Polk audio הוא יצרן "צעיר" בהשוואה לשמות האמריקאים האחרים במבחן הקבוצתי. האם הוא יראה למה הוא מסוגל?

לכל רמקול יש את "הסאונד" שלו, והכוונה שלי היתה שלדעתי חותמת הסאונד של ה A3 תמצא חן בעיני קהל יחסית קטן, אבל שוב, זו רק דעתי האישית.מה מבדיל אותו בחותם הסאונד "האחר" שלו ?...
הסיכום יהיה מיועד לבחירת הזוכים שלי לפי קטגוריות, לא למטרת השוואה ישירה.מכיוון שכל סקירה היא סקירה בפני עצמה אני ממתין לסיכום כי מעניין אותי ההבדלים ששמעת...
אין לי מה לעשות מלבד להמליץ לך לקרוא קצת (עדיף הרבה) על איך מבצעים מדידות בתנאים שונים.אבל בלי חדר אנאקואי אי אפשר לעשות מדידות נכונות...
תודה, אני לוקח את זה כמחמאההמדידות שלך דומות מידי למדידות של סטריאופייל...

אצלי ה-RTIA3 משודך לאונקיו 605 והצליל משובח .כנראה שגם אני שייך לאנשים שאוהבים את הפולק אודיוtomer_h כתב:זה הרמקול שלי!
תודה על המאמר, כתוב היטב ומעניין.
כאשר אני בחנתי מדפיים לקניה מאוד אהבתי את הגוון של הפולק אודיו, באמת הרגשתי את הדגש שלו בגבוהים חד ומדוייק וגם הבאסים היו משמעותיים טובים לעומת מדפיים ברמת מחיר דומה.
מאוד יכול להיות שאכן שני הקצוות האלה הם מעט על חשבון המיד.
האם זה גם מה שהרגשת בסקירה? (לפי המאמר נראה לי שכן?)....
HazooM כתב:לכל רמקול יש את "הסאונד" שלו, והכוונה שלי היתה שלדעתי חותמת הסאונד של ה A3 תמצא חן בעיני קהל יחסית קטן, אבל שוב, זו רק דעתי האישית.מה מבדיל אותו בחותם הסאונד "האחר" שלו ?...
אשמח להבין מה ימצא חן בעיני קהל יחסית קטן ? מה מיוחד בחותמת הסאונד ?...
את דעתי על הסאונד רשמתי בביקורת.אשמח להבין מה ימצא חן בעיני קהל יחסית קטן ? מה מיוחד בחותמת הסאונד ?...

וואי, אני אוהב קרפצ'יו בקר (עם הרבה לימון, פרמזן, שמן זית, מלח גס ועלי בייבי) ויש לי גם את ה- RTiA1.HazooM כתב:את דעתי על הסאונד רשמתי בביקורת.אשמח להבין מה ימצא חן בעיני קהל יחסית קטן ? מה מיוחד בחותמת הסאונד ?...
זה כמו לשאול אותי: למה "קרפצ'יו בקר" ימצא חן בעיני קהל קטן, ומה מיוחד בטעם של זה? יש שאוהבים, יש שלא....

זו כולה הכותרת של המאמר. אם היינו כותבים "רמקולים לקהל חמוץ" זה היה יותר טוב? take it easy.מה זאת אומרת 'רמקולים לקהל מיוחד'?...
כל מה שבאתי לומר בסוף המאמר זה שלדעתי ה A3 יקלעו לטעם של קהל מצומצם, זהו בעצם. על טעם וריח ידידי - אין כזה דבר "גרוע", יש לטעמך, ויש לטעמו של מישהו אחר, להודות בזה זו לדעתי הגדולה של מבקר טוב.'רמקולים לקהל מיוחד' - זה אנמי. זה פרווה. זה להיות 'חייב' ליבואן. זה לעשות חשבון לבעלי הממון, למפרסמים, לבעלי האתר ולדאוג לכל האינטרסים של כ-ו-ל-ם, חוץ מאלה שלי, הצרכן. ואולי בעצם אני ה'קהל המיוחד'?...