צריך עזרה עם google drive
אני בוחן את האפשרות לנדוד מ dropbox ל google drive/
רק בגלל שבדרופבוקס לא מצאתי דרך לסדר את הקבצים לפי תאריך באפליקציה באנדרויד. אולי אמצא פתרון בשרשור שפתחתי בפורום אנדרויד (למרות שאני בספק כי זה עניין ידוע שמפריע להמונים...).
אז החלטתי לבחון את גוגל דרייב.
אני נתקל בבעיה תפעולית מסויימת. דרך הרשת פתחתי חשבון והעלתי קצת קבצים בשביל הניסוי. צצו כמה בעיות/שאלות:
פתחתי תיקייה. רציתי להעלות לתוכה תיקייה שלמה. לא התאפשר לי, אלא רק קבצים. איך מעלים תיקייה שלמה (שחלקת כוללות תיקיות משנה)?
אני לא מצליח להתקין את התוכנה ב PC.
אני מקבל הודעה כזו:
"הפונקציונליות של קובצי ה-cookie בדפדפן כבויה "
נכנסתי לתקן את העניין לפי ההסבר המוצע:
"כדי להפוך קובצי cookie לפעילים בדפדפן Chrome עבור Windows:
לחץ על התפריט כלים.
בחר אפשרויות.
לחץ על הכרטיסייה טיפול יסודי.
לחץ על הגדרות תוכן בקטע "פרטיות".
בחר באפשרות אפשר הגדרה של נתונים מקומיים כדי להפוך קובצי cookie של צד ראשון וצד שלישי לפעילים. אם ברצונך לקבל רק קובצי cookie של צד ראשון, סמן את התיבה ליד "חסום את כל קובצי ה-cookie של צד שלישי ללא חריגים".
יש רק בעיה אחת - בתוך תפריט "כלים" בכרום אין אפציה של "אפשרויות"
שאלה חשובה ביותר. האם גוגל דרייב עובד כמו דרופבוקס? השאלה היא האם הקבצים נשמרים גם בענן וגם במחשב בתיקייה רגילה. או שזה רק בענן?
אני שואל מבחינת זמינות ב offline ויותר חשוב האם אפשר לעשות פשוט "העתק הדבק" מתיקיית הדרופבוקס של כל המידע ששמור בה במכה אחת? לטובת יצירת העתק של הכל. בלי להוריד את הקבצים?
האמת, שאם גוגל דרייב לא שומר את הקבצים גם במחשב אין לי כל צורך בכך.
רק בגלל שבדרופבוקס לא מצאתי דרך לסדר את הקבצים לפי תאריך באפליקציה באנדרויד. אולי אמצא פתרון בשרשור שפתחתי בפורום אנדרויד (למרות שאני בספק כי זה עניין ידוע שמפריע להמונים...).
אז החלטתי לבחון את גוגל דרייב.
אני נתקל בבעיה תפעולית מסויימת. דרך הרשת פתחתי חשבון והעלתי קצת קבצים בשביל הניסוי. צצו כמה בעיות/שאלות:
פתחתי תיקייה. רציתי להעלות לתוכה תיקייה שלמה. לא התאפשר לי, אלא רק קבצים. איך מעלים תיקייה שלמה (שחלקת כוללות תיקיות משנה)?
אני לא מצליח להתקין את התוכנה ב PC.
אני מקבל הודעה כזו:
"הפונקציונליות של קובצי ה-cookie בדפדפן כבויה "
נכנסתי לתקן את העניין לפי ההסבר המוצע:
"כדי להפוך קובצי cookie לפעילים בדפדפן Chrome עבור Windows:
לחץ על התפריט כלים.
בחר אפשרויות.
לחץ על הכרטיסייה טיפול יסודי.
לחץ על הגדרות תוכן בקטע "פרטיות".
בחר באפשרות אפשר הגדרה של נתונים מקומיים כדי להפוך קובצי cookie של צד ראשון וצד שלישי לפעילים. אם ברצונך לקבל רק קובצי cookie של צד ראשון, סמן את התיבה ליד "חסום את כל קובצי ה-cookie של צד שלישי ללא חריגים".
יש רק בעיה אחת - בתוך תפריט "כלים" בכרום אין אפציה של "אפשרויות"
שאלה חשובה ביותר. האם גוגל דרייב עובד כמו דרופבוקס? השאלה היא האם הקבצים נשמרים גם בענן וגם במחשב בתיקייה רגילה. או שזה רק בענן?
אני שואל מבחינת זמינות ב offline ויותר חשוב האם אפשר לעשות פשוט "העתק הדבק" מתיקיית הדרופבוקס של כל המידע ששמור בה במכה אחת? לטובת יצירת העתק של הכל. בלי להוריד את הקבצים?
האמת, שאם גוגל דרייב לא שומר את הקבצים גם במחשב אין לי כל צורך בכך.
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
- שם מלא: neter
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אני לא עובד כמעט עם הדפדפן אלא עם התיקייה שעל המחשב. השמירה על הענן היא בעיקר לתת לך גישה ממחשבים אחרים ומרוחקים, לא בשביל לחסוך לך מקום על הכונן המקומי.
הכל מקרה זאת הדרך היחידה לבצע העלאה של תיקיות או קבצים כבדים. אם תשאל אותי - דרך נוחה ביותר. כל מה שאתה זורק לתיקייה, מסונכרן ואז תוכל להוריד דרך הדפדפן במחשב מרוחק או לשלוח לינקים לאחרים.
הכל מקרה זאת הדרך היחידה לבצע העלאה של תיקיות או קבצים כבדים. אם תשאל אותי - דרך נוחה ביותר. כל מה שאתה זורק לתיקייה, מסונכרן ואז תוכל להוריד דרך הדפדפן במחשב מרוחק או לשלוח לינקים לאחרים.
נראה לי שאתה לא מכיר את אופן הפעולה של דרופבוקס.dgent כתב:"האמת, שאם גוגל דרייב לא שומר את הקבצים גם במחשב אין לי כל צורך בכך. "?
מה?
כל העניין בשני השירותים שהם שירותי ענן , למה שישמרו לך משהו על המחשב אם אתה לא שמרת ?
(אשמח אם מישהו יתקן אותי אם אני טועה)...
בדרופבוקס אתוכנה במחשב פותחת תקיה שמסונכרנת דרך קבע ודו כיוונית למידע בענן.
כלומר המידע נשמר גם במחשב וגם בענן בו זמנית. וזה ניתן לביצוע על מספר מחשבים/ניידים/טאבלטים וכו.
לאור חוסר היכולת של דרופבוקס לסדר את הקבצים בסמארטפון לפי תאריך אני שוקל לעבור ל google drive ורציתי לדעת איך זה עובד שם.
מעוד בירור ומהתגובה של neter אני מבין שגוגל דרייב גם כן עובד באותו האופן. כלומר שומר גם במחשב וגם בענן בו זמנית.
עכשיו אני צריך רק דרך להתגבר על בעיית ה cookies של הכרום. מישהו? משהו?
מתגובתך אני מבין שגוגל דרייב אכן עובד כמו דרופבוקס. תודה.Neter כתב:אני לא עובד כמעט עם הדפדפן אלא עם התיקייה שעל המחשב. השמירה על הענן היא בעיקר לתת לך גישה ממחשבים אחרים ומרוחקים, לא בשביל לחסוך לך מקום על הכונן המקומי.
הכל מקרה זאת הדרך היחידה לבצע העלאה של תיקיות או קבצים כבדים. אם תשאל אותי - דרך נוחה ביותר. כל מה שאתה זורק לתיקייה, מסונכרן ואז תוכל להוריד דרך הדפדפן במחשב מרוחק או לשלוח לינקים לאחרים....
2 שאלות:
1 האם יש פתרון לבעיית ה cookies שהעלתי? בינתיים זה מונע ממני להתקין את תוכנת גוגל דרייב במחשב שלי.
2 האם בגוגל דרייב ניתן באפליקציה בסמארטפון לסדר את הקבצים לפי תאריך? זו הרי הסיבה שבגללה אני מחפש חלופה לדרופבוקס
תודה על התשובות.ufffnick כתב:לגבי 2 התשובה חיובית...
לגבי שאלה 1: אני מבין מ uffnick שיש פתרון. יופי, אבל מה הוא הפתרון לבעיית ה cookies?.
לגבי שאלה 2: טוב לדעת שבגוגל דרייב אפשר לסדר לפי תאריך. מייד אחרי שאמצא את הפתרון לשאלה 1 אוכל לבדוק זאת בעצמי...
neter,
אני לא יודע איך זה קשור, אבל עובדה שבנסיון התקנת התוכנה מופיעה הטעות הזו.
לא היה לי זמן להתעסר עם זה. אנסה בסופ"ש.
מה זה cubby ? מה זה אמור לפתור לי? את עניין ה cookies או את עניין הצגת הקבצים לפי תאריך בדרופבוקס....
בעצם אני רואה שלא קיבלתי כלום בפרטי... אולי זה לא בשבילי?
אני לא יודע איך זה קשור, אבל עובדה שבנסיון התקנת התוכנה מופיעה הטעות הזו.
לא היה לי זמן להתעסר עם זה. אנסה בסופ"ש.
מה זה cubby ? מה זה אמור לפתור לי? את עניין ה cookies או את עניין הצגת הקבצים לפי תאריך בדרופבוקס....
בעצם אני רואה שלא קיבלתי כלום בפרטי... אולי זה לא בשבילי?