ילדים בני 6.5 ו-8 יכולים לצפות בשר הטבעות, לדעתכם?
היי,
ביתי בת ה6.5 ובני בן ה8 מבקשים לראות את שר הטבעות. בדיוק סיימנו את כל סרטי הארי פוטר, שגם בהם יש קטעים די מפחידים בשביל ילדים קטנים, והם עברו את זה בלי בעיות. הסתרתי לביתי את העיניים פעם או פעמיים לפי שיקול דעתי ובערב הראשון לאחר שניים-שלושה מהסרטים בני ביקש אור חלש בלילה, אבל זהו.
אני פונה בעיקר לאלו מכם שהם הורים, ולא למכורים לסדרה. אתם חושבים שהם יכולים לצפות?
תודה
ביתי בת ה6.5 ובני בן ה8 מבקשים לראות את שר הטבעות. בדיוק סיימנו את כל סרטי הארי פוטר, שגם בהם יש קטעים די מפחידים בשביל ילדים קטנים, והם עברו את זה בלי בעיות. הסתרתי לביתי את העיניים פעם או פעמיים לפי שיקול דעתי ובערב הראשון לאחר שניים-שלושה מהסרטים בני ביקש אור חלש בלילה, אבל זהו.
אני פונה בעיקר לאלו מכם שהם הורים, ולא למכורים לסדרה. אתם חושבים שהם יכולים לצפות?
תודה
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לדעתי לא, בגלל כל הקטעים עם הזומבים הלוחמים. הבנים שלי בני 9 ו 12 ואני עדין ממתין... 
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
בבקשה
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 61#1310761
אגב,
למה בפורום ללא קשר?
יש פורום סרטים וטלויזיה
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 61#1310761
אגב,
למה בפורום ללא קשר?
יש פורום סרטים וטלויזיה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
moco כתב:zilbermm ,
רק אתה מכיר את הילדים שלך, אבל בגדול נראה לי קצת בעייתי.
מעבר להאם זה יפחיד אותם או לא, נשאלת השאלה אם הם בכלל יהנו מזה בלי קשר לקטעים המפחידים. נראה לי סיפור מורכב מידי לילדים קטנים....
אכן כן.
לעצם השאלה, 6.5 ו-8 באמת קצת קטנים
מבחינה עלילתית דווקא יש להם תפיסה ממש טובה, אפילו לקטנה, אין לי ספק שהם יהנו מהסרט. אני יושב וצופה איתם בכל הסרט ומסביר מה מתרחש ומה הקשר בין זה לזה, כך עשיתי במלחמת הכוכבים והארי פוטר.
אבל שר הטבעות, נראה לי שיהיה קצת יותר מדי.
אבל שר הטבעות, נראה לי שיהיה קצת יותר מדי.
- UriM
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 745
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
ראשית, צודקים כל האומרים כי זה תלוי בילדים עצמם.
שנית, לטעמי נשמע מוקדם מידי, במיוחד לבת ה-6.5 (הבן שלי ראה אותם רק השנה, בגיל 11 ואני לא בטוח אם גם זה לא היה קצת מוקדם).
שלישית, אם אתה מחליט שלגדול זה מתאים אז אין שום סיבה שיראו ביחד, למרות פער הגילים הקטן.
רביעית, לעניין תפיסה עלילה והנאה מהצפיה. גם אם הם תופסים את העלילה בקווים כלליים (טובים, רעים, טבעת וכו') אני בטוח שחוויית הצפייה שלהם תהיה שלמה יותר בגיל מאוחר יותר וחבל לקלקל את חווית הצפיה הראשונה. כשרואים את הסרט בפעם השניה לרוב פחות מתרגשים ונהנים מאשר בפעם הראשונה - במיוחד בסרטים אפים כמו שר הטבעות.
שנית, לטעמי נשמע מוקדם מידי, במיוחד לבת ה-6.5 (הבן שלי ראה אותם רק השנה, בגיל 11 ואני לא בטוח אם גם זה לא היה קצת מוקדם).
שלישית, אם אתה מחליט שלגדול זה מתאים אז אין שום סיבה שיראו ביחד, למרות פער הגילים הקטן.
רביעית, לעניין תפיסה עלילה והנאה מהצפיה. גם אם הם תופסים את העלילה בקווים כלליים (טובים, רעים, טבעת וכו') אני בטוח שחוויית הצפייה שלהם תהיה שלמה יותר בגיל מאוחר יותר וחבל לקלקל את חווית הצפיה הראשונה. כשרואים את הסרט בפעם השניה לרוב פחות מתרגשים ונהנים מאשר בפעם הראשונה - במיוחד בסרטים אפים כמו שר הטבעות.