החלטתי לקחת על עצמי את כל עניין הכתוביות לסרטי hd, כנסו.
תראו נראה לי קצת מעפן כל העניין של הכתוביות לאתר subs-il, קודם כל הממשק שלו פשוט לא נוח, וההרשמה וכל זה.
החלטתי לקחת על עצמי את כל הנושא הזה, כי זה באמת יותר פונה אליינו וכל העניין הזה.
אני קודם כל לא הולך לפרסם את זה בפומבי כדי לא לסבך את האתר ומקימיו, כך שזה יעשה בפרטי כל העניין.
אממ לקחתי דוגמה מאתר אחר...
הוא פתח בשרת חופשי חשבון, מעלה לשם כתוביות בעמוד לבן, נקי ונוח כאשר כל הכתוביות
מוצגת להורדה פשוטה בלי הרבה טעינות וכל מה שקשור לנושא.
אז לכל מי שיש כתוביות לסרטי hd שישלח לי בפרטי ואני אעלה אותו ואתן לו לינק לעמוד...
ומי שאין לו וגם רוצה לינק לעמוד בנתיים שישלח הודעה פרטית.
בנתיים יש לי כתובית לפרק הראשון של פריזון ברייק (העונה השניה פרק ראשון) ולמליון דולר בייבי.
החלטתי לקחת על עצמי את כל הנושא הזה, כי זה באמת יותר פונה אליינו וכל העניין הזה.
אני קודם כל לא הולך לפרסם את זה בפומבי כדי לא לסבך את האתר ומקימיו, כך שזה יעשה בפרטי כל העניין.
אז לכל מי שיש כתוביות לסרטי hd שישלח לי בפרטי ואני אעלה אותו ואתן לו לינק לעמוד...
בנתיים יש לי כתובית לפרק הראשון של פריזון ברייק (העונה השניה פרק ראשון) ולמליון דולר בייבי.
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
כל הכבוד! ישר כוח!
אם אתה צריך אני מוכן להרתם לעזרה ולעזור לסנכרן, אני רק צריך מדריך.

אם אתה צריך אני מוכן להרתם לעזרה ולעזור לסנכרן, אני רק צריך מדריך.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46341
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
האם זה רק לסטרימרים או שגם מחשב רגיל יכול לנגן בלי בעיה ?tevel3 כתב:תראו נראה לי קצת מעפן כל העניין של הכתוביות לאתר subs-il, קודם כל הממשק שלו פשוט לא נוח, וההרשמה וכל זה.
בנתיים יש לי כתובית לפרק הראשון של פריזון ברייק (העונה השניה פרק ראשון) ולמליון דולר בייבי....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מחשב רגיל ינגן לך את הכתוביות המסונכרנות באותה איכות תמונה ושאר המדדים שרשמת כמו שהמחשב שלך מנגן כתוביות לא מסונכרנות.
smoking to much of the smoking Longbottom leafs ?ziv_r כתב:מחשב רגיל ינגן לך את הכתוביות המסונכרנות באותה איכות תמונה ושאר המדדים שרשמת כמו שהמחשב שלך מנגן כתוביות לא מסונכרנות....
שאלתי על איכות התמונה במחשב מול סטרימר כגון TIVX ...
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
לדעתי בפוטנציאל במחשב יראו יותר טוב בגלל שאפשר יותר לשחק עם הגדרות וקודקים, בפרקטיקה המחשב הזה יעלה לפחות פי 3 - 4 בשביל שיעבוד כמו שצריך.alophind כתב:smoking to much of the smoking Longbottom leafs ?ziv_r כתב:מחשב רגיל ינגן לך את הכתוביות המסונכרנות באותה איכות תמונה ושאר המדדים שרשמת כמו שהמחשב שלך מנגן כתוביות לא מסונכרנות....![]()
![]()
שאלתי על איכות התמונה במחשב מול סטרימר כגון TIVX ......
בין 6000 ל 8000 ?aloni כתב:לדעתי בפוטנציאל במחשב יראו יותר טוב בגלל שאפשר יותר לשחק עם הגדרות וקודקים, בפרקטיקה המחשב הזה יעלה לפחות פי 3 - 4 בשביל שיעבוד כמו שצריך.alophind כתב:smoking to much of the smoking Longbottom leafs ?ziv_r כתב:מחשב רגיל ינגן לך את הכתוביות המסונכרנות באותה איכות תמונה ושאר המדדים שרשמת כמו שהמחשב שלך מנגן כתוביות לא מסונכרנות....![]()
![]()
שאלתי על איכות התמונה במחשב מול סטרימר כגון TIVX .........
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
מישהו יכול לסנכרן לגירסאת 1080i DD שוקל 17 GB גלדיאטור?