לא מצליח לקלוט ערוצים
קניתי השבוע טלויזיה חדשה טובה של פיליפס פול HD והבנתי שאני יכול לקלוט דרכה ערוצים וניסיתי ולא הצלחתי
יש לי באפשרויות של הטלויזיה לבחור בין antena cvb-t ולבין cabble cvb-c והיא לא הצליחה לקלוט שום ערוץ יכול להיות שאני עושה משהו לא בסדר?
עכשיו הטלויזיה מחוברת עם דונגל לצלחת של יס ככה שאנטנה יש
יש לי באפשרויות של הטלויזיה לבחור בין antena cvb-t ולבין cabble cvb-c והיא לא הצליחה לקלוט שום ערוץ יכול להיות שאני עושה משהו לא בסדר?
עכשיו הטלויזיה מחוברת עם דונגל לצלחת של יס ככה שאנטנה יש
לפי מה שהבנתי יש לו צלחת של יס בלי מינוי.
אתה צריך מקלט מהסוג הזה
http://www.satshop.co.il/p103300.cfm
או לחלופין לחבר את הטלוויזיה לאנטנה (אנטנה, לא צלחת).
אתה צריך מקלט מהסוג הזה
http://www.satshop.co.il/p103300.cfm
או לחלופין לחבר את הטלוויזיה לאנטנה (אנטנה, לא צלחת).
- הפרש_הבודד
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
- שם מלא: הפרש_הבודד
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
למי שלא מנוי ליס, הוא יכול להתחבר לצלחת של יס, וליצור לעצמו בסיס לקליטת שידורי לוויין חופשיים? (זאת אומרת ערוצים שחופשיים בחינם בכל צלחת שרוכשים פרטית)

"אלה שהופכים מהפכה שלווה לבלתי אפשרית יהפכו מהפכה אלימה לבלתי נמנעת ... ... ..." _______________________________________
יש לדאוג לניצולי השואה הנזקקים! לא תהיה כל מחילה על הבושה החרפה והכלימה! הביזיון הזה לא יפסח על כל אחד ואחד מאיתנו בעתיד!
יש לדאוג לניצולי השואה הנזקקים! לא תהיה כל מחילה על הבושה החרפה והכלימה! הביזיון הזה לא יפסח על כל אחד ואחד מאיתנו בעתיד!
ערוצים חופשיים בלווין עמוס בלבד, כלומר 1,2,10,99. בעידן+ יש גם 23, בעמוס אין.הפרש_הבודד כתב:למי שלא מנוי ליס, הוא יכול להתחבר לצלחת של יס, וליצור לעצמו בסיס לקליטת שידורי לוויין חופשיים? (זאת אומרת ערוצים שחופשיים בחינם בכל צלחת שרוכשים פרטית)
...
בצלחת פרטית אפשר לקלוט יותר לווינים, לא רק עמוס.
לפותח השרשור - אם יש לך בטלויזיה ממיר DVB-T מובנה, כל מה שאתה צריך זה אנטנה שתקלוט את השידורים. אין שום קשר בין עידן+ לבין צלחת של יס.
הא אז אני לא יכול להשתמש בצלחת של יס לקלוט ערוצים?mp3lll כתב:צלחת של יס לא קשורה כאן, אתה צריך לחבר. הטלוזיה לאנטנה בשביל לקלוט dvb-tXbox360 כתב:אבל יש לי צלחת של יס מה רע בזה?...
אבל אם יש לך יס למה אתה צריך dvb-t? אני מהמהר שאין לך מושג מה זה אומר...
ויש לי יס בבית פשוט אני רוצה לנסות לקלוט את הערוצים גם דרך המקלט בטלויזיה שלי
יש לי ממיר DVB-T מובנה וגם DVB-C מובנה כיאלו אני יכול לבחור בין אנטנה לכבל ניסיתי לחפש עם הטלוויזיה ערוצים אך היא לא מצאה... אולי יש אנטנה מובנת בטלויזיה עצמה?dmitrys כתב:ערוצים חופשיים בלווין עמוס בלבד, כלומר 1,2,10,99. בעידן+ יש גם 23, בעמוס אין.הפרש_הבודד כתב:למי שלא מנוי ליס, הוא יכול להתחבר לצלחת של יס, וליצור לעצמו בסיס לקליטת שידורי לוויין חופשיים? (זאת אומרת ערוצים שחופשיים בחינם בכל צלחת שרוכשים פרטית)
...
בצלחת פרטית אפשר לקלוט יותר לווינים, לא רק עמוס.
לפותח השרשור - אם יש לך בטלויזיה ממיר DVB-T מובנה, כל מה שאתה צריך זה אנטנה שתקלוט את השידורים. אין שום קשר בין עידן+ לבין צלחת של יס....
- הפרש_הבודד
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
- שם מלא: הפרש_הבודד
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אם אני אחבר כבל של יס לממיר עידן פלוס (DTT), אני אוכל לקבל "גיבוי" לערוצים הבסיסיים (1-10-99-33-22), כך שאם לא תהיה לי קליטה טובה ויהיו הפרעות, זה ישמש לי כגיבוי לערוצים, ובעצם אוכל לצפות בהם ללא קשר לעוצמת הקליטה?
"אלה שהופכים מהפכה שלווה לבלתי אפשרית יהפכו מהפכה אלימה לבלתי נמנעת ... ... ..." _______________________________________