הסדרה "חברים" עומדת לצאת בבלו-ריי.
-
RoeyTNT
- חבר ותיק

- תגובות: 1274
- שם מלא: RoeyTNT
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
http://www.blu-ray.com/movies/Friends-T ... ray/48413/
קלטו את זה.
השאלה השוב... כ"כ מתבקשת.... ייצא בארץ עם תרגום?
סביר להניח שלא.
בכל מקרה רשום שם
Aspect ratio: 1.78:1
Original aspect ratio: 1.33:1
מה לדעתכם עשו?
חתכו מהתמונה או שצילמו את הסדרה בopen matte?
קלטו את זה.
השאלה השוב... כ"כ מתבקשת.... ייצא בארץ עם תרגום?
סביר להניח שלא.
בכל מקרה רשום שם
Aspect ratio: 1.78:1
Original aspect ratio: 1.33:1
מה לדעתכם עשו?
חתכו מהתמונה או שצילמו את הסדרה בopen matte?
אם הם סרקו את הפילם המקורי, אין שום סיבה שזה לא יראה פצצה. אם זה לקיחת מקור SD והוצאה שלו כ HD, זה בושה.אין לי מושג אבל גם האיכות של הדיוידי היא לא מציאה בכלל אז קשה לי לדמיין עד כמה אפשר יהיה לשפר את התמונה....
את אותה השאלה שאלו כשעשו את TNG בבלו ריי. המסקנה אצלם היתה שעדיף להשתמש ביחס המקור, אבל יכול להיות שבהפקה של חברים, חיתוך ל 1:78 יהיה אפשרי וללא איבוד פרטים מוגזם.מה לדעתכם עשו?
חתכו מהתמונה או שצילמו את הסדרה בopen matte?...
-
RoeyTNT
- חבר ותיק

- תגובות: 1274
- שם מלא: RoeyTNT
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
אם הם צילמו בopen matte אז יכול להיות שלא יהיה איבוד פרטים בכלל, השאלה אם זה מה שעשו.HazooM כתב:אם הם סרקו את הפילם המקורי, אין שום סיבה שזה לא יראה פצצה. אם זה לקיחת מקור SD והוצאה שלו כ HD, זה בושה.אין לי מושג אבל גם האיכות של הדיוידי היא לא מציאה בכלל אז קשה לי לדמיין עד כמה אפשר יהיה לשפר את התמונה....
את אותה השאלה שאלו כשעשו את TNG בבלו ריי. המסקנה אצלם היתה שעדיף להשתמש ביחס המקור, אבל יכול להיות שבהפקה של חברים, חיתוך ל 1:78 יהיה אפשרי וללא איבוד פרטים מוגזם.מה לדעתכם עשו?
חתכו מהתמונה או שצילמו את הסדרה בopen matte?......
ולגבי איכות התמונה - רשום שעשו לזה Remastered.
http://images3.static-bluray.com/movies ... 3_slip.jpg
לראות אם זה ימכר טוב? מישהו שם כנראה החליק על קליפת בננה... טוב שהחליטו להוציא את הכל.בהתחלה רצו להוציא רק את העונה הראשונה ולראות אם זה ימכר טוב...
יש היום המון סדרות, ורוב האנשים שרצו את הסדרה כבר קנו אותה על DVD, לא כולם ישר רצים לקנות כל מה שיוצא בבלו ריי, ובכלל עם האינטרנט, וזה גם השקעה לא קטנה, בגלל שלא סתם זרקו את כל הסדרה על דיסק בלו ריי, אלא היו צריכים להשקיע הרבה עבודהHazooM כתב:לראות אם זה ימכר טוב? מישהו שם כנראה החליק על קליפת בננה... טוב שהחליטו להוציא את הכל.בהתחלה רצו להוציא רק את העונה הראשונה ולראות אם זה ימכר טוב......
הסדרה יצאה ביס כבר בhd מלפני שנה ומשהו..
הדבר היחיד שמונע ממני לראות בhd את הסדרה זה שהם חתכו מלא קטעים.. שיוציאו גרסה hd uncut.
אחרי 10 פעמים שראיתי את הסדרה, זה מבאס שאתה מחכה לבדיחה או לקטע שלא מגיע.
דרך אגב, ג׳ניפר אניסטון בhd..בתקופה ההיא פשוט להוזיל ריר!
הדבר היחיד שמונע ממני לראות בhd את הסדרה זה שהם חתכו מלא קטעים.. שיוציאו גרסה hd uncut.
דרך אגב, ג׳ניפר אניסטון בhd..בתקופה ההיא פשוט להוזיל ריר!
דווקה אתה טיפה טועה פה. הסדרה הייתה משודרת בדיוק כמו שהיא שודרה במקור, עם כל הקטעים אחד לאחדHairyAss כתב:הסדרה יצאה ביס כבר בhd מלפני שנה ומשהו..
דרך אגב, ג׳ניפר אניסטון בhd..בתקופה ההיא פשוט להוזיל ריר!...
אחרי זה יצאו עונות ב DVD בגרסה UNCUT עם קטעים שחתכו ומצטער אבל רוב הקטעים שלא הגיעו לשידור המקורי, הם עשו בשכל שחתכו. הם כל כך לא קשורים ובהרבה מקרים פשוט לא מצחיקים, ממש מבינים למה חתכו אותם. יש לי את כל העונות בUNCUT אז ראיתי כבר את הכל בגרסה הזאת גם
בטח התחלת לראות על ההתחלה עוד בגרסת UNCUT ובגלל זה זה מוזר לך
אבל אני ועוד הרבה אנשים שראו את זה עוד בשנות ה90, ישר שמים לב לקטעים הלא קשורים האלה.
לא יודע יש קטעים שאתה אומר לעצמך "איך הם בכלל חשבו לשים את זה בפרק המקורי???
בכל מקרה ראיתי גם את כל העונות בHD ביס וזה היה פשוט תענוג! ממש איכות טובה יצא להם