שאלה לגבי ZONE2 במגבר
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
האם אתה מתכוון לשים את הרמקולים הנוספים בחדר אחר או באותו חדר?
כי בעיקרון המטרה של Zone 2 היא לשים זוג רמקולים באיזור אחר בבית ולשמוע בהם תוכן שונה ממה ששומעים ב-Zone 1, לא פשוט להכפיל את הרמקולים הקדמיים.
כי בעיקרון המטרה של Zone 2 היא לשים זוג רמקולים באיזור אחר בבית ולשמוע בהם תוכן שונה ממה ששומעים ב-Zone 1, לא פשוט להכפיל את הרמקולים הקדמיים.
inverminx כתב:אין צורך לבצע עוד כיול. שים לב לחבר את ZONE 2 ולא את ZONE 3 (אם יש לך כזה)...
תודה רבה על התשובות.JEXY כתב:לZONE נוסף מומלץ לכוון עוצמת שמע סופית ועוצמת פתיחה בכדי שלא יהיו הפתעות לרמקולים ולשכנים בעיקר...
זה הכיול היחידי......
כן יש לי גם ZONE3 אבל אני אחבר את זה ל ZONE2 ראיתי את המיקום בחוברת של המגבר
JEXY השכנים כבר התרגלו ממה שהולך אצלי בסלון אז עוד הפתעה קטנה לא תפיל אותם
שמוליק.
שאלה לגבי ZONE2 במגבר - עידכון + תמונות
שלום חברים,
טוב, העברתי כבלים מהמגבר בסלון למרפסת שמש וחיברתי את הרמקולים (פולק דגם Atrium5)
השימוש ברמקולים אלה יהיה להזרמת מוזיקה דרך DNLA בלבד. (מצב NET במגבר)
ניסיתי לשמוע אבל כלום. התחלתי לעבור על כל ההגדרות ואז מצאתי שבהגדרת הרמקולים צריך להעביר ממצב
7ch Normal ל- 7ch + 1ZONE ברגע ששיניתי התחלתי לשמוע ברמקולים של ZONE2.
הכל עובד בסדר יש לי רק בעיה אחת קטנה, כאשר אני שומע מוזיקה בסלון (Main Zone) אז שומעים גם ברמקולים שמחוברים ל Zone2 (בדקתי ומצב Party נמצא ב off)
כרגע כדי לפתור את זה אני משנה את Zone2 ל- off וכך שומעים רק בסלון אבל זה קצת מעצבן מפני שכשארצה לשמוע בחוץ אצטרך שוב להפעיל את מצב Zone2 ל- on
למישהו יש את הפתרון היותר אלגנטי לבעיה הזו?
תודה וחג שמח
שמוליק.
טוב, העברתי כבלים מהמגבר בסלון למרפסת שמש וחיברתי את הרמקולים (פולק דגם Atrium5)
השימוש ברמקולים אלה יהיה להזרמת מוזיקה דרך DNLA בלבד. (מצב NET במגבר)
ניסיתי לשמוע אבל כלום. התחלתי לעבור על כל ההגדרות ואז מצאתי שבהגדרת הרמקולים צריך להעביר ממצב
7ch Normal ל- 7ch + 1ZONE ברגע ששיניתי התחלתי לשמוע ברמקולים של ZONE2.
הכל עובד בסדר יש לי רק בעיה אחת קטנה, כאשר אני שומע מוזיקה בסלון (Main Zone) אז שומעים גם ברמקולים שמחוברים ל Zone2 (בדקתי ומצב Party נמצא ב off)
כרגע כדי לפתור את זה אני משנה את Zone2 ל- off וכך שומעים רק בסלון אבל זה קצת מעצבן מפני שכשארצה לשמוע בחוץ אצטרך שוב להפעיל את מצב Zone2 ל- on
למישהו יש את הפתרון היותר אלגנטי לבעיה הזו?
תודה וחג שמח
שמוליק.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
זו לא בעיה, ככה זה עובד... ZONE 2 הוא נפרד מMAIN ZONE, לכן אם אתה רוצה לשמוע בZONE2 אתה צריך שהוא יהיה על ON...
אם אתה לא רוצה לשמוע בסלון, תכבה את הMAIN ZONE, במגבר נורית חיווי ZONE2 תישאר דלוקה.
הצילום של ZONE2 אלו הם רמקולים במרפסת? למה עומדים ולא שוכבים???
אם אתה לא רוצה לשמוע בסלון, תכבה את הMAIN ZONE, במגבר נורית חיווי ZONE2 תישאר דלוקה.
הצילום של ZONE2 אלו הם רמקולים במרפסת? למה עומדים ולא שוכבים???
תודה JEXY על התשובה.JEXY כתב:זו לא בעיה, ככה זה עובד... ZONE 2 הוא נפרד מMAIN ZONE, לכן אם אתה רוצה לשמוע בZONE2 אתה צריך שהוא יהיה על ON...
הצילום של ZONE2 אלו הם רמקולים במרפסת? למה עומדים ולא שוכבים???...
השאלה שלי היא למה כשאני רוצה לשמוע רק בסלון (Main Zone) אני שומע גם ב- Zone2 ? הרי הם נפרדים אחד מהשני
לשאלתך, כן בתמונה אלו הרמקולים שבמרפסת אין לי תשובה חכמה לגבי העמדה שלהם.
למה זה לא טוב שהם ככה במצב עמידה?
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9017
- נתן תודות: 1576 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
תגדיר בהגדרות ברירת המחדל בממשק האינטרנט ש- ZONE2 יהיה על OFF כאשר אתה מדליק את ה- MAIN.
אגב, אצלי בשלט יש מתג בחירה בין MAIN ל- ZONE2 כך שהם לא נדלקים ביחד.
אגב, אצלי בשלט יש מתג בחירה בין MAIN ל- ZONE2 כך שהם לא נדלקים ביחד.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
אצלי בשלט יש כפתור "Zone" שלחיצה עליו משנה ל- Zone2 ואז לחיצה על כפתור ה- on/off מדליקה או מכבה את Zone2avihuli כתב:תגדיר בהגדרות ברירת המחדל בממשק האינטרנט ש- ZONE2 יהיה על OFF כאשר אתה מדליק את ה- MAIN.
אגב, אצלי בשלט יש מתג בחירה בין MAIN ל- ZONE2 כך שהם לא נדלקים ביחד....
אם zone2 במצב on אזי כאשר אני מדליק את המגבר במצב main גם zone2 נדלק ואז אם אני שומע מוזיקה בסלון שומעים גם ברמקולים בחוץ שזה מצב לא רצוי.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9017
- נתן תודות: 1576 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
זה הכפתור שיש אצלי.
אם ZONE2 במצב ON אז ברור שתדליק את ה- MAIN גם ה- ZONE2 יידלק.
אם ZONE2 במצב ON אז ברור שתדליק את ה- MAIN גם ה- ZONE2 יידלק.
-
- אצלי יש מתג בחירה