Prometheus - אזהרה חשובה פה.
אני חושב שמגיע לסרט הזה ולפסקול ההזוי משהו בתחילתו שרשור משלו.
אזהרה - לאנשים שהגדירו את הרמקולים הקדמיים כגדולים או להבדיל הסאב שלהם לא מפלצת שיכולה לרדת ל 18HZ -
נא להיזהר עם הווליום בתחילת הסרט בקטע עם החללית.
הסאב שלי יושב קרוב יחסית לחלון זכוכית גדול שעוד רגע הרגשתי שהוא נשבר לי על הראש.
אזהרה - לאנשים שהגדירו את הרמקולים הקדמיים כגדולים או להבדיל הסאב שלהם לא מפלצת שיכולה לרדת ל 18HZ -
נא להיזהר עם הווליום בתחילת הסרט בקטע עם החללית.
הסאב שלי יושב קרוב יחסית לחלון זכוכית גדול שעוד רגע הרגשתי שהוא נשבר לי על הראש.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
שתי הדלתות אצלי בחדר נכנסו לויברציות מטורפות. הווליום היה על מינוס 20 שזה מאוד חלש אצלי. נאלצתי להכנס להגדרות הפרוססור ולהחליש את עוצמת הסאבים בכמה db על מנת שאוכל להעלות את הוליום לאזור ה מינוס 10db.
לדעתי זה אשכרה הזוי ומראה על פס קול לא מאוזן לגמרי.
טמטום מוחלט
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
או שזה מראה על סאב חלש אם נכנסתם ללחץ 
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
אני בהחלט רגוע, אבל הסאב שלך כנראה שלא 
בהחלט אפשר להבהל מסאב חלש (לא שאני טוען שהסאב שלך כזה), מספיק ששומעים את הדרייבר מרשרש ומשתנק עם העוצמה של הפסקול ורצים לפתוח שרשור אזהרה...
אם האזנת לפסקול וקיבלת באסים עוצמתים מהסאב שלך, הייתי מצפה לשרשור עם כותרת כמו "לכו תשמעו את הפסקול של Prometheus בווליום גבוה, סאבים חזקים מובטחים!", לא שרשור אזהרה.
בכל מקרה, אתה זה שפתח את השרשור ומכיוון שאתה טוען שזאת אזהרה, אז תודה, אני בהחלט לא ארצה שהסאב שלי יפגע.
הכל נאמר עם חיוך, לא להתרגש
בהחלט אפשר להבהל מסאב חלש (לא שאני טוען שהסאב שלך כזה), מספיק ששומעים את הדרייבר מרשרש ומשתנק עם העוצמה של הפסקול ורצים לפתוח שרשור אזהרה...
אם האזנת לפסקול וקיבלת באסים עוצמתים מהסאב שלך, הייתי מצפה לשרשור עם כותרת כמו "לכו תשמעו את הפסקול של Prometheus בווליום גבוה, סאבים חזקים מובטחים!", לא שרשור אזהרה.
בכל מקרה, אתה זה שפתח את השרשור ומכיוון שאתה טוען שזאת אזהרה, אז תודה, אני בהחלט לא ארצה שהסאב שלי יפגע.
הכל נאמר עם חיוך, לא להתרגש
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
טוב... עכשיו שלחתם אותי לראות את הסרט..יותר נכון לשמוע אותו 
איפה שמעת בדבריי שכתבתי על חרחור או סאב שלא עומד בעומס.
סה"כ אזהרה לא להשתולל עם העוצמה. הסאב שלי לא חרחר לרגע , מי שחרחר זה החלון והספות.
נערך לאחרונה על ידי LiorShap ב 30/09/2012 15:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

טלHD כתב:טוב... עכשיו שלחתם אותי לראות את הסרט..יותר נכון לשמוע אותו...
בשעה כזו אתה הולך לראות את הסרט?
אפילו תשים עוד 10 משטחי אורלקס מתחת לסאבים לא יעזור.
מטורף. הענין הזה וממש לא מובן.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

זיוziv_r כתב:אני בהחלט רגוע, אבל הסאב שלך כנראה שלא
הכל נאמר עם חיוך, לא להתרגש...
לדעתי הכותרת במקום.
מי שרגיל להרים עוצמה ( כמוני למשל) ויש לו בחדר אי אילו אביזרים שבירים על השידה יכול למצוא את עצמו בבעיה
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
הסאונד זה (אולי) הדבר היחיד שטוב בסרט הזה.וגם הוא לא יכול להשתוות לפסקול המופתי המצמרר של ג'רי גולדסמית'
ב-ALIEN הראשון.
ב-ALIEN הראשון.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
LiorShap כתב: נא להיזהר עם הווליום בתחילת הסרט בקטע עם החללית.
הסאב שלי יושב קרוב יחסית לחלון זכוכית גדול שעוד רגע הרגשתי שהוא נשבר לי על הראש....
אז ככה ,
הסאב החדש שקניתי (פולק אודיו 10 אינץ') לא מעביר את החוויות שאתם מתארים פה
במוזיקה הוא אחלה , אבל בסרטים נראה שחסר לו המון כח
אהבתי את הסאב הקודם שהיה לי (ג'יי בי אל 12 אינץ') אבל הוא
כבר בגן עדן ..
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9024
- נתן תודות: 1578 פעמים
- קיבל תודות: 1349 פעמים
pessik - הייתי חייב לבדוק את מה שאתה אומר כי יש לנו את אותו סאב. יום שישי בבוקר רק אני ועצמי בבית, ניגשנו לעבודה...
כיוון שאת הסרט אין לי אירגנתי "קומבינה" וחיברתי את הסלולר שלי לכניסת AUX של הרסיבר בכבל RCA פשוט.
שמתי את הטריילר של הסרט ביו טיוב והתרווחתי בכורסא ל- 2.16 דקות של מחקר קטן
במצב הכיול הרגיל שקיים אצלי בשוטף (לעומת המצב השני להלן), אכן הסאב נשמע מרוסן / מאופק / רגוע ואם לא הייתה הערת אזהרה אז לא הייתי בודק בכלל.
הגברתי את עוצמת הווליום בסאב בלבד ל- FULL, הפעלתי שוב.
עכשיו הבנתי למה פתחו את השרשור הזה - הרגשתי שהספה זזה (למרות שהיא לא באמת זזה
), השעון שיש לי על הסאב התחיל לזוז בגלל הוויברציות אז הורדתי אותו והסאונד היה ממש כמו בקולנוע.
חייב להשמיע את זה לאישתי שתראה ממה אני מתלהב...
בקיצור - לטעמי, הוא יודע לספק את הסחורה, צריך רק לאפשר לו.
יכול להיות שבסאבים אחרים טובים יותר, לא צריך להתבצע המשחק הזה אבל בתנאים הלא אופטימליים שיש אצלי כרגע (מערכת לא מורכבת 100%, מקור - טלפון נייד), אני מניח שזה המיטב.
כיוון שאת הסרט אין לי אירגנתי "קומבינה" וחיברתי את הסלולר שלי לכניסת AUX של הרסיבר בכבל RCA פשוט.
שמתי את הטריילר של הסרט ביו טיוב והתרווחתי בכורסא ל- 2.16 דקות של מחקר קטן
במצב הכיול הרגיל שקיים אצלי בשוטף (לעומת המצב השני להלן), אכן הסאב נשמע מרוסן / מאופק / רגוע ואם לא הייתה הערת אזהרה אז לא הייתי בודק בכלל.
הגברתי את עוצמת הווליום בסאב בלבד ל- FULL, הפעלתי שוב.
עכשיו הבנתי למה פתחו את השרשור הזה - הרגשתי שהספה זזה (למרות שהיא לא באמת זזה
חייב להשמיע את זה לאישתי שתראה ממה אני מתלהב...
בקיצור - לטעמי, הוא יודע לספק את הסחורה, צריך רק לאפשר לו.
יכול להיות שבסאבים אחרים טובים יותר, לא צריך להתבצע המשחק הזה אבל בתנאים הלא אופטימליים שיש אצלי כרגע (מערכת לא מורכבת 100%, מקור - טלפון נייד), אני מניח שזה המיטב.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
avihuli
לא הבנתי מה הקשר בין הפרסומת לסרט דרך יוטיוב לבין סרט הקולנוע ע"ג בלוריי???
גם לא הבנתי איזה מחקר עשית בדיוק??
ממתי פסקול הסרט ב-dts HD master שווה באיכויותיו לפסקול סטיראופוני עילג ובדיחה דרך יוטיוב??
נשמח אם תסביר לנו את המחקר שעשית??
ממתי פסקול הסרט ב-dts HD master שווה באיכויותיו לפסקול סטיראופוני עילג ובדיחה דרך יוטיוב??
נשמח אם תסביר לנו את המחקר שעשית??
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9024
- נתן תודות: 1578 פעמים
- קיבל תודות: 1349 פעמים
בן - אין קשר...beller007 כתב:avihuli
נשמח אם תסביר לנו את המחקר שעשית??...
כפי שרשמתי אין לי את הסרט כרגע אז השתמשתי בטריילר הקצר שקיים רק בשביל להבין לאן נושבת הרוח.
הכוונה "למחקר" במרכאות - זה היה בציניות כמובן...
מי אמר שהוא שווה ?!
הסברתי ונראה לי שעכשיו יותר מובן, לא ?
אביהולי
/b]
לפי מה שאני מבין ממך - הגברת את הווליום של הסאב (בכפתור המסתובב בגב של הסאב)
וכך הצלחת לקבל את האפקט הרצוי .
לא ניתן לשמוע מוזיקה במצב הזה
הבאס חזק מידי , לא מסונכרן ובלתי נסבל , אפילו שאתה מנמיך ברסיבר זה עדיין חזק מידי .
נוצר מצב שלפני כל סרט צריך להגביר בכפתור , ולפי האזנה למוזיקה צריך להנמיך בחזרה
לא כיף
לפי מה שאני מבין ממך - הגברת את הווליום של הסאב (בכפתור המסתובב בגב של הסאב)
וכך הצלחת לקבל את האפקט הרצוי .
לא ניתן לשמוע מוזיקה במצב הזה
הבאס חזק מידי , לא מסונכרן ובלתי נסבל , אפילו שאתה מנמיך ברסיבר זה עדיין חזק מידי .
נוצר מצב שלפני כל סרט צריך להגביר בכפתור , ולפי האזנה למוזיקה צריך להנמיך בחזרה
לא כיף
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
גם אצלי לא מקבלים את האפקט המדובר, בכלל לא קיבלתי אפקט של באס. כנראה שהבעיה היא שהסאבוופר שלא שודרג מהמערכת הקודמת לא מספק את הסחורה.
בכל זאת אשמח לשמוע אם יש רעיונות, המערכת מורכבת מonkyo 809 זוג קדמיים polk audio RTi8 סנטר CSiA4 ואחוריים וסאבוופר שנשארו ממערכת סטלייטים של infinity דגם Infinity TSS450.
כיילתי את הרסיבר עם המיקרופון והגברתי ב3 DB את הסאב, הגדרתי שהרמקולים ייחתכו ב80Hrz אולי עם סאב כזה חלש עדיף להגדיר 40?
בכל זאת אשמח לשמוע אם יש רעיונות, המערכת מורכבת מonkyo 809 זוג קדמיים polk audio RTi8 סנטר CSiA4 ואחוריים וסאבוופר שנשארו ממערכת סטלייטים של infinity דגם Infinity TSS450.
כיילתי את הרסיבר עם המיקרופון והגברתי ב3 DB את הסאב, הגדרתי שהרמקולים ייחתכו ב80Hrz אולי עם סאב כזה חלש עדיף להגדיר 40?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

הסאב שלך צעצוע. תרכוש סאב כמו שצריך ואז תבדוק.לדעתי תגדיר בינתיים שאין לך סאב.אתה מפספס המון מיידע מהתחום התחתון.knazi כתב:גם אצלי לא מקבלים את האפקט המדובר, בכלל לא קיבלתי אפקט של באס. כנראה שהבעיה היא שהסאבוופר שלא שודרג מהמערכת הקודמת לא מספק את הסחורה.
כיילתי את הרסיבר עם המיקרופון והגברתי ב3 DB את הסאב, הגדרתי שהרמקולים ייחתכו ב80Hrz אולי עם סאב כזה חלש עדיף להגדיר 40?...