שאלה על מדי מים בבניין מגורים
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
למה משמשים החוטים האפורים שנראים כמו כבלי תקשורת כלשהם שהורכבו בשנים האחרונות על מדי מים רבים בבניינים באזור שלי (ת"א) ואני בטוח שלא רק שם? בנוסף לחוטים שיוצאים ממכסה השעון, יש גם מעין מתקן שאליו נכנסים כל 4 חוטים או משהו כזה. בזמנו קראתי משהו על כך שמדובר בשידור סלולרי שמעביר את נתוני המדים ישירות אל החברה, האם זה נכון? כי בחברת המים מכחישים בעקביות את העניין (שאלתי מספר פעמים) וטוענים שקריאת השעונים עדיין נעשית באופן ידני ע"י אנשים שלהם שמגיעים למקום. אני לא ראיתי איש כזה כבר שנים, והטלפנים במוקד החברה טוענים שהם "לא יודעים" על מה אני מדבר. יש למישהו מידע בדוק?
.Anything can be done, but it's only done if it's done
מה שאתה רואה הוא באמת שעון עם משדר (יש יש דרישה כזו בחלק מהמקומות) אבל ללא גיבוי הלאה של מערכת רכזות וממסרים לכן הקריאה בפועל עדין ידנית
יש מספר ישובים חקלאיים בארץ שבהם מותקנת מערכת קריאה מרחוק של המונים ישירות למחשב של מרכז המים בישוב דרך מערכת ממסרים או דרך הרשת הסוללרית
יש לי מערכת שכתבתי לקריאת מונים מרחוק שרצה יפה מאוד במספר מקומות ויש עוד מספר לא גדול של מערכות מסוג זה
ירון
יש מספר ישובים חקלאיים בארץ שבהם מותקנת מערכת קריאה מרחוק של המונים ישירות למחשב של מרכז המים בישוב דרך מערכת ממסרים או דרך הרשת הסוללרית
יש לי מערכת שכתבתי לקריאת מונים מרחוק שרצה יפה מאוד במספר מקומות ויש עוד מספר לא גדול של מערכות מסוג זה
ירון