Elementary - סדרה חדשה על שרלוק הולמס בעת המודרנית
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78935
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
ג'וני לי מילר (בעלה הראשון של אנג'לינה ג'ולי) בתור שרלוק הולמס מודרני שגר בניו יורק לאחר שקרה לו משהו באנגליה. לוסי לו בתור ד"ר ווטסון ממין נקבה שנשלחה על ידי אביב של הולמס לשים עליו עין לאחר שימוש יתר בסמים.
לא רע מבחינת פוטנציאל, סוף סוף אפשר לראות את מילר עם המבטא האנגלי המקורי שלו (על פני המבטא המפוברק שיש לו בכל הסדרות והסרטים בשנים האחרונות מאז Hackers).
השחקנים חביבים, אם כי לא ברמה של הגרסא הבריטית. אם יצליחו לשחזר אחוז קטן מההצלחה של האוס (שמבוסס על הולמס) או שרלוק הבריטי, זו תהיה הצלחה.
בינתיים נמתין ונראה.
לא רע מבחינת פוטנציאל, סוף סוף אפשר לראות את מילר עם המבטא האנגלי המקורי שלו (על פני המבטא המפוברק שיש לו בכל הסדרות והסרטים בשנים האחרונות מאז Hackers).
השחקנים חביבים, אם כי לא ברמה של הגרסא הבריטית. אם יצליחו לשחזר אחוז קטן מההצלחה של האוס (שמבוסס על הולמס) או שרלוק הבריטי, זו תהיה הצלחה.
בינתיים נמתין ונראה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73412
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
יש להם נעליים גדולות מאוד למלא אחרי המיני סידרה הבריטית שיצאה לאחרונה.
מסכים. בכלל בזמן האחרון שרלוק באופנה. קודם סרטים עם דאוני ג'וניור, מיני סדרה עם בנדיקט, ועכשיו ג'וני לי מילר? אם הוא ישחק עם המבטא שהוא עשה בטריינספוטינג, אז הם כבר עכשיו קנו אותי.Huber כתב:יש להם נעליים גדולות מאוד למלא אחרי המיני סידרה הבריטית שיצאה לאחרונה....
-
oferlaor
- מנהל

- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
ראיתי את הסדרה הבריטית שהייתה בעיניי לא פחות ממדהימה.
לצערי ההגרסא האמריקאית לא הצליחה להכנס לנעליים הגדולות ש'שרלוק' השאירה.
הן מבחינת המשחק, הדיאלוגים והן מבחינת האפקטים של הדדוקציה של שרלוק שרק הוסיפו לסדרה (הבריטית).
ניתן לזה עוד הזדמנות ואם לא נחכה לעונה השלישית של 'שרלוק'.
לצערי ההגרסא האמריקאית לא הצליחה להכנס לנעליים הגדולות ש'שרלוק' השאירה.
הן מבחינת המשחק, הדיאלוגים והן מבחינת האפקטים של הדדוקציה של שרלוק שרק הוסיפו לסדרה (הבריטית).
ניתן לזה עוד הזדמנות ואם לא נחכה לעונה השלישית של 'שרלוק'.
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
אמנם עוד לא ראיתי אבל לפני כמה זמן החלטתי שאני מתחיל לתת לכל סדרה "זמן התארגנות" ולא מחליט על הפרק הראשון.oferlaor כתב:אכן זה לא היה להיט. ניתן לזה צ׳אנס....
הרבה פעמים בסדרות היום הפרק הראשון לא משקף.
שלושה פרקים ואז החלטה.
אבל זה אני
חולה טלויזיה....
-
oferlaor
- מנהל

- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אחרי הפרק השני אני חייב להודות שהסדרה יותר נחמדה ממה שחשבתי.
לוסי לו משחקת את ווטסון הרבה יותר מעניין מאשר מרטין פרימן בגרסא הבריטית, שהוא לטעמי קצת יבשושי, אולם היכולות של בנדיקט קומברבאץ' ב'שרלוק' הרבה יותר טובות ומשכנעות מאשר מקבילו ב'אלמנטרי'.
עדיין הסיבה העיקרית לצפות בזה היא ששרלוק האמיתי יחזור רק ב-2013
לוסי לו משחקת את ווטסון הרבה יותר מעניין מאשר מרטין פרימן בגרסא הבריטית, שהוא לטעמי קצת יבשושי, אולם היכולות של בנדיקט קומברבאץ' ב'שרלוק' הרבה יותר טובות ומשכנעות מאשר מקבילו ב'אלמנטרי'.
עדיין הסיבה העיקרית לצפות בזה היא ששרלוק האמיתי יחזור רק ב-2013
גילוי נאות: אני מאד אוהב את שרלוק הולמס. הספרים, המיני סדרה הבריטית, ההפקות הבריטיות הקודמות (מאד קרוב למקור), הסרטים של גאי ריצ'י, וכמובן האוס.
אני לא חושב שיש הרבה מקום להשוואה בין המיני סדרה הבריטית לסדרה הזו. הבריטית מעולה 9.1/10), וזאת נראית סדרה מהנה מאד. אני אישית מאד נהניתי מ2 הפרקים ואמשיך לצפות - 8.4/10 בינתיים.
רק בגלל שיש סדרה בריטית מופתית זה אומר שאין מקום לסדרה הזו ? לפי ההגיון הזה אין מקום לשום סדרת מלחמה אחרי אחים לנשק, לשום סדרת מאפיה אחרי הסופרנוס, ולשום סדרה פוליטית אחרי הבית הלבן. לא מתחבר ללוגיקה הזו.
אני לא חושב שיש הרבה מקום להשוואה בין המיני סדרה הבריטית לסדרה הזו. הבריטית מעולה 9.1/10), וזאת נראית סדרה מהנה מאד. אני אישית מאד נהניתי מ2 הפרקים ואמשיך לצפות - 8.4/10 בינתיים.
רק בגלל שיש סדרה בריטית מופתית זה אומר שאין מקום לסדרה הזו ? לפי ההגיון הזה אין מקום לשום סדרת מלחמה אחרי אחים לנשק, לשום סדרת מאפיה אחרי הסופרנוס, ולשום סדרה פוליטית אחרי הבית הלבן. לא מתחבר ללוגיקה הזו.
- kidney_stone
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 152
- שם מלא: אריק. ט.
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
תמיד קיוויתי שיו לורי (האוס) ישחק את שרלוק הולמס בסדרת מתח רבע קומית... התפקיד תפור עליו.
Think for yourself, question authority
סיפורי תמיכה שקרו באמת - http://is.gd/s4IM
סיפורי תמיכה שקרו באמת - http://is.gd/s4IM