מעונין להתקין צלחת לווין
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
המחיר נקבע על פי כמות הערוצים שהינך מעוניין לצפות...
רכישה והתקנת צלחת וחבילה בסיסית זה עניין של כ2500 ש"ח... מעבר לזה יש עלויות נוספות...
אם אתה מעוניין רק בחמישה ערוצים יש את ממירי הDVB-T וכיום יש גם חבילה צרה של הוט\יס...
הכל תלוי בכמה אתה מוכן להשקיע
רכישה והתקנת צלחת וחבילה בסיסית זה עניין של כ2500 ש"ח... מעבר לזה יש עלויות נוספות...
אם אתה מעוניין רק בחמישה ערוצים יש את ממירי הDVB-T וכיום יש גם חבילה צרה של הוט\יס...
הכל תלוי בכמה אתה מוכן להשקיע
למחשב צריך כרטיס לווין.
לטלויזית CRT וכל טלויזיה אחרת צריך ממיר.
צלחות , גדלים ואיזה לווינים לקלוט זאת בחירה שלך. ממירים יש ב 200 שקל ויש ב 6000 שקל, תלוי מה בדיוק אתה רוצה לראות.
רוב הערוצים המעניינים מוצפנים. אתה צריך לחשוב איך אתה פותח אותם. כרטיס חוקי או שיתוף או להסתפק בערוצים פתוחים בלבד.
לטלויזית CRT וכל טלויזיה אחרת צריך ממיר.
צלחות , גדלים ואיזה לווינים לקלוט זאת בחירה שלך. ממירים יש ב 200 שקל ויש ב 6000 שקל, תלוי מה בדיוק אתה רוצה לראות.
רוב הערוצים המעניינים מוצפנים. אתה צריך לחשוב איך אתה פותח אותם. כרטיס חוקי או שיתוף או להסתפק בערוצים פתוחים בלבד.
איזה ממיר עדיף
מבחינת תקלות ,אמינות וביצועים - HUMER 5400 או ORON ISTS 2000 HD ?
ממיר שעולה כ6000 שח, ניתן לצפות יותר תחנות ממיר ORON ? או איכות צפיה טובה יותר ? במה עדיף ?
תודה.
ממיר שעולה כ6000 שח, ניתן לצפות יותר תחנות ממיר ORON ? או איכות צפיה טובה יותר ? במה עדיף ?
תודה.
- beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אל תסתבך. אין צורך. יש מקלטים של TOPFIELD, בגרושים. יש מספיק ערוצים פתוחים. ב-7W, ניילסאט, יש לך את CNN ועוד כמה ערוצי סדרות באנגלית עם כיתוביות בערבית למטה. ב-13E יש לך ערוצי חדשות פתוחים (BBC, CNBC, BLOMBERG, EURONEWS, FRANCE 24, RAINEWS, DW, AL JAZEERAH) ועוד אי אלו ערוצים בינלאומיים של ספרד, איטליה, פורטוגל וכו'. ישראל 1, 2, 10, 33, כנסת, 23 וערוצי רדיו אתה קולט עם דוגנל שעולה 60 שקלים). השקעה התחלתית בכל העסק של כ-1500 שקלים, שזה פחות משבעה חודשים מנוי לכבלים. כשהכבלים או הלווין בישראל ישדרו באיכות של SKY, עם היצע רציני (לא, אין לי מה לעשות עם ערוץ הקבלה ברוסית, ערוצי לייף סטייל מלאים בפרסומת סמויה או חבילה בינלאומית של ערוצים שהם ממילא פתוחים) אז אולי אחשוב עליהם. בינתיים, גם אני עם CRT ישנה.
בעניין ה-DTT בישראל, הייתי מציע לאנשי עידן פלוס לראות מה קורה בקפריסין, ספרד, אנגליה ואפילו בארגנטינה. בארץ שם המשחק ריכוזיות, כוחניות ורצון לעשות קופה.
בעניין ה-DTT בישראל, הייתי מציע לאנשי עידן פלוס לראות מה קורה בקפריסין, ספרד, אנגליה ואפילו בארגנטינה. בארץ שם המשחק ריכוזיות, כוחניות ורצון לעשות קופה.
דני בלר