת במטחנת סכינים שאולי לא טוחנת בצורה אחידה מספיק לבריקה. האם ניסית לשתות את הקפה היוצא ממנה לפני הוספת החלב?
שוב תודה על תגובתך המהירה והרצון לעזורבהנחה שאת נשארת עם הבריקה, הקצפת חלב עם תוצאות טובות אפשרית ללא מכשור מתקדם, למשל באמצעות מתקן ייעודי של ביאלטי (יצרנית הבריקה שלך) הנקרא טוטוקרמה.
נ.ב.2) לבריקה תמיד טחנתי במטחנת אספרסו טובה, אולי אחרים יוכלו להעיד עד כמה זה חשוב ביחס לשימוש במטחנה "פשוטה". אני מניח כי את משתמשת במטחנת סכינים שאולי לא טוחנת בצורה אחידה מספיק לבריקה. האם ניסית לשתות את הקפה היוצא ממנה לפני הוספת החלב?...
אז כך לגבי מקציף החלב טוטוקרמה היה לי וממש לא הגעתי לתוצאה טובה לצערי בשלב מסוים כל הציפוי של המיכל נהרס וזרקתי אותו לפח מוצר ששילמתי עליו 200 ש"ח נהרס בתוך שנה בשימוש ממש מועט השתמשתי רק במיכל לחימום החלב אבל לא הקצפתי את החלב איתו ובמילה אחת אכזבה.
אינני יודעת אם זה בעיה במטחנה ומכיוון שאינני אוהבת לשתות אספרסו אך אני יודעת שהקפה הוא טוב כי אבי שותה אספרסו והוא מאוד מרוצה מה"אספרסו" שאני מכינה בבריקה יכול להיות שהבעיה היא אכן החלב ולא מצאתי פתרון טוב להקצפה טובה חוץ מסטרימר שמגיע עם מכונת קפה ידנית.
תודה רבה על עזרתך סופ"ש נעים וחג שמח בברכה אירית
אם את רוצה אני יכול לעזור לך בעניין הזה (דוד)irit24 כתב:ערב טוב!
תודה מראש לכל העוזרים חג שמח אירית...