הפיכת הגלקסי S2 ל-S3?

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
ran_carney פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1919
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #1 

טוב, חטפתי את הג'ננה והחלטתי שה-S2 שלי מגניב מדי מכדי שהוא יישאר מאחור, אז פתחתי בתהלכי התאמות כדי שיהיו לו כמה שיותר מהיכולות של ה-3. בינתיים, לא הולך לי כל כך :)

חוץ מה-SMART STAY EX וה-SPEAKTOIT (תואם סירי, שלמרות הציונים הטובים עושה עבודה חביבה ולא יותר), לא ראיתי אפליקציות ל-2 שיכולות להשוות יכולות. ולכן:
1. האם מישהו מכיר עוד אפליקציות כאלו? לדוגמא זיהוי פנים.
2. טעינה אלחוטית - אפשר ליישם גם ב-2, אבל זה עולה בערך 50$. לא באמת ייקרה. עם כל החיבה היתרה שלי למכשיר.
3. מה דעתכם על כיסוי אחורי כזה -
http://www.ebay.com/itm/120965698529?_t ... 97.c0.m619

יהיה סביר או איזה פלסטיק סיני מחורבן?

4. ממליץ, ממש ממש בחום, על ה-NOVA LAUNCHER. הוא זה שהכניס אותי לכל השיגעון הזה. בובה של לאנצ'ר, עשה לגלקסי שלי רק טוב.

המלצות נוספות?

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #2 

לא הבנתי איפה הזיקה לגלקסי 3... :)

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3321
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #3 

ran_carney כתב:טוב, חטפתי את הג'ננה והחלטתי שה-S2 שלי מגניב מדי מכדי שהוא יישאר מאחור, אז פתחתי בתהלכי התאמות כדי שיהיו לו כמה שיותר מהיכולות של ה-3. בינתיים, לא הולך לי כל כך :)

חוץ מה-SMART STAY EX וה-SPEAKTOIT (תואם סירי, שלמרות הציונים הטובים עושה עבודה חביבה ולא יותר), לא ראיתי אפליקציות ל-2 שיכולות להשוות יכולות. ולכן:
1. האם מישהו מכיר עוד אפליקציות כאלו? לדוגמא זיהוי פנים.
2. טעינה אלחוטית - אפשר ליישם גם ב-2, אבל זה עולה בערך 50$. לא באמת ייקרה. עם כל החיבה היתרה שלי למכשיר.
3. מה דעתכם על כיסוי אחורי כזה -
http://www.ebay.com/itm/120965698529?_t ... 97.c0.m619

יהיה סביר או איזה פלסטיק סיני מחורבן?

4. ממליץ, ממש ממש בחום, על ה-NOVA LAUNCHER. הוא זה שהכניס אותי לכל השיגעון הזה. בובה של לאנצ'ר, עשה לגלקסי שלי רק טוב.

המלצות נוספות?
...
לא ממש הבנתי את הצורך לאפליקציות המיותרות האלה אבל יש עוד אפליקציה שעושה picture in picture....וידאו צף, כמו בגלקסי 3
אלי חבוש

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”