סמסונג מתחילה להוציא שדרוגי Jelly bean למכשירי הגלאקסי S3 ומפרסמת את רשימת המכשירים הבאים שיקבלו שדרוג. השדרוגים החלו היום כשהראשונה לדווח על קבלתם היא פולין ועל פי הודעת סמסונג, שאר העולם ישודרג בהמשך ללא ציון מדוייק של מי ומתי.
סמסונג צפוייה להכניס מספר שיפורים בשדרוג אצלה כמו למשל האפשרות לשנות את גודל מסך הפופ אפ של הוידאו, אפשרות לחסימת שיחות, הוספת כפתור "השהה" בצילום וידאו, 5 ווידג'טים חדשים לקיצורי דרך לאנשי קשר, הגדרות, שעון ועוד...
על פי הודעת החברה, המכשירים הבאים שיק ...
וזו תגובתה הרשמית של סמסונג למאמר ולשאלתנו מתי נוכל לצפות לשדרוג בישראל:
"סמסונג פועלת ללא הרף לשם התאמת גרסאות חדשות של מערכות ההפעלה השונות למכשיריה. בכוונתנו לספק עדכון עבור חלק ממכשירינו, ובראשם Galaxy S III, לגירסת Android Jelly Bean 4.1, וזאת במהלך הרבעון הרביעי של השנה. עדכון זה, לאחר ביצוע התאמות נדרשות לעברית ולשוק הישראלי, יופץ באמצעים שונים לקהל לקוחותינו.".
EliHaboosh כתב:וזו תגובתה הרשמית של סמסונג למאמר ולשאלתנו מתי נוכל לצפות לשדרוג בישראל:
"סמסונג פועלת ללא הרף לשם התאמת גרסאות חדשות של מערכות ההפעלה השונות למכשיריה. בכוונתנו לספק עדכון עבור חלק ממכשירינו, ובראשם Galaxy S III, לגירסת Android Jelly Bean 4.1, וזאת במהלך הרבעון הרביעי של השנה. עדכון זה, לאחר ביצוע התאמות נדרשות לעברית ולשוק הישראלי, יופץ באמצעים שונים לקהל לקוחותינו.".
...
ובעברית....איך השידרוג יתבצע?
במרכזי שירות של הספקיות?
אם כן, אז יש שאלה מעניינת: אם המכשיר נרכש אצל ספקית א' ועברתי איתו לספקית ב'.
השידרוג יתבצע אצל ספקית ב' למרות שהוא נרכש ו"שייך" לספקית א'?
EliHaboosh כתב:וזו תגובתה הרשמית של סמסונג למאמר ולשאלתנו מתי נוכל לצפות לשדרוג בישראל:
...
ובעברית....איך השידרוג יתבצע?
במרכזי שירות של הספקיות?
אם כן, אז יש שאלה מעניינת: אם המכשיר נרכש אצל ספקית א' ועברתי איתו לספקית ב'.
השידרוג יתבצע אצל ספקית ב' למרות שהוא נרכש ו"שייך" לספקית א'?
...
שאלה טובה. נראה לי שזה יהיה עדכון מהאוויר, אבל שאלת התאימות לרומים השונים של המפעילות באמת מעניינת.
רק להדגיש,
הגרסה כבר מגיעה עם תמיכה מלאה בקריאה וכתיבה של השפה העברית עם כל היישורים הנדרשים. רק מקלדת בעברית אתם צריכים להורד והכל יעבוד.
רק במידה ואתם, מאיזה סיבה מעוניינים, שכל התפריטים על המכשיר יוצגו בעברית ולא באנגלית אתם צריכים "לחשוף" את השפה העברית.
osherov כתב:רק להדגיש,
הגרסה כבר מגיעה עם תמיכה מלאה בקריאה וכתיבה של השפה העברית עם כל היישורים הנדרשים. רק מקלדת בעברית אתם צריכים להורד והכל יעבוד.
רק במידה ואתם, מאיזה סיבה מעוניינים, שכל התפריטים על המכשיר יוצגו בעברית ולא באנגלית אתם צריכים "לחשוף" את השפה העברית.
...
האם היישורים הנדרשים מובנים באנדרואיד או שזו תמיכה של סמסונג כי אני ראיתי כבר במספר מכשירים על גירסה 4 שהטקסטים בעברית נראים מיושרים והתפריטים בעברית מלאים אבל בפועל כשפותחים את ההודעות או הטקסטים במחשב הטקסט מיושר שמאלה.
osherov כתב:רק להדגיש,
טוב זה לא נראה טוב.
משום מה אני מקבל sim network unlock pin. ואני לא מצליח לצאת מזה.
כמובן שמעולם לא הכנסתי SIM pin. מישהו נתקל בזה?
כרגע אין לי שיחות...
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
אם הטלפון שלכם במקור נעול ונפתח באופן ידני, ההתקנה תנעל את הטלפון חזרה.
נזכרתי שהחנות שקניתי ממנה את המכשיר, הביאה מכשירים נעולים, ופתחה אותם עצמאית. רק שסמסונג הכניסו תיקון שחוסם את השחרור.
נאלצתי לבצע שוב root, ולהשתמש בGalaxySimUnlock כדי לשחרר את הטלפון חזרה.
עדכון:
אחרי שפתחתי את הנעילה, התקנתי שוב עם odin את הגרסה הרשמית של סמסונג. שחרור הנעילה נשמר.
אם כן, ההמלצה שלי למי שיש לו טלפון נעול במקור: קודם להשתמש בSimUnlock ורק אז לשדרג. יחסוך לכם כאב ראש מיותר אח"כ.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.