מה העלות הממוצעת של המעבד האמור?
האם ניתן על כזה מעבד להריץ משחקי מחשב חדשים (GTA החדש) על איכות 720P) על טלוויזיה ללא בעיות מיוחדות? או שלשם כך עדיין נדרש כרטיס מסך מתאים?
להפתעתי הרבה המחשב מריץ משחקים ברזולוציה 1680X1050 (הרזולוציה הטבעית של המסך) ללא קושי. לדוגמא ב- COD: Modern Warfare 3 ולא היו שום בעיות ב- frame rate או איכות. הגדרת 3D הייתה באמצע: בין performance ל- quality.
אתה מוזמן לעבור על הכתבה הבאה שמדברת על יכולות הגיימינג של המעבד: http://reviews.cnet.com/8301-33642_7-57 ... rom-intel/
מאז כתיבת המאמר רכשתי את ה- GTX660TI החדש במחשבה שאקבל שיפור משמעותי במשחקים ויכולת encoding לוידאו בכרטיס המסך.
בפועל, על המסך "20 שברשותי, מורגש שיפור מאד קל באיכות התמונה בחלק מהמשחקים ובאחרים שיפור גדול יותר. זמן ה- encoding לסרטים ירד, אם כי הוא היה מהיר יחסית כבר לפני כן. אבל איבדתי את ה- Adaptive Contrast שלא קיים בכרטיסי Nvidia.
אני מתכוון להעביר כבל HDMI למסך "32 FHD ולשחק עליו. אבל זה כבר דיון אחר...
מעניין מאד.
הצעה אחת לשיפור: להבא, תשתמשו לצורך הדגמות כאלה בקטעים/תמונות מהטריילרים של הסרטים במקום בכל מיני גרסאות שמפירות זכויות יוצרים - אני מזכיר לכם שאתם לא מעודדים דברים כאלה פה.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
wallalon,
אפשר להשאיר דלוק כל הזמן (default).
ההגדרות אמורות להיות רלוונטיות רק עבור מדיה. הגדרות sharpness יכולות להשתנות בין נגנים אלא אם תגדיר שיהיה קבוע באחריות הדרייבר.
לא חושב שזה משפיע על קטעי וידאו במשחקים - אבל אני לא בטוח.
אני לא בקיא בפרטים הטכניים, אבל יש תוכנה בשם Virtu של LucidLogix שאמורה לאפשר ניצול של כרטיס המסך של אינטל יחד עם כרטיס מסך חיצוני. ממה שידוע לי בחלק מלוחות האם היא זמינה דרך היצרנים.
אני אנצל את השרשור לשאול שאלה. האם יש תוכנת עריכת וידאו שמסוגלת לבצע את האפקט הזה ב OFFLINE על קובץ וידאו ולשמור אותו כקובץ חדש עם תמונה משופרת? ובאותה נשימה, האם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנת עריכת וידאו שהיעוד העיקרי שלה הוא VIDEO ENHACEMENT? הייתי רוצה למשל להפעיל פילטר על וידאו שיתן אפקט דומה לזה שמקבלים עי POWERDVD 12 עי True Theater. ברור לי שהוספת פרימים תגרום להגדלת ה FPS של הסרט. מעניין אם ניתן לעשות את כל הפילטרים הללו ב OFFLINE בכדי להינות מהם לא רק על מסך המחשב. בנוסף אני מחפש יכולת המרה של סרט ביחס 3:4 ל 9:16 באופן שניתן לבצע CROP שאפר לשלוט עליו לכל אורך ה TIMELINE. משהו כמו PAN&SCAN רק בכיוון ההפוך? אגב אם אני לוכד פייר אחד מתוך סרט וידאו וממיר אותו לתמונה. עי תוכנה לעריכת תמונות כמו PAINTSHOP ניתן לשפר את התמונה משמעותית עי תיקון אוטומטי בלחיצת כפתור. מעניין האם יש תוכנה לעריכת וידאו שתעזה את זה על כל פריים בסרט? בקיצורף אני צריך המלצה לתוכנה לשיפור איכות וידאו
מוקי27 כתב:אני לא בקיא בפרטים הטכניים, אבל יש תוכנה בשם Virtu של LucidLogix שאמורה לאפשר ניצול של כרטיס המסך של אינטל יחד עם כרטיס מסך חיצוני. ממה שידוע לי בחלק מלוחות האם היא זמינה דרך היצרנים.
...
היא עובדת רק עבור ערכת ציפים Z68. והיא לא ניתנת לרכישה, אלא אמורה להגיע כבנדל עם לוח האם או המחשב. מנסיון יש איתה בעיות של BSOD באמצע ניגון HD, בעיקר עם POWERDVD 12... אגב המפתחים ישראלים
מוקי27 כתב:אני לא בקיא בפרטים הטכניים, אבל יש תוכנה בשם Virtu של LucidLogix שאמורה לאפשר ניצול של כרטיס המסך של אינטל יחד עם כרטיס מסך חיצוני. ממה שידוע לי בחלק מלוחות האם היא זמינה דרך היצרנים.
...
היא עובדת רק עבור ערכת ציפים Z68. והיא לא ניתנת לרכישה, אלא אמורה להגיע כבנדל עם לוח האם או המחשב. מנסיון יש איתה בעיות של BSOD באמצע ניגון HD, בעיקר עם POWERDVD 12... אגב המפתחים ישראלים
...
הפיצ'ר הזה שאתם מדברים עליו virtu , הוא פיצ'ר שהיצרנית צריכה לרכוש לו רשיון ואז להתמיע אותו בלוח האם , זאת לא סתם תוכנה שאתה מתקין בווינדוס ובדרך פלא הכל עובד לך. אחרת כולם היו מורידים אותו ונהנים ולא לכל לוח Z68 יש את הפי'צר הזה , והמצב דומה גם היום לא בכל לוחות הZ77 הוא קיים יש אפילו כמה לוחות H77 איתו ..