כמה שאלות לפני קניית ה- 55' ES8000

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
MOTIX פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 253
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם...
הייתי ב2 חנויות וראיתי את הES8000 55. איכות מצויינת, הפיצ'רים של השליטה קולית וזיהוי הפנים פחות עניינו אותי, אלא יותר התלת מימד, אפשרות allshare, שליטה מהסמארטפון, הדפדפן, תמונה בממיר, המרה לתלת מימד (מצויינת, הזוי כמה שזה נראה טוב), הfullhd נראה ממש מצויין, תמיכה בקבצי mkv ועוד...
לאחר קריאה של הביקורת החדשה פה באתר, הבנתי שהמסך הזה "לא פראייר" ;-]

יש לי כמה שאלות לגבי הטלוויזיה (עברתי על חוברת ההוראות של הטלוויזיה לפני שכתבתי כאן ומצאתי תשובות לשאלות אחרות :)
1. יש 2 אפשרויות קנייה לטלוויזיה, הראשונה - רשמית של סמליין עם 3 שנים אחריות שכוללת תמיכה עברית מוחלטת כולל אפליקציות והשניה- לא רשמית לשנה בלי תמיכה עברית. ההפרש ביניהם הוא 2500 שקל. אני הבנתע מהמוכר שעדיף לא להתעסק עם האפשרות השניה.
מה אתם חושבים?

2. יש כמה דגמים לטלוויזיה הזאת, un ua. מה זה אומר? מה ההבדלים ביניהם ומה יותר כדאי?

3. הטלוויזיה מגיעה עם הדבר/יצור הבא:
http://www.hometheater.co.il/images/art ... H_4949.JPG
מה התפקיד שלו? לא הבנתי כ"כ מהמאמר. זה גורם לשלט לשלוט על הממיר ועל עוד מוצרים? במה זה שונה משלט אוניברסלי?

5. יש לי מקורות להורדת סרטי 3d שיורדים בקובץ mkv, או בלוריי מלאים. אם אחבר הארדיסק חיצונ. דרך usb אוכל לצפות בהם באיכות טובה ולראות ב3d אמיתי?

6. עם מה הטלוויזיה מגיעה בדיוק?
אמרו לי בחנות שהיא מגיעה עם 4 זוגות משקפיים, 5 סרטי בלוריי, מקלדת אלחוטית של סמסונג ובלוריי של סמסומג. האם חסר משהו? היא באמת מגיעה עם בלוריי?

7. האם יש מדריכים לכיול הטלוויזיה הזאת? רשימה של הגדרות או משהו כי אין לי מושג בזה והבנתי שחייב לכייל אותה מהמאמר.

8. כל כמה זמן הטלוויזיה מקבלת עדכון מהאינטרנט?
האם זה חרטא? יש לי 42 של פיליפס בחדר והיה לה עדכון רק פעם אחת...

9. האם כל הזמן נוספות אפליקציות ישראליות ולועזיות חדשות או שזה לא משתנה?

10. יש לכולנו במשפח. פלאפון גלקסי. החיבור MHL micro hdmi נותן רק תצוגה לפלאפון, או שהוא פותח אפליקציה ששולטת על המכשיר כמו סמסונג kies (שאפשר לשלוח הודעות דרך המסך)? ניתן לראות קבצים אם מחברים אותו דרך usb כמו במחשב?

אשמח אם תגיבו ותענו לשאלות.
תודה.

snad
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 475
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #2 

5. MKV כן (בקידודים הנפוצים), בלוריי מלאים לא - תוכל לנגן את הקובץ של הסרט (קובץ TS) ישירות אבל לא 3D אמיתי (קובץ SSIF).
6. אצלי (46") הגיעה עם 4 זוגות משקפיים, אני חושב שכל השאר זה חבילה של החנות (אולי בשיתוף עם היבואן?)
7. יש כל מיני הגדרות בסקירות שונות, הבסיס די קבוע ומשם אתה מנסה מה שמתאים לך. יש מסכי כיול בסיסיים מובנים במסך לכיול טיפה יותר מתקדם.
8. יש שם כל מיני סוגי עדכונים, קושחה כללית אני חושב שהיו כבר שלושה מאז שיש לי אותה - רק שהם לא מפרסמים מה הם מתקנים שם...מצלמה ומיקרופון היו איזה שני עדכונים, Smart Hub גם היו איזה שלושה עדכונים וכמובן האפליקציות מתעדכנות מדי פעם. אני מניח שהעדכונים הספציפיים של המכשיר ייפסקו ברגע שיצאו דגמים חדשים.
9. נוספות מדי פעם חדשות (למשל ה VOD האחרון או האפליקציה של ערוץ 1 באולימפיאדה). אני אישית לא מוצא הרבה עניין בכל זה, מעדיף את המחשב שיושב ליד...

Roi232
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 681
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #3 

1. אולי השאלה הכי חשובה. הדעות בנושא חלוקות. מצד אחד סמליין, היבואן הרשמי, הוא לא נותן השירות מספר אחת בישראל. מצד שני היבואן האפור יכול להיות אפילו יותר גרוע. מקווה שמשתמשים עם נסיון בנושא יגיבו.

2. UA= Asia,/Australia, UE = Europe, UN = North America, Latin America. סמליין מייבא רק את הדגמים שמתחילים בUA, לצערנו.
בUN יש כל מיני פיצ'רים שנתמכים בלעדית בארה"ב. בUE יש כניסת סקראט והכנה לכרטיס שחברות כבלים מסוימות באירופה מספקות.

7. זה נכתב במאמר מנקודת מבט וידאופילית/מקצועית. רוב האנשים לא ירגישו שמשהו לא מדויק בתמונה. זה תקף לרוב הטלויזיות שנמכרות היום. אתה יכול למצוא בפורומים שונים ערכי כיול לדגם הזה למרות שטכנית כל טלויזיה אמורה להיות מכוילת באופן ספציפי.

עוד תגובה אחת ותשלים את פאזל השאלות :)

MOTIX פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

תודה רבה לכם על התגובות (Y)
SNAD לא הבנתי ככ את התשובה שלך לסעיף 5.
האם ניתן לראות 3D דרך USB כמו שצריך? (לא המרה)
הגרסאות האלה יעבדו?
Avatar 2009 3D Half-SBS 1080p x264

The Avengers 2012 3D H-SBS DTS DL 1080p BluRay x264-HDW
קובץ info שלו:
General Format : Matroska Format version : Version 2 File size : 11.4 GiB

: 2h 22mn

Duration

Overall bit rate : 11.4 Mbps Movie name : MARVELS_THE_AVENGERS_3D.Title800.Bluray3D Rip

Video

: 1

ID

Format : AVC Format/Info : Advanced Video Codec Format profile : [email protected]

: Yes

Format settings, CABAC

Format settings, ReFrames : 2 frames Muxing mode : Header stripping Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC Duration : 2h 22mn Bit rate : 9 411 Kbps Width : 1 920 pixels

: 1 080

Height

pixels Display aspect ratio : 16:9 Frame rate : 23.976 fps Color space : YUV

: 4:2:0

Chroma subsampling

Bit depth : 8 bits Scan type : Progressive Bits/(Pixel*Frame) : 0.189

: 9.40 GiB

Stream size

(83%) Writing library : x264 core

Audio #1 ID : 2

: DTS

Format

Format/Info : Digital Theater Systems Muxing mode : Header stripping Codec ID : A_DTS

: 2h 22mn

Duration

Bit rate mode : Constant Bit rate : 1 510 Kbps Channel(s) : 6 channels

: Front: L

Channel positions

C R, Side: L R, LFE Sampling rate : 48.0 KHz Bit depth : 24 bits Compression mode : Lossy

: 1.51 GiB

Stream size

(13%) Title : English Language : English

Audio #2 ID : 3

: AC-3

Format

Format/Info : Audio Coding 3 Mode extension : CM (complete main) Muxing mode : Header stripping Codec ID : A_AC3 Duration : 2h 22mn Bit rate mode : Constant Bit rate : 224 Kbps

: 2

Channel(s)
channels Channel positions : Front: L R Sampling rate : 48.0 KHz Bit depth : 16 bits
: Lossy
Compression mode

האם זה יעבוד? הusb יקרא אותו וייתן תלת מימד באיכות טובה?

ובקשר לכיול, איך אני מוצא מדריך לכיול הטלוויזיה הזאת? יש מצב לקישור?

ושוב תודה רבה על ההתייחסות. מקווה שסמליין תתייחס אלי ככה ;-]

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78827
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5384 פעמים

שליחה #5 

השבוע התווספה אפליקציה ישראלית גדולה (smart vod)

הבלאסטר מאפשר (או אמור לאפשר) שימוש בשלטים המובנים גם בממירים וציוד אחר מבלי להזדקק לשלט אוניברסלי.

לגבי הכיול: יש במאמר הרבה המלצות. אם תשתמש בהם תגיע לכיול לא רע בכלל.

לגבי usb בתלת מימד half sbs. למיטב זכרוני זה אמור לעבוד, אם כי לא בדקתי את זה לביקורת.

snad
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 475
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #6 

יש לך הגדרות גם כאן:
http://www.flatpanelshd.com/review.php? ... 1336393657

לגבי סוגי הקבצים, יש באתר שלהם את המדריך למשתמש (בפונטים גדולים ומוזרים), אתה יכול למצוא את הנתונים שם:
Video decoder
●● Supports up to H.264, Level 4.1
●● H.264 FMO / ASO / RS, VC1 SP / MP /
AP L4 and AVCHD are not supported.
●● For all Video codecs except MVC, VP8,
VP6:
–– Below 1280 x 720: 60 frame max
––Above 1280 x 720: 30 frame max
–– GMC 2 over is not supported.
●● Supports only SVAF Top/Bottom and
Side by Side.
●● Supports only BD MVC Spec.

itayari
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

שלום,

גם אני קניתי את הטלויזיה , האם מישהו יודע אם היא מנגנת בלו ריי או שצריך לקנות לה נגן בלו ריי?
תודה מראש על התגובה!

MOTIX פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

קבצי בלוריי עם תפריט היא לא מנגנת אלא רק קבצי mkv. זה לפחות מה שהבנתי.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78827
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5384 פעמים

שליחה #9 

אין תמיכה בבלוריי, וקצבי הנתונים גבוהים מדי למסך לפענח. בשביל זה צריך סטרימר מתאים.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”