סאונד - אחלה סאונד יש לטלוויזיה - שמעתי קצת מהטלוויזיה לפני שחיברתי אותה לרסיבר שלי - התרשמתי מהסאונד , ברמה שאפילו בהתחלה לא זיהיתי אם זה מחובר או לא
העיצוב של הטלוויזיה מדהים ונוח , חיבורי USB וHDMI בצד חיבורים אחרים פחות רלוונטים מלמטה , זה נוח יותר להגיע אליהם בצורה הזאת .
השתקפויות - אין לי עדיין מבחן מלא , אבל מהאורות בסלון (2 מנורות אחת במרחק 3 מטר השנייה במרחק 7 מטר) לא רואים השתקפויות בטלוויזיה והיום בבוקר שהתקינו את הטלוויזיה ראיתי השתקפות אבל זה היה שהתריסים היו פתוחים לרווחה ולא סגרתי אותם, אם זה לא היה נורא שהם היו פתוחים אז אני משער שלא נשים לב שהם סגורים .
שלטים - קלים לתפעול קולטים את העניין די מהר גם עם השלט עכבר שמגיע וגם עם השלט הרגיל .
סמארט - נראה נוח ודי פשוט לתפעול ממש כמו אפל(שורה למטה אם צריכים תפריט ואפשר לבחור משם לאן אתה רוצה ללכת וגם לצאת למסך המרכזי אם תרצה)
עדיין לא השתמשתי באפליקציה של LG אשמח אם תאמרו לי איפה משיגים אותה
את הXBOX עדיין לא בדקתי (עייף מידי
לגבי שאלה אם ניתן לצפות בתכני HD על פני רשת סלולרית , אני עכשיו דואג לפרמט מכשיר DITTO עם 2 דיסקים של 2 טרה כדי להעביר תכנים למכשיר הזה וגם הזמנתי דונגל של LG , אעדכן מתי שאקבל את הדונגל , אבל אולי אוכל להעביר את זה עם הDITTO (יש USB שמקשר למכשיר במיוחד) .
אשמח להדרכה או אתר שאומר איזה כיול הוא אופטימלי בצבעים , הצבעים כרגע לא הכי אופטימלים נעזוב את הHD בצד כי שם הכל טוב , אבל בSD עדיין האנשים לא נראים אמיתיים והדשא נותן ירוק מסנוור ואפשר להשיג תוצאות טובות יותר למרות שנראה טוב כרגע .
לגבי התלת מימד , יש שם איזה 5 או 6 מצבים שלא הבנתי איזה מצב לבחור למה , לאחר שאבדוק את זה אעדכן מבחינת התלת מימד .
סה"כ קיבלתי את הטלוויזיה היום אני מבסוט ממנה , הFEATURE של LG שנקרא TRUMOTION נראה לי מיותר ואשמח לדעת למה כדאי אותו , כי ברוב המקרים (כמו ספורט וכדומה) הTRUMOTION עושה תמונת טלנבולה או בכדורגל הוא עושה את הכדור קצת מוזר בתנועות - שביטלתי זה נראה יותר טוב .
אם תרצו עוד משהו שאבדוק סציפי בכיף אבדוק .