בעייה בטעינת IPAD 3
היי,
י שלי אייפד 3 שעד אתמול עבד מצויין. היום, כאשר ניסיתי להטעין אותו דרך החשמל, האייקון של הבטרייה הבהב ובעצם לא ניתן היה להטעין אותו. ניסית להטעין דרך USB ואז קבלתי הודעה מעל גבי האייקון של הבטריה- "אין טעינה". ניסיתי כבל טעינה אחר- אותו הדבר..
מישהו יודע מה יכול לגרום לזה?
על פניו, החיבורים נראים בסדר גמור....
התוכנה שודרגה לIOS 6
אשמח לעזרה
תודה
י שלי אייפד 3 שעד אתמול עבד מצויין. היום, כאשר ניסיתי להטעין אותו דרך החשמל, האייקון של הבטרייה הבהב ובעצם לא ניתן היה להטעין אותו. ניסית להטעין דרך USB ואז קבלתי הודעה מעל גבי האייקון של הבטריה- "אין טעינה". ניסיתי כבל טעינה אחר- אותו הדבר..
מישהו יודע מה יכול לגרום לזה?
על פניו, החיבורים נראים בסדר גמור....
התוכנה שודרגה לIOS 6
אשמח לעזרה
תודה
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אי אפשר להטעין אייפד דרך USB, אם ניסית שקע אחר תבדוק שאתה משתמש באמת במטען של האייפד 10W ולא של האייפון ( לי זה קרה)
מישהו בבית החליף חשב שזה אותו דבר.
מישהו בבית החליף חשב שזה אותו דבר.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
MP3III- רב תודות. נפתרה הבעיה..
הבעיה היא בשנאי (האייפד נקנה בארה"ב ורכשתי פה בארץ שנאי).
הטימטום הוא שלא חיברתי את האייפון לשנאי שאליו היה מחובר האייפד (אחרת מייד הייתי רואה שהשנאי הוא הבעייתי). במקום זה חיברתי את האייפד למחשב ביו אס בי והוא לא נטען. מאחר והאייפון כן עבד בחיבור למחשב הנחתי שזו בעיה באייפד עצמו. ממש לא ידעתי שאייפד לא נטען בUSB.
ניסיתי שנאי אחר (של האייפון) וברגעים אלו האייפד נטען. תודה רבה!!
הבעיה היא בשנאי (האייפד נקנה בארה"ב ורכשתי פה בארץ שנאי).
הטימטום הוא שלא חיברתי את האייפון לשנאי שאליו היה מחובר האייפד (אחרת מייד הייתי רואה שהשנאי הוא הבעייתי). במקום זה חיברתי את האייפד למחשב ביו אס בי והוא לא נטען. מאחר והאייפון כן עבד בחיבור למחשב הנחתי שזו בעיה באייפד עצמו. ממש לא ידעתי שאייפד לא נטען בUSB.
ניסיתי שנאי אחר (של האייפון) וברגעים אלו האייפד נטען. תודה רבה!!
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9046
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1352 פעמים
הגיע כבר ל- 100% ?

7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הסוללה באייפד החדש כל כך גדולה שאפילו עם המטען המקורי לוקח לא מעט שעות להטעין אותו עד לטעינה מלאה, גם עם שקע USB עם הספק גבוהה יותר כמו שיש בהרבה לוחות אם היום לא תקבל זמן טעינה קרוב לזה של המטען המקורי.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |