xbmc לא מפסיק לסרוק
טוב, מחקתי את כל התיקיות והזנתי הכל מחדש אז איכשהו זה הסתדר,
אבל כל פעם שאני עושה update library הוא מוצא לי 3,4 תיקיות שלא קיימות עם כל מיני סרטים שלא קיימים,
איך אני מפסיק את זה?
יש מדריך לניהול נכון של מדיה ב XBMC ?
אבל כל פעם שאני עושה update library הוא מוצא לי 3,4 תיקיות שלא קיימות עם כל מיני סרטים שלא קיימים,
איך אני מפסיק את זה?
יש מדריך לניהול נכון של מדיה ב XBMC ?
- adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 784
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
מה ז"א תיקיות עם סרטים שהוא ממציא? אתה מזהה את הסרטים שהוא מוצא? אולי יש לך בטעות תיקיות מוסתרות (HIDDEN)?
קשה לי להאמין שהתוכנה "ממציאה" תיקיות וסרטים, תבדוק שוב את ה PATH שבה התוכנה סורקת, תעבור על ההגדות של הסריקה, תסתכל אם יש לך תיקיות מוסתרות.
קשה לי להאמין שהתוכנה "ממציאה" תיקיות וסרטים, תבדוק שוב את ה PATH שבה התוכנה סורקת, תעבור על ההגדות של הסריקה, תסתכל אם יש לך תיקיות מוסתרות.
בדקתי - אין תיקיות נסתרות
ה path ברור,
הוא מוצא לי גם כל מיני קבצי וידאו מעפנים שיש לי על המחשב אבל לא מוגדרים בתיקייה שביקשתי לסרוק
וגם ממציא כמה שמות של סרטים ומכניס לתיקייות האלה עשרות/מאות קבצים שרובם לא עובדים עם שמות מוזרים.
הלופ של הסריקה ממשיך כל הזמן (שעות).
ה path ברור,
הוא מוצא לי גם כל מיני קבצי וידאו מעפנים שיש לי על המחשב אבל לא מוגדרים בתיקייה שביקשתי לסרוק
וגם ממציא כמה שמות של סרטים ומכניס לתיקייות האלה עשרות/מאות קבצים שרובם לא עובדים עם שמות מוזרים.
הלופ של הסריקה ממשיך כל הזמן (שעות).
- adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 784
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אהלן,
תנסה את הדבר הבא, לך ל PATH הזה:
C:\Users\<Your user name>\AppData\Roaming\XBMC\userdata
תפתח את הקובץ הזה בעזרת NOTEPAD:
sources.xml
בקובץ הזה שמורים המקומות שאותם סורקת התוכנה, תוודא שיש שם רק את המקומות שאתה רוצה שהיא תסרוק, אם יש שם PATHS שאתה לא רוצה, תמחק אותם.
אם XBMC פתוחה, תסגור ותפעיל מחדש, תראה אם יש שינוי.
תנסה את הדבר הבא, לך ל PATH הזה:
C:\Users\<Your user name>\AppData\Roaming\XBMC\userdata
תפתח את הקובץ הזה בעזרת NOTEPAD:
sources.xml
בקובץ הזה שמורים המקומות שאותם סורקת התוכנה, תוודא שיש שם רק את המקומות שאתה רוצה שהיא תסרוק, אם יש שם PATHS שאתה לא רוצה, תמחק אותם.
אם XBMC פתוחה, תסגור ותפעיל מחדש, תראה אם יש שינוי.