Google Nexus 7 כמזרימדיה
-
efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
מה החסרונות של שימוש בטאבלטים ? האם יש בעיה עם פורמטי אודיו חדשים ?
למיטב הבנתי הטאבלטים החדשים עם מעבד הטגרה 3 יודעים לנגן את כל הקבצים.
אני מדבר רק על יכולות המכשיר ללא התיחסות לחיבור כוננים חיצוניים, כלומר ניגון קובץ מהמכשיר עצמו או בהזרמה מרשת אלחוטית עם אות ברמה טובה.
למיטב הבנתי הטאבלטים החדשים עם מעבד הטגרה 3 יודעים לנגן את כל הקבצים.
אני מדבר רק על יכולות המכשיר ללא התיחסות לחיבור כוננים חיצוניים, כלומר ניגון קובץ מהמכשיר עצמו או בהזרמה מרשת אלחוטית עם אות ברמה טובה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46380
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
פלטפורמת האנדרואיד כל כך רחבה, שכל נגן בו תשתמש יתנהג אחרת בהתייחס לאיכות הוידאו, פענוח האודיו, תמיכה בכתוביות וכדומה. אם נסתכל רק על החומרה, היא בהחלט חזקה דיו על מנת להריץ את קבצי הוידאו הפופולרים כיום, אך עבור קבלת Bitstream עבור האודיו במערכת קולנוע ביתית יעודית ונוחות הפעלה, סטרימר ייעודי יעלה על טאבלט. עבור מצבים בהם אנחנו נמצאים בתנועה (רכב, טיול, מלון, טיסה וכדומה), הטאבלט מהווה פתרון מעולה.
נכון , אבל ניתן לרכוש בניפרד את ה - HTC media link ולשדר את המסך של הנקסוס 7 לטלויזיה בHDMIboren כתב:אין לנקסוס 7 יציאת HDMI, כך שאני לא רואה איך אפשר להשתמש בו כסטרימר. מה שכן, יש שפע של טאבלטים סינים שכן כוללים יציאה כזו ויכולים כנראה לעשות העבודה לא רע....
דיל ברייקר מבחינתי לאי קניית הנקסוס לצעריboren כתב:אין לנקסוס 7 יציאת HDMI, כך שאני לא רואה איך אפשר להשתמש בו כסטרימר. מה שכן, יש שפע של טאבלטים סינים שכן כוללים יציאה כזו ויכולים כנראה לעשות העבודה לא רע....
אבל כן יש לו MHL, ככה שאם תקנה כבל כזה שמצד אחד יש לו HDMI ומצד אחד מיקרו USB אז בהחלט תוכל.boren כתב:אין לנקסוס 7 יציאת HDMI, כך שאני לא רואה איך אפשר להשתמש בו כסטרימר. מה שכן, יש שפע של טאבלטים סינים שכן כוללים יציאה כזו ויכולים כנראה לעשות העבודה לא רע....
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
adirbd, הנקסוס 7 לא תומך ב-MHL
גלעד, HTC media link נראה כמו פתרון מאוד מוגבל. ב-$90 עדיף לדעתי כבר לקנות סטרימר. לחלופין, אפשר פשוט לקנות טאבלט אחר שכן כולל HDMI. לא חייבים נקסוס 7 (גילוי נאות: יש לי נקסוס 7, אבל אין לי צורך בחיבור HDMI).
גלעד, HTC media link נראה כמו פתרון מאוד מוגבל. ב-$90 עדיף לדעתי כבר לקנות סטרימר. לחלופין, אפשר פשוט לקנות טאבלט אחר שכן כולל HDMI. לא חייבים נקסוס 7 (גילוי נאות: יש לי נקסוס 7, אבל אין לי צורך בחיבור HDMI).
-
efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
האמת שדיברתי יותר באופן כללי על טאבלטים מאשר על הנקסוס 7. לא ידעתי שאין יציאת HDMI. רציתי לדעת האם החומרה שלו מסוגלת להריץ קבצים של 1080P כשהמכשיר מחובר ישירות עם כבל. השאלה תקיפה למעשה לכל הטאבלטים שיש להם חומרה דומה ועם יציאת HDMI.