Google Nexus 7 כמזרימדיה

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
efi1965 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1614
שם מלא: efi1965
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #1 

מה החסרונות של שימוש בטאבלטים ? האם יש בעיה עם פורמטי אודיו חדשים ?
למיטב הבנתי הטאבלטים החדשים עם מעבד הטגרה 3 יודעים לנגן את כל הקבצים.
אני מדבר רק על יכולות המכשיר ללא התיחסות לחיבור כוננים חיצוניים, כלומר ניגון קובץ מהמכשיר עצמו או בהזרמה מרשת אלחוטית עם אות ברמה טובה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46380
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #2 

פלטפורמת האנדרואיד כל כך רחבה, שכל נגן בו תשתמש יתנהג אחרת בהתייחס לאיכות הוידאו, פענוח האודיו, תמיכה בכתוביות וכדומה. אם נסתכל רק על החומרה, היא בהחלט חזקה דיו על מנת להריץ את קבצי הוידאו הפופולרים כיום, אך עבור קבלת Bitstream עבור האודיו במערכת קולנוע ביתית יעודית ונוחות הפעלה, סטרימר ייעודי יעלה על טאבלט. עבור מצבים בהם אנחנו נמצאים בתנועה (רכב, טיול, מלון, טיסה וכדומה), הטאבלט מהווה פתרון מעולה.

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #3 

אין לנקסוס 7 יציאת HDMI, כך שאני לא רואה איך אפשר להשתמש בו כסטרימר. מה שכן, יש שפע של טאבלטים סינים שכן כוללים יציאה כזו ויכולים כנראה לעשות העבודה לא רע.

giladk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 523
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #4 

boren כתב:אין לנקסוס 7 יציאת HDMI, כך שאני לא רואה איך אפשר להשתמש בו כסטרימר. מה שכן, יש שפע של טאבלטים סינים שכן כוללים יציאה כזו ויכולים כנראה לעשות העבודה לא רע.
...
נכון , אבל ניתן לרכוש בניפרד את ה - HTC media link ולשדר את המסך של הנקסוס 7 לטלויזיה בHDMI

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #5 

boren כתב:אין לנקסוס 7 יציאת HDMI, כך שאני לא רואה איך אפשר להשתמש בו כסטרימר. מה שכן, יש שפע של טאבלטים סינים שכן כוללים יציאה כזו ויכולים כנראה לעשות העבודה לא רע.
...
דיל ברייקר מבחינתי לאי קניית הנקסוס לצערי :( כי הוא ממש נראה אטרקטיבי לצרכים שחיפשתי, טובן נו , נחכה לעוד כמה טבלטים שייצאו בחודש הבא..

adirbd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 510
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #6 

...
אבל כן יש לו MHL, ככה שאם תקנה כבל כזה שמצד אחד יש לו HDMI ומצד אחד מיקרו USB אז בהחלט תוכל.

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #7 

adirbd, הנקסוס 7 לא תומך ב-MHL

גלעד, HTC media link נראה כמו פתרון מאוד מוגבל. ב-$90 עדיף לדעתי כבר לקנות סטרימר. לחלופין, אפשר פשוט לקנות טאבלט אחר שכן כולל HDMI. לא חייבים נקסוס 7 (גילוי נאות: יש לי נקסוס 7, אבל אין לי צורך בחיבור HDMI).

efi1965 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1614
שם מלא: efi1965
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #8 

האמת שדיברתי יותר באופן כללי על טאבלטים מאשר על הנקסוס 7. לא ידעתי שאין יציאת HDMI. רציתי לדעת האם החומרה שלו מסוגלת להריץ קבצים של 1080P כשהמכשיר מחובר ישירות עם כבל. השאלה תקיפה למעשה לכל הטאבלטים שיש להם חומרה דומה ועם יציאת HDMI.

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #9 

ממליץ לך לחכות חודש, הכניסה של WIN8 תשפיע משמעותית על כל עולם הטבלטים \אולטראבוקים.
כבר עכשיו רואים כמה אולטרבוקים שהופכים לטבלטים כשצריך שבנוסף יוכלו להיות HTPC ניידים ללא בעיה (ובמחיר הגיוני) .

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”