בשעה טובה, קניתי את הטושיבה 37WL58.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
realmgic פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
שם מלא: זהר
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

דבר ראשון ולפני הכל תודה לכל מי שהגיב וענה על השאלות שלי. התשובות המעולות עזרו לי מאוד בהחלטה ולמרות שחרשתי את האתר לאורכו ולרוחבו עדיין הצלחתי לשאול שאלות של נוב מוחלט.

הטלווזיה שלקחתי בסופו של דבר היא הטושיבה 37WL58 וזאת אחרי הרבה מאוד התלבטויות בינה לבין 37WL66. בסופו של דבר, מה שהכריע את הכף היה באופן מפתיע ביותר יריד העודפים של אולסייל. אומנם לא קניתי את הטלווזיה שם אבל ברגע שהן הוצבו אחת ליד השנייה (ונכון ששתיהן לא שידרו HOT או YES באותו זמן אלא את סרטון ההדגמה המטופש), ההבדל היה באמת ניכר לטובת ה58. שידור טלווזיה ראיתי במקום אחר לפני זה. ד"א, במשך כל זמן החיפוש בת הזוג שלי התעניינה הרבה יותר בצבע המסגרת מאשר באיכות התמונה.. :D

לצערי, לא יצא לי להגיע לאחת מהחנויות המתמחות בעניין אז אני לא בטוח שהשגתי את המחיר המוצלח ביותר בשבילה, אבל יחסית למחירים שיש בZAP ולמחירים שראיתי בחנויות אחרות, יצאתי דיי בזול (קצת פחות מ12, עם 4 שנים אחריות של ניופאן - יש את אותו דגם עם שנה אחריות במחסני חשמל לא של ניופאן וקצת יותר זול).

את הטלווזיה אני אקבל אומנם רק בשבוע הבא אבל כבר התיישבתי לקרוא את חוברת ההדרכה שלה מהאתר של ניפאן ואז התחוור לי שבעצם בעוד שיש לה שתי כניסות HDMI, אין לה (כנראה) אפילו כניסת סקארט אחת. אני אומר כנראה כי לפחות ככה זה נראה בחוברת של ניופאן - באתרים בחו"ל לאותו הדגם יש דווקא 3 כניסות סקארט... :oops:
הבנתי שהפתרון הכי מוצלח הוא כנראה לקנות טרנסקודר לממיר או לקחת סקארט לs-video. יש עוד פתרונות לבעיה הזו?
לשמחתי לפחות ל-DVD יש לי יציאת קומפוננט אז בזה קצת חסכתי...:)

שוב תודה רבה לכל מי שענה לשאלות הקודמות שלי!!

זהר

ערכתי: כמובן שהתכוונתי קומפוננט ולא קומפוזיט.. לא צריך להתעצבן - ככה זה כשכותבים הודעות ב2:30 בבוקר... 8O
נערך לאחרונה על ידי realmgic ב 25/08/2006 7:40, נערך פעם 1 בסך הכל.

אור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1483
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

בטוח יש לה קומפוננט אז תוכל לחבר כך את הDVD.... (ולא בקומפוזיט!!!) :evil:

המהנדס
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 974
נתן תודות: 4 פעמים

יש לי 32wl58e

שליחה #3 

אור כתב:בטוח יש לה קומפוננט אז תוכל לחבר כך את הDVD.... (ולא בקומפוזיט!!!) :evil:
...
מזל טוב

יש לי אחות קטנה שלה,32wl58e .חברתי אותה מממיר 3100 של yes
לכניסת svideo עם כבל איכותי של qed (אל תחסוך !) והתמונה טובה
מאד למעט שחור קצת אפרפר בשטחים גדולים.
זהו מחלה של כל הטלביזיות בטכנולוגיה נוכחית ואולי בעתיד(הקרוב אני
מקווה) ,טכנולוגיית SED תפתור.
אני ממליץ לך בחום לרכוש dvd של דנון,1920 ולחברו במימשק
HDMI עם כבל איכותי(אני בחרתי ב V.D.H שהוא מצויין).התמונה היא
נהדרת לטעמי.
ושוב,מזל טוב !

realmgic פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

אני חשבתי דווקא לקנות טרנסקודר ולחבר את הממיר של HOT לקומפוננט - הבנתי שאני אקבל איכות קצת יותר טובה (ככל הניתן).
מה היתרונות של כבל s-video ולא קומפוננט?

בעקרון מה שיש לי כרגע זה DVD שקנינו מהדיוטיפרי לפני שנתיים בערך - הוא עלה 200 דולר כולל רמקולים וסאב (בלי רסיבר - מתחברים ישר לDVD). אין טעם לציין שהאיכות שלו היא דיי בינונית ומצד שני אסור לשכוח שהוא היה מחובר לטלווזיה של 21 אינטש לפני זה.

לגבי DVD ובכלל עינייני סאונד - בתכנון להשקיע גם בתחום הזה אבל זה דורש תיכנון (ותקציב) חדש. בעקרון, מה שחשבתי זה שבעתיד אני אקנה רסיבר טוב, רמקולים נורמליים וDVD עם חיבור HDMI. כרגע צריך לייצר לזה תקציב חדש. לצערי, אי אפשר הכל ביחד - אני לא רוצה לגרום לבת הזוג שלי שבץ בנושאים כלכליים - גם ככה הטלווזיה יצאה 3 יותר מהתקציב המתוכנן (חשבנו בהתחלה על 32 אינטש).

תודה רבה על הברכות :P

אור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

קומפוננט הוא טוב בהרבה מSVIDEO (יש על זה כמה מאמרים והרבה דיונים בפורומים - תריץ חיפוש...) וחיבור דרך טרנסקודר נותן תוצאה כמעט זהה לחלוטין לחיבור SCART לSCART...

בקיצור טרנסקודר יהיה אידיאלי - אבל יקר, SVIDEO זו פשרה על איכות.

realmgic פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

למרות איך שזה יצא קודם, אין לי בעיה להשקיע. חבל שבשביל עוד כמה מאות שקלים אני אקבל איכות פחות טובה. לא רואה סיבה להתפשר בנושא כזה. אותי לימדו שעל זול משלמים ביוקר - אם כבר קונים משהו אז עדיף לקנות מהתחלה הכי טוב... :wink:

ראיתי את המבצע באתר על הטרנסקודר ואני כנראה אקנה דרך המבצע הזה (למרות שאני עדיין לא חבר מועדון - אני ארשם כנראה במפגש הבא... :) ).

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #7 

תתחדש! (Y)

אור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

realmgic כתב:למרות איך שזה יצא קודם, אין לי בעיה להשקיע. חבל שבשביל עוד כמה מאות שקלים אני אקבל איכות פחות טובה. לא רואה סיבה להתפשר בנושא כזה. אותי לימדו שעל זול משלמים ביוקר - אם כבר קונים משהו אז עדיף לקנות מהתחלה הכי טוב... :wink:

ראיתי את המבצע באתר על הטרנסקודר ואני כנראה אקנה דרך המבצע הזה (למרות שאני עדיין לא חבר מועדון - אני ארשם כנראה במפגש הבא... :) ).
...
(Y)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”