Hotnet Vs Netvision מה עדיף?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
atraf פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 915
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #1 

מאז ומתמיד הייתי לקוח של נטוויזיון עד שעברתי לטריפל של הוט של ה100 מגה
כרגע החשבון שלי בנטוויזיון בהקפאה ואני מחובר להוטנט כספקית ותשתית הוט
כרגע אני מסופק מהוטנט למרות שהכל נמצא בגדר הסביר ( אני לא באמת מרגיש שיש לי 100 מגה) אבל נטוויזיון כמובן מערערים לי את ההרגשה כשהם מנסים למשוך אותי אליהם וכרגע הגעתי למצב שהציעו לי 16 שקל לחודש ל100 מגה לעומת 20 שקל בהוטנט.
עכשיו זה כבר לא ענייין של כסף, אני מתלבט מבחינת איכות הספק? איזו מהספקיות מומלצת יותר?
האם בכלל קיים הבדל בספקיות או שהכל עניין של תשתית ?

השימושים שלי באינטרנט הם בעיקר גלישה וטורנט לכן חשוב לי מאוד מהיריות הורדה בטורנט ..

תודה :)

Niseg
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #2 

אני לא יודע על שניהם. מעניין אותי איזה קצב אתה מקבל בhotnet כי ב014 לעבור את ה50mbps לחול קרוב לבלתי אפשרי. זה עדיין לא סוף העולם. אני ב014 עם גיימר כי היסטורית במשחקים הם מספקים את הסחורה. הייתי עדיין שמח אם הייתי מוריד מsteam ו gamergate (חנויות משחקים חוקיים לגמרי) על מקסימום.

בכל מקרה 14 שקל לחודש זה לא הוצאה גדולה אתה יכול לנסות ואם לא תהיה מרוצה להתנתק. עדיין להתנתק מנטויזיון זה לא פיקניק. אני התחברתי והתנתקתי באותו יום ועדיין שיגעו אותי ולקחו ממנו כסף על 5 ימים. זה לא כזה נורא כי לפחות הם מחקו את הכרטיס אשראי שלי.

חוץ מזה אני ממליץ לך בחום לבטל את החשבון ולהורות להם למחוק את פרטי האשראי שלך. חשבון בהקפאה הוא פצצת זמן. מתי שהחשבון "יפשיר" ויהפוך לפעיל הם יתחילו לחייב אותך בלי קשר לאם השתמשת בחשבון או לא.

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #3 

גם אני כמוך הייתי לקוח של הוט ונטוויזן עד שעברתי ל100 מגה של הוט והוטנט.
הבעיה עם נטוויזן זה כל מיני "טעויות" מעצבנות כמו למשל במשך שנים גבו ממני תשלום על שיחות מוזלות לחו"ל למרות בקשות שבות ונשנות שלי לבטל את השירות. הם גם מגבילים תעבורה למרות שהם טוענים שלא. אבל כשעשיתי גיימר הפלא הפלא נפתחו השמיים. גם אני הקפאתי את המנוי לשלושה חודשים ועדיין המשיכו לחייב אותי על גיימר. בקיצור אתה יכול להתנתק מהם ולא להביט אחורה. הוטנט מצויינת גם בטורנט וגם בהורדות ישירות. אולי לא תקבל 100 מגה כל הזמן אבל תאמין לי שגם בין 60 ל 90 מוריד מספיק מהר ואני בספק אם תקבל עם נטוויזן יותר טוב.
"על החתום...."

meandalwaysme
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

הצטרפתי להוט נט ממש לפני כמה ימים. יודע כמה זמן זה נמשך? שלושה ימים.
מדובר בספקית חדשה, אז אני מאוד רוצה להאמין שהיא תשתפר (למרות שאני רחוק מלהיות מעריץ של הוט - מבחינת תשתית ו/או ספק).
הניתוב שלהם בארץ, כמו כל ספקית, נורמלי אבל כשיוצאים מגבולות המדינה, המצב די קטסטרופלי.
שמתי לב גם ל"פיקים" בהם יש איטיות מחרידה שנמשכת כחצי שעה, בעיקר בערב.
אני מחובר במהירות של 8Mb דרך ADSL.

הדבר היחיד שיש לי להודות להם הוא שהצלחתי לקבל מחיר ממש נמוך בספקית הנוכחית שלי (014) שמתקרב לסך של 20 ש"ח.

אם זה עוזר, בעבר היותר רחוק הייתי בנטוויז'ן ואין לי תלונות נגדם וגם לא המלצות. אבל מול הוט נט, עדיף שתלך על נטוויז'ן.

atraf פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 915
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #5 

Hertz33 כתב:גם אני כמוך הייתי לקוח של הוט ונטוויזן עד שעברתי ל100 מגה של הוט והוטנט.
הבעיה עם נטוויזן זה כל מיני "טעויות" מעצבנות כמו למשל במשך שנים גבו ממני תשלום על שיחות מוזלות לחו"ל למרות בקשות שבות ונשנות שלי לבטל את השירות. הם גם מגבילים תעבורה למרות שהם טוענים שלא. אבל כשעשיתי גיימר הפלא הפלא נפתחו השמיים. גם אני הקפאתי את המנוי לשלושה חודשים ועדיין המשיכו לחייב אותי על גיימר. בקיצור אתה יכול להתנתק מהם ולא להביט אחורה. הוטנט מצויינת גם בטורנט וגם בהורדות ישירות. אולי לא תקבל 100 מגה כל הזמן אבל תאמין לי שגם בין 60 ל 90 מוריד מספיק מהר ואני בספק אם תקבל עם נטוויזן יותר טוב.
...

כן גם אני נכוותי מהאינסוף "טעויות" שלהם לגבי שיחות לחול או שירות אנטי וירוס ותיבת דואר שאף פעם לא ביקשתי .. יש להם קטע לדפוק לקוחות למרות שאפשר להרוויח מיזה כמעט חצי שנה קיבלתי בחינם אחרי שכל זה קרה לי :|

ושוב מצד שני אין לי כוח באמת להתחיל להתעסק איתם ואין לי כוח למעבר ולהתנתקויות האלו ..בגלל זה תהיתי נטו לגבי איכות האינטרנט עצמו כלומר מהירות הגלישה וטורנטים כי ללא ספק הוטנט לא באמת נותנים 100 מגה אומנם הבדיקות אומרות 100 אבל בפועל בהורדות לעיתים נדירות שאני מוריד יותר מ-2 מגה .. אולי זה כבר עניין שלי עם הטורנט ..

יש לי תחושה שאשאר בהוטנט .. יחסוך לי את הכאב ראש הזה..

עוד דעות ? כרגע קלטתי שהמנוי שלי כבר לא מוקפא שם .. אז אולי עלי לבצע בדיקות ? איך אני מתחבר דווקא אליהם ולא דרך הוטנט ? ואיזה בדיקות לעשות ?

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1894
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #6 

זה נבלה וזה טרפה :D

וברצינות - מנטוויז'ן תתרחק כי הם תמיד בעייתים (הגבלות,נציגים שקרנים,חיובי יתר ועוד - מצד שני יש את זה כמעט בכל חברה גדולה בארץ)

הוטנט אמור להיות הרע במיעוטו,אבל אם זה היה אני,אותי מפחיד בלילה שלמישהו בCorporate HOT יש גישה לכ.אשראי שלי :evil:

החלטה שלך :)
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #7 

אני לא יודע מה איתכם אבל אני עם 100 מגה יוזר של 014 ב 30 שח
תשתית של בזק 50 מגה ואני מוריד על כמעט 60-65 מגה בגלל שאני על