עזרה SIMFREE סמסונג ישן
שבת שלום לכלל הפורום ,
יש ברשותי סמסונג מדגם Z370 שפתוח רק עבור אורנג' , אני מעוניין לעשות אותו SIMFREE כדאי שאוכל להשתמש בסים של הוט , לאחר חיפוש ממשוך ברשת נוכחתי לדעת שעבור פתיחת הכשיר כל אתר דורש כסף , האם משהו מכיר דרך לפתוח את המכשיר בחינם ?
תודה מראש.
יש ברשותי סמסונג מדגם Z370 שפתוח רק עבור אורנג' , אני מעוניין לעשות אותו SIMFREE כדאי שאוכל להשתמש בסים של הוט , לאחר חיפוש ממשוך ברשת נוכחתי לדעת שעבור פתיחת הכשיר כל אתר דורש כסף , האם משהו מכיר דרך לפתוח את המכשיר בחינם ?
תודה מראש.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
לך לאורנג'. הם חייבים לפתוח לך את המכשיר ללא תשלום.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
זה לא משנה אצל מי אתה היום.
המכשיר היה שייך לרשת אורנג' ונמכר לך על-ידם והוא נעול אצלם והם חייבים ע"פ חוק לפתוח לך את המכשיר ללא תשלום, בין אתה לקוח שלהם או לא.
המכשיר היה שייך לרשת אורנג' ונמכר לך על-ידם והוא נעול אצלם והם חייבים ע"פ חוק לפתוח לך את המכשיר ללא תשלום, בין אתה לקוח שלהם או לא.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לדעתי לא כל כך כדאי לך לעבור איתו להוט מובייל, כי אין בו תמיכה בדור שלישי ב-850 מגהרץ, אלא רק ב-2100.
אם אתה רוצה לעזוב את אורנג', עדיף לך לעבור לגולן טלקום, שם יהיה לך דור שני כאשר לא תהיה לך קליטה ב-2100.
אם אתה רוצה לעזוב את אורנג', עדיף לך לעבור לגולן טלקום, שם יהיה לך דור שני כאשר לא תהיה לך קליטה ב-2100.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"