לקראת קנייה של philips 7007 - עזרה בבקשה
שלום לכולם, לאחר בירורים ממושכים והצעות מחיר, כרגע אני מתלבט בין הפיליפס עם עדיפות לפיליפס עקב קבלת הצעת מחיר טובה לבין הסמסונג 8000 (יקרה יותר)
1. האם ההבדלים משמעותיים?
2. האם לפיליפס יש תמיכה מלאה בעברית?
3. האם למישהו ניסיון או חוות דעת על הפיליפס?
מדובר על ה- 46 אינץ'
תודה
1. האם ההבדלים משמעותיים?
2. האם לפיליפס יש תמיכה מלאה בעברית?
3. האם למישהו ניסיון או חוות דעת על הפיליפס?
מדובר על ה- 46 אינץ'
תודה
גם אנחנו לוקחים 7007 אבל בגודל 55 אינ'צ (היא תגיע בנובמבר לארץ).
סמסונג יותר יקרה בעיקר בגלל השטויות שהם הוסיפו כמו בקרה קולית.
2. התוכנה בעברית אם אני לא טועה אבל אין עברית במקלדת.
3. לאחר סקר ענק שעשינו הגענו לחברה פיליפס ולדגם 7007 בפרט.
סמסונג יותר יקרה בעיקר בגלל השטויות שהם הוסיפו כמו בקרה קולית.
2. התוכנה בעברית אם אני לא טועה אבל אין עברית במקלדת.
3. לאחר סקר ענק שעשינו הגענו לחברה פיליפס ולדגם 7007 בפרט.
ה FIFA 13 נראה ממש גרוע כאילו הירוק ממש חזק.NoS כתב:
2 סרטונים שהעלתי.
יש לי אותה בחדר ב46
יש תמיכה בעברית,מציג אתרים מימין לשמאל.
תפריטים לא בעברית רק באנגלית ,בקשר לקריאה של תרגום מUSB אני לא סגור אני יעשה בדיקה.
אני מרוצה מהקניה....
האם בדקת אם ה7007 מציגה תרגומים לא מובנים בעברית?
האם בדקת אם ה7007 מציגה תרגומים לא מובנים בעברית?
תודה
תודה
הפיליפס לא תומכת בתרגום בעיברית.
אמנם הדפדפן מראה אתרים בעברית אבל אי אפשר להקליד במקלדת תומכת בעיברית שזה בעייתי לעומת הסמסונג שתומכת תמיכה מלאה בעיברית.
לפיליפס יש תמונה מצויינת אבל בכל מה שקשור שמסביב ,SMART וכו' אין תחרות מול הסמסונג ש"אוכלת" את הפיליפס בגדול.
אפשר גם ללכת על דגם 7100 החדש מחיר מצויין וללא מצלמה מובנת במחיר של 15990 לערך...
אמנם הדפדפן מראה אתרים בעברית אבל אי אפשר להקליד במקלדת תומכת בעיברית שזה בעייתי לעומת הסמסונג שתומכת תמיכה מלאה בעיברית.
לפיליפס יש תמונה מצויינת אבל בכל מה שקשור שמסביב ,SMART וכו' אין תחרות מול הסמסונג ש"אוכלת" את הפיליפס בגדול.
אפשר גם ללכת על דגם 7100 החדש מחיר מצויין וללא מצלמה מובנת במחיר של 15990 לערך...
אז אתה מבין שזה שטויות? אתה לא משתמש בטלוויזיה בשביל לגלוש באינטרנט, אתה יכול לקנות סטרימר בשביל לפתור את הבעיה של הכתוביות והאפליקציות של הטלוויזיה? יוטיוב בלחץ מישהו מהמשפחה ישתמש, אולי בסקייפ גם.maor_az כתב:הפיליפס לא תומכת בתרגום בעיברית.
אפשר גם ללכת על דגם 7100 החדש מחיר מצויין וללא מצלמה מובנת במחיר של 15990 לערך......
לפיפלפס יש את האורות לדים שזה מוסיף לחוויה מה שאין לסמסונג, מה גם שההפרש הוא 3.5 אלף בין הטלוויזיות.
לדעתי המחיר של הסמסונג זה ביזבוז, בנוסף האיכות צפייה של פיליפס לוקחת את סמסונג בהשוואה לדגמים. (7007 לדגמי סמסונג באותו טווח מחיר במקרה הזה)
ReQuaD צודק במאה אחוז. אני לא מזמן קניתי את ה 8007 של פיליפס מאז אפילו פעם אחת לא השתמשתי בפונקציות של הטלוויזיה החכמה (גלישה וכו....) רק כאשר אני רוצה להראות לחברים ולהשוויץReQuaD כתב:אז אתה מבין שזה שטויות? אתה לא משתמש בטלוויזיה בשביל לגלוש באינטרנט, אתה יכול לקנות סטרימר בשביל לפתור את הבעיה של הכתוביות והאפליקציות של הטלוויזיה? יוטיוב בלחץ מישהו מהמשפחה ישתמש, אולי בסקייפ גם.maor_az כתב:הפיליפס לא תומכת בתרגום בעיברית.
אפשר גם ללכת על דגם 7100 החדש מחיר מצויין וללא מצלמה מובנת במחיר של 15990 לערך......
לפיפלפס יש את האורות לדים שזה מוסיף לחוויה מה שאין לסמסונג, מה גם שההפרש הוא 3.5 אלף בין הטלוויזיות.
לדעתי המחיר של הסמסונג זה ביזבוז, בנוסף האיכות צפייה של פיליפס לוקחת את סמסונג בהשוואה לדגמים. (7007 לדגמי סמסונג באותו טווח מחיר במקרה הזה)...
לדעתי כל עניין הגלישה באינטרנט בטלוויזיה מיותר לחלוטין בשביל זה יש מחשב שעושה זאת בצורה הרבה יותר טובה ונוחה. הכי חשוב זו איכות התמונה ובפיליפס הדגמים המתקדמים עם תאורת הלד מסביב ואיכות תמונה מדהימה חווית הצפייה מצוינת.