תערוכת אוטומניה - שווה משהו?
תרשה לי לא להסכים איתך. אני הייתי בשנה שעברה, אמנם לא קניתי רכב אבל היו מחירים לא רעים בכלל, כמובן שלא על כל הרכבים אבל יש חברות שבהחלט מורידות את המחירים שם - זה תלוי איזה רכב אתה מחפש. יש שם מכוניות יד שנייה לידיעתך, ליסינג והשנה גם לפי הפרסומים ימכרו את הרכבים החשמליים, אני אומר שווה בדיקה.
אני מציע שנייבש אותם עוד חודשיים......
אין סיבה שלא נעשה לסוכנויות הרכב והליסנג את מה שעשה כחלון לחברות הפלאפון.
אין שום סיבה לקנות רכב שרשום עליו בעלות ליסינג בשל חיישני רוורס, כשתרצו למכור אותו לא ישכחו לכם את זה. בנוסף בעוד חודשים שנה חדשה שמשמעותה ירידת ערך רכבכם החדש שאך קניתם בכ 20 אחוז כך שאם לא מוכרים שם את הרכבים בהנחה של 30 אחוז חבל על הזמן.
אין סיבה שלא נעשה לסוכנויות הרכב והליסנג את מה שעשה כחלון לחברות הפלאפון.
אין שום סיבה לקנות רכב שרשום עליו בעלות ליסינג בשל חיישני רוורס, כשתרצו למכור אותו לא ישכחו לכם את זה. בנוסף בעוד חודשים שנה חדשה שמשמעותה ירידת ערך רכבכם החדש שאך קניתם בכ 20 אחוז כך שאם לא מוכרים שם את הרכבים בהנחה של 30 אחוז חבל על הזמן.
הוא לא חירטט אבל זה שהמחירון הרשמי יעלה לא אומר שיהיה מי שישלם.
שינויים בטבלת המיסוי בגין פליטת מזהמים משתנה לרעת הרכבים המיועדים למשפחות מעמד הבניים ולטובת רכבי הקרטון שאולי מצויינות כרכבי עיר באירופה אבל לא מתאימים למשפחה ישראלית, דהיינו כל רכבי המיני.
בשורה התחתונה סוכנויות הרכב ואיתם חברת הליסינג בצרות גם אם משדרים עסקים כרגיל.
אם הצרכנים יהיו סבלניים לא תהייה להם ברירה אלא להוריד את רווחיהם ולמכור לנו רכבים במחיר חול + מס וללא סיבסוד חברות הליסינג על חשבון האזרח.
שינויים בטבלת המיסוי בגין פליטת מזהמים משתנה לרעת הרכבים המיועדים למשפחות מעמד הבניים ולטובת רכבי הקרטון שאולי מצויינות כרכבי עיר באירופה אבל לא מתאימים למשפחה ישראלית, דהיינו כל רכבי המיני.
בשורה התחתונה סוכנויות הרכב ואיתם חברת הליסינג בצרות גם אם משדרים עסקים כרגיל.
אם הצרכנים יהיו סבלניים לא תהייה להם ברירה אלא להוריד את רווחיהם ולמכור לנו רכבים במחיר חול + מס וללא סיבסוד חברות הליסינג על חשבון האזרח.
ממה שאני מבין רק המזהמות ביותר לא יתייקרו שכן מה שקורה זה לא מעלים את המס אלא מזיזים את המכוניות קבוצה זאת אומרת שבכדי לקבל ציון 2 לדוגמא צריך לזהם עוד פחות ממה שיה מותר כיום.
המשמעות שמכוניות יחסית נקיות כיום ידלגו למספר גבוה יותר ומכאן ישלמו גם יותר מס. כמה כ 2000 שח.
הנפגעות הגדולות ביותר הם הדיזל שם ההתיקרות תגיע גם ל10000 שח.
בשורה התחתונה אני מבין שהקטנות לא אמורות להתייקר בצורה משמעותית אולי כמה מאות שח עד 1500 שח.
ראה כתבה
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000782740
המשמעות שמכוניות יחסית נקיות כיום ידלגו למספר גבוה יותר ומכאן ישלמו גם יותר מס. כמה כ 2000 שח.
הנפגעות הגדולות ביותר הם הדיזל שם ההתיקרות תגיע גם ל10000 שח.
בשורה התחתונה אני מבין שהקטנות לא אמורות להתייקר בצורה משמעותית אולי כמה מאות שח עד 1500 שח.
ראה כתבה
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000782740
בקשר ליריד האוטומניה, האמת עדיין לא הייתי שם, אבל כמה חברים המליצו על ללכת. אני דווקא חושב שהיריד זה הזדמנות טובה לבאמת מי שמנסה למכור את הרכב שלו, לקנות או אתם יודעים מה, אפילו לבלות כמה שעות טובות.
חפשתי בגוגול על האוטומניה הזאת ולראות תגובות, מצאתי איזה פוסט שבאמת גרם לי לחשוב שזה דווקא טוב ומגניב שיש יריד כזה.
חפשתי בגוגול על האוטומניה הזאת ולראות תגובות, מצאתי איזה פוסט שבאמת גרם לי לחשוב שזה דווקא טוב ומגניב שיש יריד כזה.