בעיית קליטה בעידן והמלצה לממיר חדש - מיואשת

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
anatush פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
הקדמה - כבר יותר מחודש שהקליטה שלי פשוט נוראית בזמן שאיכות הקליטה מראה 90%- ערוצים מרצדים או משחירים, פיקסלים... התקשרתי למוקד כבר 4 פעמים ובכל פעם נאמר לי לעשות סריקה ידנית, לכבות את הממיר ולהדליקו מחדש. ביקשתי שישלחו לי טכנאי, אך נאמר לי שאין טכנאים שמגיעים לאזור מגוריי (ת"א - כנראה לא מוכנים לחפש מקום חנייה) ושבטח הממיר שלי לא טוב. מדובר בממיר konka 980 שקניתי לפני כעשרה חודשים והאחריות עליו כבר פגה. בקיצר, התייאשתי :?

שאלה - האם יש ממיר של חברה אחרת שמומלץ לקנות או אולי כדאי לקנות מהם את ה-konka החדש ושהם יביאו להתקין אותו (ככה גם לא תהיה להם ברירה הם יהיו חייבים להגיע לת"א) ואז להיות בטוחה שהכל בסדר.

** אני גרה בקומה אחרונה, כך שאין לי צורך באנטנה משופרת.

אודה לכל אחד שיוכל לעזור לי :4u:

Brendan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 613
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

.

שליחה #2 

מוזר. דווקא ממיר konka 980 ידוע ביציבות הקליטה שלו גם כאשר האות חלש. לי נראה כי הממיר שלך התקלקל ולצורך העניין אני ממליץ לגשת לשכנים או חברים על-מנת שישאילו לך את הממיר שלהם לבדיקה בדירה שלך וזאת כדי לשלול בעיות קליטה. במידה ואין בעיית קליטה והבעיה היא בממיר אז רצוי באמת לרכוש אחד חדש.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78862
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 786 פעמים
קיבל תודות: 5391 פעמים

שליחה #3 

...
זה שאת בקומה אחרונה לא אומר כלום לגבי האנטנה...

ממליץ בחום להתחיל באנטנה טובה על פני האנטנות הפצפוניות שמסופקות עם הממירים האלה...

anatush פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

oferlaor כתב:
...
זה שאת בקומה אחרונה לא אומר כלום לגבי האנטנה...

ממליץ בחום להתחיל באנטנה טובה על פני האנטנות הפצפוניות שמסופקות עם הממירים האלה...
...

לא חייבים לקנות דווקא את הדברים הגדולים, גם הקטנים טובים. עד לפני כל השיבושים האנטנה הפצפונת קלטה באיכות טובה מאוד של 98% ללא הפרעות. גם עכשיו האיכות מראה 90% ומעלה.

adidas1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 784
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #5 

אהלן,
יש לך את הממיר של GERMAINE שקיבל ביקורות טובות כאן בפורום ויש עליו גם סקירה. הבעיה היא שנהיה קשה להשיג אותו, יכול להיות שהופסק היבוא שלו.
אני משתמש ב Schafhausen ML-555 שדומה 1:1 בתכונותיו לממיר של GERMAINE ואני מאוד מרוצה ממנו.

אל תרוצי לקנות ממיר, קודם תביני מה הבעיה כדי שלא תקני סתם ממיר ובסוף תביני שאולי זו בעיית קליטה באזורך.

יש לך אגב חיבור בדירה לאנטנה חיצונית? נסי לחבר את הממיר לאנטנה החיצונית, תראי אם יש שינוי.

יש לך מישהו בבניין או מישהו שאת מכירה שיש לו ממיר עידן+? אם כן, תקחי את הממיר והאנטנה שלו אלייך (האמת, את לא חייבת להביא דווקא אלייך, את יכולה לחבר את הממיר שלך אצל מישהו עם ממיר עידן+ ולראות את ההבדלים בין הממיר שלך לשלו). תתחילי מזה שתנתקי את האנטנה שלך ותחברי את האנטנה שלו, תבדקי אם יש שינוי, יש שינוי? הבעיה היא באנטנה. אם לא עזר, נתקי את הממיר שלך וחברי את הממיר שהבאת עם האנטנה שלך, הבעיה נפתרה? אז הבעיה היא כנראה בממיר שלך.

בקיצור, לכי על דרך האלימיניציה, נראה לי שהבנת אותי. אם הבעיה היא בממיר, אני ממליץ על ה Schafhausen ML-555, שמצאתי בו בעיה אחת אבל גם אותה אפשר לפתור:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 69#1740569

זה גם הלינק לשרשור על ממיר ה GERMAINE.

בהצלחה,

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #6 

ממליץ לנסות ממיר אחר (תבקשי משכן או משהו) ולהתחבר לאנטנה של הבניין. כמו כן, אם יש נקודה של יס אפשר להתחבר לצלחת עם ממיר לווין - קליטה יציבה תמיד.

anatush פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

תודה לכולם על התגובות.

ניסיתי כמה אפשרויות והבעייה בממיר.
קראתי את השרשורים על ה-GERMAINE ואכן התרשמתי. מצאתי אותו בחנות אחת בזאפ והוא עולה 240 ש"ח, לעומת הממיר Schafhausen ML-555 שעולה 199 ש"ח (אבל אם מתחשק לי אני יכולה גם ללכת עד לחנות ואח"כ להסחב איתו קצת באוטובוס... :D ). האם עדיין יותר משתלם לקנות את הממיר של GERMAINE?

שוב תודה,
חג שמח!

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”