מעונין להתקין צלחת לווין

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
cremesso פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ולהתנתק מיס,איזה צלחת מומלץ ?
ממיר הבנתי שיש את HUMER 5400 שמומלץ. כרגע אני בנתיים עם TV CRT ישנה. האם ניתן לחבר את ממיר הלווין לTV הישן,ולמחשב ולצפות ?
תודה מראש.

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

המחיר נקבע על פי כמות הערוצים שהינך מעוניין לצפות...
רכישה והתקנת צלחת וחבילה בסיסית זה עניין של כ2500 ש"ח... מעבר לזה יש עלויות נוספות...

אם אתה מעוניין רק בחמישה ערוצים יש את ממירי הDVB-T וכיום יש גם חבילה צרה של הוט\יס...

הכל תלוי בכמה אתה מוכן להשקיע
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1914
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #3 

למחשב צריך כרטיס לווין.
לטלויזית CRT וכל טלויזיה אחרת צריך ממיר.
צלחות , גדלים ואיזה לווינים לקלוט זאת בחירה שלך. ממירים יש ב 200 שקל ויש ב 6000 שקל, תלוי מה בדיוק אתה רוצה לראות.
רוב הערוצים המעניינים מוצפנים. אתה צריך לחשוב איך אתה פותח אותם. כרטיס חוקי או שיתוף או להסתפק בערוצים פתוחים בלבד.

cremesso פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

איזה ממיר עדיף

שליחה #4 

מבחינת תקלות ,אמינות וביצועים - HUMER 5400 או ORON ISTS 2000 HD ?
ממיר שעולה כ6000 שח, ניתן לצפות יותר תחנות ממיר ORON ? או איכות צפיה טובה יותר ? במה עדיף ?

תודה.

beller
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 519
שם מלא: beller
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #5 

אל תסתבך. אין צורך. יש מקלטים של TOPFIELD, בגרושים. יש מספיק ערוצים פתוחים. ב-7W, ניילסאט, יש לך את CNN ועוד כמה ערוצי סדרות באנגלית עם כיתוביות בערבית למטה. ב-13E יש לך ערוצי חדשות פתוחים (BBC, CNBC, BLOMBERG, EURONEWS, FRANCE 24, RAINEWS, DW, AL JAZEERAH) ועוד אי אלו ערוצים בינלאומיים של ספרד, איטליה, פורטוגל וכו'. ישראל 1, 2, 10, 33, כנסת, 23 וערוצי רדיו אתה קולט עם דוגנל שעולה 60 שקלים). השקעה התחלתית בכל העסק של כ-1500 שקלים, שזה פחות משבעה חודשים מנוי לכבלים. כשהכבלים או הלווין בישראל ישדרו באיכות של SKY, עם היצע רציני (לא, אין לי מה לעשות עם ערוץ הקבלה ברוסית, ערוצי לייף סטייל מלאים בפרסומת סמויה או חבילה בינלאומית של ערוצים שהם ממילא פתוחים) אז אולי אחשוב עליהם. בינתיים, גם אני עם CRT ישנה.
בעניין ה-DTT בישראל, הייתי מציע לאנשי עידן פלוס לראות מה קורה בקפריסין, ספרד, אנגליה ואפילו בארגנטינה. בארץ שם המשחק ריכוזיות, כוחניות ורצון לעשות קופה.
דני בלר

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”