מתלבט בנוגע לטוויזיה 60 אינץ'
לפני שאני מתחיל אני חייב לומר שאין לי שום מושג בעולם הזה של הטלוויזיות ולכן אני צריך את העזרה שלכם.
אני מחפש טלוויזיה בגודל של 60 אינץ' בתקציב שנע בין 10,000 ל-15,000, אבל התקציב די פרוץ ככה שאם אני אצטרך להוסיף קצת כסף בשביל שדרוג משמעותי באיכות אני אקח את זה כאופציה.
מלבד הדברים המובנים מאליהם של איכות גבוהה גם בשידורי SD וגם בHD, חשובים לי הדברים הבאים:
1. שתהיה כמה שפחות השתקפות
2. שתהיה גישה לאינטרנט
3. מכיוון שלטלוויזיה יהיו מחוברים רמקולים חיצוניים אין צורך באיכות סאונד גבוהה של הרמקולים הפנימיים.
4. בגדול הייעוד של הטלוויזיה הוא ערוצי חדשות למיניהם וערוצי סרטים HD.
5. חשוב לי שתהיה האופציה של 3D אך אין סיבה להשקיע הרבה כסף רק בשביל זה.
6. שיהיו כל סוגי היציאות בטלוויזיה (USB, HDMI...)
המליצו לי על ה-Sharp 847, אשמח אם תוכלו לתת חוות דעת על הטלוויזיה הספציפית הזאת וגם המלצות על טלוויזיות נוספות.
תודה רבה
אני מחפש טלוויזיה בגודל של 60 אינץ' בתקציב שנע בין 10,000 ל-15,000, אבל התקציב די פרוץ ככה שאם אני אצטרך להוסיף קצת כסף בשביל שדרוג משמעותי באיכות אני אקח את זה כאופציה.
מלבד הדברים המובנים מאליהם של איכות גבוהה גם בשידורי SD וגם בHD, חשובים לי הדברים הבאים:
1. שתהיה כמה שפחות השתקפות
2. שתהיה גישה לאינטרנט
3. מכיוון שלטלוויזיה יהיו מחוברים רמקולים חיצוניים אין צורך באיכות סאונד גבוהה של הרמקולים הפנימיים.
4. בגדול הייעוד של הטלוויזיה הוא ערוצי חדשות למיניהם וערוצי סרטים HD.
5. חשוב לי שתהיה האופציה של 3D אך אין סיבה להשקיע הרבה כסף רק בשביל זה.
6. שיהיו כל סוגי היציאות בטלוויזיה (USB, HDMI...)
המליצו לי על ה-Sharp 847, אשמח אם תוכלו לתת חוות דעת על הטלוויזיה הספציפית הזאת וגם המלצות על טלוויזיות נוספות.
תודה רבה
- Nissan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 345
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
טלוויזיה
הי,
לי יש את ה-844 ''80 ואני מאוד מרוצה,
מה שכן הסטרימר הפנימי לא מדהים, ולמשל לא תומך ב-mkv מה שהופך אותו ללא שימושי במיוחד...
מה מרחק הצפיה שלך ? אולי כדאי לך 70 או 80
לי יש את ה-844 ''80 ואני מאוד מרוצה,
מה שכן הסטרימר הפנימי לא מדהים, ולמשל לא תומך ב-mkv מה שהופך אותו ללא שימושי במיוחד...
מה מרחק הצפיה שלך ? אולי כדאי לך 70 או 80
Who turned off the lights ?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
זכור לי שמישהו המליץ על ה 740 - הנה לינק לסקירה בעברית
http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_revie ... 8&cid=1922
http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_revie ... 8&cid=1922
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
מה מרחק הצפיה שלך?
- טלHD
- גורו

קטן מאוד?
קצת הגזמת דור..
קצת הגזמת דור..
- טלHD
- גורו

אם לא הייתה לך הסתייגות מהשתקפויות...
הייתי אומר לך לבדוק את הE550 בגודל 60"
הייתי אומר לך לבדוק את הE550 בגודל 60"
טלHD כתב:אם לא הייתה לך הסתייגות מהשתקפויות...
הייתי אומר לך לבדוק את הE550 בגודל 60"...
מצטרף להמלצה!
ההשתקפויות הן לא כ"כ נוראיות כמו שאנשים נוטים להגזים
ה E550 טלוויזיה מצויינת , והסטרימר המובנה שלה הוא מהטובים שניתן למצוא
יש לי פלזמה 51" (D490) של סמסונג ואני מרוצה עד הגג
מעבר לכך , עכשיו שעון חורף - מחשיך מוקדם
אם לא הייתה לך הסתייגות מהשתקפויות הייתי אומר לך לבדוק את ה-Panasonic THP60UT50M 60 אינטש.
מבדיקות שעשו למסך בחו"ל ראו שרמת השחור שלו זהה לדגם VT50 שהוא ספינת הדגל של פנסוניק שכולל עיצוב יותר יפה ודק , פילטר נגד השתקפות ויותר כניסות של HDMI.
אם איכות תמונה חשובה לך זה המסך שמבחינת איכות / עלות נותן את התמורה הכי גבוהה
(בהנחה שחוסר תמיכה בעיברית בגלישה , Twitter ,Facebook דרך המסך לא חשוב לך)
דגם TH-P65ST50M Panasonic - 65 אינטש, כולל פילטר נגד השתקפות ועיצוב דק. אבל אתה צריך למתוח קצת את תקציבך
בהצלחה
מבדיקות שעשו למסך בחו"ל ראו שרמת השחור שלו זהה לדגם VT50 שהוא ספינת הדגל של פנסוניק שכולל עיצוב יותר יפה ודק , פילטר נגד השתקפות ויותר כניסות של HDMI.
דגם TH-P65ST50M Panasonic - 65 אינטש, כולל פילטר נגד השתקפות ועיצוב דק. אבל אתה צריך למתוח קצת את תקציבך
בהצלחה
saar156 כתב:אם לא הייתה לך הסתייגות מהשתקפויות הייתי אומר לך לבדוק את ה-Panasonic THP60UT50M 60 אינטש.
בהצלחה...
חוסר תמיכה בעברית זה אומר שאין תירגום בעברית בקבצי SRT !!!
מה שדיי מבטל את השימוש בסטרימר הפנימי של הטלוויזיה
את בעית תירגום בעברית אפשר לפתור בעזרת סטרימר פשוט או ע"י תוכנה שמחברת את התירגום בזמן אמת שרצה על המחשב שעושה את ה-streaming.
לעומת זאת איכות תמונה עם קונטרסט ורמת שחור שנושקת ל- KURO המיתולוגית אפשר למצוא רק בסידרת הפלזמות של פנסוניק ל-2012
מתוך סקירת VT50 באתר ע"י עופר:
לעומת זאת איכות תמונה עם קונטרסט ורמת שחור שנושקת ל- KURO המיתולוגית אפשר למצוא רק בסידרת הפלזמות של פנסוניק ל-2012
מתוך סקירת VT50 באתר ע"י עופר:
פנסוניק הצליחה כאן ובגדול להגיע לרמה של KURO המיתולוגית. זו טלויזיה עם שחורים שסוף סוף מצליחים לגעת בשלמות, וכך גם הטיפול של המסך בתלת מימד. בתחום איכות התמונה לא ראינו מסך טוב מה-55VT50, שכן יחס הניגודיות הטבעי שלה גבוה מכל מתחריה - וכך גם האחידות (אין זליגות אור)....
אמנם פנסוניק מצליחה "לגעת בשלמות" בנושא השחורים , אבל העלות היא גבוהה מאוד!
אפשר לקנות טלוויזיה עם שחורים טובים מאוד אך לא "מושלמים"
ולחסוך אלפי שקלים , וגם לקבל תמיכה סטרימר מובנה עם תמיכה טובה בעברית
אבל זו רק לדעתי..
בנימה אופטימית זו אאחל לכולם חג שמח
אפשר לקנות טלוויזיה עם שחורים טובים מאוד אך לא "מושלמים"
ולחסוך אלפי שקלים , וגם לקבל תמיכה סטרימר מובנה עם תמיכה טובה בעברית
אבל זו רק לדעתי..
בנימה אופטימית זו אאחל לכולם חג שמח
ה-835 הוא דגם משנת 2011, אשר נחות באיכות התמונה שלו(ובתופעת העננות) מדגמי ה-2012(847). כמו כן, הוא סובל משמעותית פחות מהשתקפויות(מסך הרבה יותר "מט" מהסמי מט של סדרת ה-835).wallalon כתב:לחברים יש את ה60" 835 של שארפ.
טלויזיה מצוינת, חדה ובהירה.
תמורה מעולה למחיר.
אני מניח שכל דגם דומה מהסדרה הזו יספק את הסחורה....
התנסתי בשניהם בביתי לאחר עדכון ערכי כיול(שניתן למצוא ב-AVS, כמו לכל מסך אחר), ואני ממליץ בחום על סדרת ה-847.
ביבוא מקבילי(אחריות לשנתיים) תוכל לקנות את גרסת ה-70 אינץ'(המסך המדהים שברשותי) במחיר הקרוב מאד לתקציב שלך והוא יענה לך על כל הדרישות.
אני צופה ב-70' ממרחק של 4 מטר ואני לא אהיה מוכן לרדת בגודל המסך בעד שום מחיר(גם אם יתנו לי שחורים של קורו, רזולוצית 2K ושהמסך יכין אספרסו). איכות התמונה שלו יותר ממספקת והגודל לעניות דעתי משחק תפקיד מכריע בחווית הצפיה.