הטלווזיה שלקחתי בסופו של דבר היא הטושיבה 37WL58 וזאת אחרי הרבה מאוד התלבטויות בינה לבין 37WL66. בסופו של דבר, מה שהכריע את הכף היה באופן מפתיע ביותר יריד העודפים של אולסייל. אומנם לא קניתי את הטלווזיה שם אבל ברגע שהן הוצבו אחת ליד השנייה (ונכון ששתיהן לא שידרו HOT או YES באותו זמן אלא את סרטון ההדגמה המטופש), ההבדל היה באמת ניכר לטובת ה58. שידור טלווזיה ראיתי במקום אחר לפני זה. ד"א, במשך כל זמן החיפוש בת הזוג שלי התעניינה הרבה יותר בצבע המסגרת מאשר באיכות התמונה..
לצערי, לא יצא לי להגיע לאחת מהחנויות המתמחות בעניין אז אני לא בטוח שהשגתי את המחיר המוצלח ביותר בשבילה, אבל יחסית למחירים שיש בZAP ולמחירים שראיתי בחנויות אחרות, יצאתי דיי בזול (קצת פחות מ12, עם 4 שנים אחריות של ניופאן - יש את אותו דגם עם שנה אחריות במחסני חשמל לא של ניופאן וקצת יותר זול).
את הטלווזיה אני אקבל אומנם רק בשבוע הבא אבל כבר התיישבתי לקרוא את חוברת ההדרכה שלה מהאתר של ניפאן ואז התחוור לי שבעצם בעוד שיש לה שתי כניסות HDMI, אין לה (כנראה) אפילו כניסת סקארט אחת. אני אומר כנראה כי לפחות ככה זה נראה בחוברת של ניופאן - באתרים בחו"ל לאותו הדגם יש דווקא 3 כניסות סקארט...
הבנתי שהפתרון הכי מוצלח הוא כנראה לקנות טרנסקודר לממיר או לקחת סקארט לs-video. יש עוד פתרונות לבעיה הזו?
לשמחתי לפחות ל-DVD יש לי יציאת קומפוננט אז בזה קצת חסכתי...
שוב תודה רבה לכל מי שענה לשאלות הקודמות שלי!!
זהר
ערכתי: כמובן שהתכוונתי קומפוננט ולא קומפוזיט.. לא צריך להתעצבן - ככה זה כשכותבים הודעות ב2:30 בבוקר...