שאלה על מדי מים בבניין מגורים

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #1 

למה משמשים החוטים האפורים שנראים כמו כבלי תקשורת כלשהם שהורכבו בשנים האחרונות על מדי מים רבים בבניינים באזור שלי (ת"א) ואני בטוח שלא רק שם? בנוסף לחוטים שיוצאים ממכסה השעון, יש גם מעין מתקן שאליו נכנסים כל 4 חוטים או משהו כזה. בזמנו קראתי משהו על כך שמדובר בשידור סלולרי שמעביר את נתוני המדים ישירות אל החברה, האם זה נכון? כי בחברת המים מכחישים בעקביות את העניין (שאלתי מספר פעמים) וטוענים שקריאת השעונים עדיין נעשית באופן ידני ע"י אנשים שלהם שמגיעים למקום. אני לא ראיתי איש כזה כבר שנים, והטלפנים במוקד החברה טוענים שהם "לא יודעים" על מה אני מדבר. יש למישהו מידע בדוק?
.Anything can be done, but it's only done if it's done

a_yaron פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2045
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 178 פעמים

שליחה #2 

מה שאתה רואה הוא באמת שעון עם משדר (יש יש דרישה כזו בחלק מהמקומות) אבל ללא גיבוי הלאה של מערכת רכזות וממסרים לכן הקריאה בפועל עדין ידנית
יש מספר ישובים חקלאיים בארץ שבהם מותקנת מערכת קריאה מרחוק של המונים ישירות למחשב של מרכז המים בישוב דרך מערכת ממסרים או דרך הרשת הסוללרית

יש לי מערכת שכתבתי לקריאת מונים מרחוק שרצה יפה מאוד במספר מקומות ויש עוד מספר לא גדול של מערכות מסוג זה

ירון

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #3 

וזה באמת שידור סלולרי? עובד על הרשתות של חברות הסלולר?
.Anything can be done, but it's only done if it's done

a_yaron פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2045
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 178 פעמים

שליחה #4 

תלוי בסוג הרשת אבל בכול מקרה לא המונה עצמו אלא רכזת שמרכזת מספר מונים גדול יחד

ירון

שלח תגובה