47LM860Y

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
taurus007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ובכן קיבלתי את הטלוויזיה וחיברתי אותה , אשמח אם תוכלו להוסיף דברים שתרצו שאבדוק על הטלוויזיה , להלן הדברים שעלו לי לראש :

סאונד - אחלה סאונד יש לטלוויזיה - שמעתי קצת מהטלוויזיה לפני שחיברתי אותה לרסיבר שלי - התרשמתי מהסאונד , ברמה שאפילו בהתחלה לא זיהיתי אם זה מחובר או לא :)

העיצוב של הטלוויזיה מדהים ונוח , חיבורי USB וHDMI בצד חיבורים אחרים פחות רלוונטים מלמטה , זה נוח יותר להגיע אליהם בצורה הזאת .

השתקפויות - אין לי עדיין מבחן מלא , אבל מהאורות בסלון (2 מנורות אחת במרחק 3 מטר השנייה במרחק 7 מטר) לא רואים השתקפויות בטלוויזיה והיום בבוקר שהתקינו את הטלוויזיה ראיתי השתקפות אבל זה היה שהתריסים היו פתוחים לרווחה ולא סגרתי אותם, אם זה לא היה נורא שהם היו פתוחים אז אני משער שלא נשים לב שהם סגורים .

שלטים - קלים לתפעול קולטים את העניין די מהר גם עם השלט עכבר שמגיע וגם עם השלט הרגיל .

סמארט - נראה נוח ודי פשוט לתפעול ממש כמו אפל(שורה למטה אם צריכים תפריט ואפשר לבחור משם לאן אתה רוצה ללכת וגם לצאת למסך המרכזי אם תרצה)

עדיין לא השתמשתי באפליקציה של LG אשמח אם תאמרו לי איפה משיגים אותה :)

את הXBOX עדיין לא בדקתי (עייף מידי :))

לגבי שאלה אם ניתן לצפות בתכני HD על פני רשת סלולרית , אני עכשיו דואג לפרמט מכשיר DITTO עם 2 דיסקים של 2 טרה כדי להעביר תכנים למכשיר הזה וגם הזמנתי דונגל של LG , אעדכן מתי שאקבל את הדונגל , אבל אולי אוכל להעביר את זה עם הDITTO (יש USB שמקשר למכשיר במיוחד) .

אשמח להדרכה או אתר שאומר איזה כיול הוא אופטימלי בצבעים , הצבעים כרגע לא הכי אופטימלים נעזוב את הHD בצד כי שם הכל טוב , אבל בSD עדיין האנשים לא נראים אמיתיים והדשא נותן ירוק מסנוור ואפשר להשיג תוצאות טובות יותר למרות שנראה טוב כרגע .

לגבי התלת מימד , יש שם איזה 5 או 6 מצבים שלא הבנתי איזה מצב לבחור למה , לאחר שאבדוק את זה אעדכן מבחינת התלת מימד .

סה"כ קיבלתי את הטלוויזיה היום אני מבסוט ממנה , הFEATURE של LG שנקרא TRUMOTION נראה לי מיותר ואשמח לדעת למה כדאי אותו , כי ברוב המקרים (כמו ספורט וכדומה) הTRUMOTION עושה תמונת טלנבולה או בכדורגל הוא עושה את הכדור קצת מוזר בתנועות - שביטלתי זה נראה יותר טוב .

אם תרצו עוד משהו שאבדוק סציפי בכיף אבדוק .

taurus007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

או קיי תיקנתי תצוגה עם איזה כוונון אוטומטי של LG כוונון נוח ומובן , תמונה נהדרת כרגע .

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8259
נתן תודות: 417 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #3 

תתחדש, תהנה ותמונות :)

mogda
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 334
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #4 

בלי לבאס אחי שים משחק כדורגל ושים לב לפסים השחורים ברקע על המסך..זה רק בתנועה מהירה
אני רק בגלל זה חוזר אחורה ואין קשר לTRUEMOTION
גם נציג של ח.י היה אצלי בבית וראה את זה ואחרי שניסינו כמה טלווזיות
לי זה מפריע לא יכול לראות ככה כדורגל

taurus007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

זה הדבר הראשון שבדקתי לאחר שראיתי בפורום דיבורים על זה , לא רואה שום קווים שחורים כרגע גם מצורפת תמונה בHD ובלי HD להדגמה בקטע הזה - התמונות צולמו עם גלאקסי 3 ממרחק מטר מהטלוויזיה

שידורי כדורגל בתנועה בלי HD
[img2=550x412]http://imageshack.us/a/img710/84/20120924024553.jpg[/img2]

שידורי כדורגל בתנועה עם HD
[img2=550x412]http://imageshack.us/a/img13/7461/201209240253160.jpg[/img2]

תמונה עם כמה צבעים , צריך עוד לעבוד על האדום קצת להפוך אותו יותר "רע" :)[img2=550x412]http://imageshack.us/a/img845/5794/20120924024929.jpg[/img2]

והנה אלי אילדיס(אם אני זוכר נכון זה השם שלו) עם החליפה על רקע כחול [img2=550x412]http://imageshack.us/a/img217/8939/20120924024839.jpg[/img2]

כמו כן הטלוויזיה מגיעה עם אלחוטי משלה ולא נראה לי צריך דונגל כי היא התחברה לי לנתב , ויכולה להציג כרגע תוכן של 720P ללא קטיעות ובצורה חלקה אומנם לא כמו חיבור רגיל חלק לגמרי אבל נהנים בכל מקרה(אין קיר שמפריד אבל יש 6 מטר מרחק בערך)

mogda
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

אמרתי לך רק חדי עין יבחינו בזה
זה רפלקסים של תנועה זה מוצף בהמון פורמים בעולם

taurus007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

שמע אני רואה את עצמי דווקא כן כחד עין כי אני בא מעולם הגיימינג , אני רואה פקסולים במקומות שאף אחד לא רואה ומריחות במקומות שאנשים לא רואים בהשוואה לחבריי ולמשפחתי .
ככה זה שאתה גיימר מגיל 12 :) (היום בן 29 ועדיין גיימר אך גיימר זקן:))

במשחקי הכדורגל לא ראיתי את זה ואמשיך לבדוק את זה במסגרת השבועיים שלי אחריות שלי, הדבר היחידי שהיה שהדשא היה בהיר מידי שסידרתי, ובטניס ראיתי תופעות דומות למה שאתה מדבר שהtrumotion דלק , שראיתי כדורגל זה כבר היה ללא הTRUMOTION .

ומה שראיתי בטניס זה התזוזות של השחקנים שכאילו התמונה לא מצליחה לזוז ברצף והקווים שראיתי בטניס זה מכתוצאה מתנועה לא חלקה של התמונה.

נ.ב

יש משחק של מכבי תל אביב היום , אומנם אין הרבה תנועה בליגה הישראלית , אבל נראה את המשחק ונשקיע בזה 90 דקות ולא עשר דקות ונראה אם אני קולט תופעות כאלה :)

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #8 

שים לב של TM יש מצב של CUSTOM ובו אתה יכול להגדיר בנפרד את הפרמטרים שלו. לרוב בסרטים ה TM מיותר לחלוטין אבל דווקא לשידורי ספורט בהגדרות הנכונות הוא יכול מאוד להוסיף. נקודת התחלה סבירה לכיול עצמי תהיה De-Judder 0 ו- De-Blur 5.

כמו כן, שים לב שיש לך אופציה לכיול מומחה עם שליטה בפרמטרים רבים.

taurus007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

דווקא שמתי את ההגדרות כרגע 1 ו1 כרגע על מנת לאזן ונראה בסדר - אבל נשחק עם זה במהלך המשחק .

וכן כבר שיחקתי קצת עם ההגדרות וסידרתי הגדרות מומחה, השאלה אם אפשר לשמור הגדרה שתעבור אוטומטית בין תמונה לתמונה דווקא ראיתי אופציה כזאת אבל יש מצב שזה היה בין INPUT ולא בין ערוצים

ואיך זה תורם לספורט הDEBLUR איזה אפקט הוא מדגיש/מחסיר שתורם לספורט, הוא מבליט את התזוזות או מחפה על טשטוש/מריחות בתמונה מהירה ?

ואיזה מהם גורם לאפקט של אופרת הסבון ?

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #10 

ה DEJUDDER עושה את האפקט של הסבון :). ה DEBLUR מפחית מריחות. בשביל זה הצעתי לך להתחיל מהראשון באפס.

אפשר לקבוע הגדרות שונות לכל אחת מהכניסות.

mogda
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

taurus007 כתב:שמע אני רואה את עצמי דווקא כן כחד עין כי אני בא מעולם הגיימינג , אני רואה פקסולים במקומות שאף אחד לא רואה ומריחות במקומות שאנשים לא רואים בהשוואה לחבריי ולמשפחתי .
ככה זה שאתה גיימר מגיל 12 :) (היום בן 29 ועדיין גיימר אך גיימר זקן:))

במשחקי הכדורגל לא ראיתי את זה ואמשיך לבדוק את זה במסגרת השבועיים שלי אחריות שלי, הדבר היחידי שהיה שהדשא היה בהיר מידי שסידרתי, ובטניס ראיתי תופעות דומות למה שאתה מדבר שהtrumotion דלק , שראיתי כדורגל זה כבר היה ללא הTRUMOTION .

ומה שראיתי בטניס זה התזוזות של השחקנים שכאילו התמונה לא מצליחה לזוז ברצף והקווים שראיתי בטניס זה מכתוצאה מתנועה לא חלקה של התמונה.

נ.ב

יש משחק של מכבי תל אביב היום , אומנם אין הרבה תנועה בליגה הישראלית , אבל נראה את המשחק ונשקיע בזה 90 דקות ולא עשר דקות ונראה אם אני קולט תופעות כאלה :)
...
תשים לב בעיקר לרקע של הדשא במשחק כדורגל אני מקווה שתבין למה אני מדבר בעיקר שהכדור נבעט לאורך המגרש או שהמצלמה זזה לי מאוד קשה לראות כדורגל ככה.....ואנחנו מדברים על אותו דגם

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”