נעלי ריצה
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
ההמלצה היחידה שאוכל לתת לך בלב שלם היא ללכת לחנות מתמחה, עם אנשי מקצוע וציוד מתאים שידעו להתאים לך נעל בהתאם למבנה כף הרגל ואופן ההליכה שלך (שנבדק באמצעות משטח לחץ ו/או הליכון מצולם בזמן אמת).
אם תציין אזור גאוגרפי, אוכל לנסות להמליץ ספציפי יותר.
אם תציין אזור גאוגרפי, אוכל לנסות להמליץ ספציפי יותר.
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
הנעל החביבה עלי היא Brooks GTX. מאד קלה, מרגישה כאילו שנעלת כפפה ולא נעל. בולמת זעזועים מצוין ואוחזת את הקרסול מצוין.
אורי תיכף ימליץ לך על החנות בת"א שמודדת אותך ואת אופן הריצה שלך ומתאימה לך נעל. לא הייתי בה ולא נמדדתי כך שאיני יכול לחוות עליה דעה.
אורי תיכף ימליץ לך על החנות בת"א שמודדת אותך ואת אופן הריצה שלך ומתאימה לך נעל. לא הייתי בה ולא נמדדתי כך שאיני יכול לחוות עליה דעה.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
תוך כדי כתיבת ההודעה שלי נכנסה ההמלצה של אוריuriler כתב:ההמלצה היחידה שאוכל לתת לך בלב שלם היא ללכת לחנות מתמחה, עם אנשי מקצוע וציוד מתאים שידעו להתאים לך נעל בהתאם למבנה כף הרגל ואופן ההליכה שלך (שנבדק באמצעות משטח לחץ ו/או הליכון מצולם בזמן אמת).
אם תציין אזור גאוגרפי, אוכל לנסות להמליץ ספציפי יותר....
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
yanivol,
זה היה יפה
אני מניח שאתה מדבר על ה Adrenaline GTX (גרסת השטח הקל של האדרנלין הרגילות).
זו נעל מצוינת, אבל לא לכל אחד. אני גם חובב מושבע של ברוקס (רץ עם שני דגמים שלהם - Beast לריצות שטח ו Addiction לכביש).
זה היה יפה
אני מניח שאתה מדבר על ה Adrenaline GTX (גרסת השטח הקל של האדרנלין הרגילות).
זו נעל מצוינת, אבל לא לכל אחד. אני גם חובב מושבע של ברוקס (רץ עם שני דגמים שלהם - Beast לריצות שטח ו Addiction לכביש).
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
אני רץ עם נעליים מינימליסטיות (Inov8) ללא בולמי זעזועים כלל וללא עקב מוגבה ומעולם לא הייתי מרוצה יותר - היו לי נעליים של אסיקס וסקוני מכל מני דגמים שחלקן היו "בהתאמה לכף הרגל" ומדידות נוספות.
בסופו של דבר, למדתי לרוץ forefoot וזה עשה את העבודה הכי טוב - גם שיפר ביומכנית את הריצה שלי וכמובן אין כאבים בכלל
בסופו של דבר, למדתי לרוץ forefoot וזה עשה את העבודה הכי טוב - גם שיפר ביומכנית את הריצה שלי וכמובן אין כאבים בכלל
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
אני מרחובות.uriler כתב:ההמלצה היחידה שאוכל לתת לך בלב שלם היא ללכת לחנות מתמחה, עם אנשי מקצוע וציוד מתאים שידעו להתאים לך נעל בהתאם למבנה כף הרגל ואופן ההליכה שלך (שנבדק באמצעות משטח לחץ ו/או הליכון מצולם בזמן אמת).
אם תציין אזור גאוגרפי, אוכל לנסות להמליץ ספציפי יותר....
אני לא רואה אותי הולך למדידות כף רגל.
אין דבר כזה נעל "מומלצת". לכל אחד מבנה רגל מעט שונה. תצטרך להתאים את סוג הנעל למבנה הרגל , ליציבה , למשקל הגוף , למרחקים שתרוץ ולסוג המשטח. נשמע מסובך אבל הודות לאינטרנט המידע כבר קיים ונגיש. צריך רק למדוד מספר דגמים רלוונטים ולבחון אותם בפעולה.
זה בדיוק מה שאני רוצה להוציא מהשרשור הזה.amiti כתב:אין דבר כזה נעל "מומלצת". לכל אחד מבנה רגל מעט שונה. תצטרך להתאים את סוג הנעל למבנה הרגל , ליציבה , למשקל הגוף , למרחקים שתרוץ ולסוג המשטח. נשמע מסובך אבל הודות לאינטרנט המידע כבר קיים ונגיש. צריך רק למדוד מספר דגמים רלוונטים ולבחון אותם בפעולה....
דגמים רלוונטיים לתקציב שהקצבתי ולמשטח.
תודה
לדעתי ולדעת רבים אחרים זה מאד פשוט: בני האדם לא נולדו עם נעלי ספורט צמודות לכף הרגל שלהם!
אז תעשה לעצמך (ולרגליים שלך) טובה, ותקנה זוג של Vibram. אני עם ה KSO וזה שמיים וארץ.
אז תעשה לעצמך (ולרגליים שלך) טובה, ותקנה זוג של Vibram. אני עם ה KSO וזה שמיים וארץ.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
בדיוק - מעבר ל-Vibram יש גם ל-Adidas נעליים באותו קונספט (AdiPure) ולדעתי גם לנייקי ואחרים - ל-Vibram עם זאת יש את הכי הרבה דגמים.HazooM כתב:לדעתי ולדעת רבים אחרים זה מאד פשוט: בני האדם לא נולדו עם נעלי ספורט צמודות לכף הרגל שלהם!
אז תעשה לעצמך (ולרגליים שלך) טובה, ותקנה זוג של Vibram. אני עם ה KSO וזה שמיים וארץ....
מלבד המשטח והתקציב יש גם את גובה הקשת בכף הרגל , מידת הקריסה שלה בזמן דריכה והצורה הכוללת של כף הרגל שמשפיעה על ההתאמה לדגמים השונים. באתרים של יצרניות מובילות (סאקוני , NB ואחרות) ישנן מערכות אוטומטיות שמציעות דגמים על פי הפרמטרים הסובייקטיבים שלך. את הדגמים שתמצא שם תמדוד בחנויות ותחליט. תקציב כדאי לחסוך על ידי הזמנת הנעליים מחו"ל ולא בחיסכון בנוחות.embedded כתב:זה בדיוק מה שאני רוצה להוציא מהשרשור הזה.amiti כתב:אין דבר כזה נעל "מומלצת". לכל אחד מבנה רגל מעט שונה. תצטרך להתאים את סוג הנעל למבנה הרגל , ליציבה , למשקל הגוף , למרחקים שתרוץ ולסוג המשטח. נשמע מסובך אבל הודות לאינטרנט המידע כבר קיים ונגיש. צריך רק למדוד מספר דגמים רלוונטים ולבחון אותם בפעולה....
דגמים רלוונטיים לתקציב שהקצבתי ולמשטח.
תודה...
- kuku1000
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 768
- שם מלא: ארי בן משה
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
בכפר שמריהו יש חנות של ברוקס. אני מאוד ממליץ ( וגם הכירופרקטור שלי..)
מציע שתיגש לשם לראות מה מתאים לך ואז דבר איתי בפרטי על איפה לקנות יותר בזול
מציע שתיגש לשם לראות מה מתאים לך ואז דבר איתי בפרטי על איפה לקנות יותר בזול
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה