בעיה ביציאה מאפליקציות וממשחקים בגלקסי S3

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
Or94 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 174
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי גלקסי S3 כבר מעל חודשיים.קניתי אותו בחנות ELINE בנשר וקיבלתי רום של חברת TMOBILE ואני עדיין עם הרום הזה והיה לי רק פעם אחת עידכון גירסא שהוסיף את האפליקציה flipboard ואת האפשרות לשינוי הבהירות משורת ההתראות. חזרתי להשתמש בTOUCHWIZ של סמסונג אחרי שניסיתי כל מיני לאנצ'רים שונים אבל בכולם יש אותה בעיה כולל בTOUCHWIZ: כאשר אני יוצא מאפליקציות ומשחקים ויישומים יש בעיה שבה לתיקיות וליישומים ובכלל לכל התפריט לוקח הרבה זמן להיטען מחדש. הבנתי שלבעיה הזאת קוראים redraw משהו כזה אבל לא מצאתי לה פיתרונות. קראתי שהווידג'ט של המזג אוויר של סמסונג גורם לבעיה והסרתי אותו והבעיה קצת השתפרה אבל עדיין לא לגמרי.
האם יש משהו שיפתור לגמרי את הבעיה?

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #2 

Or94 כתב:יש לי גלקסי S3 כבר מעל חודשיים.קניתי אותו בחנות ELINE בנשר וקיבלתי רום של חברת TMOBILE ואני עדיין עם הרום הזה והיה לי רק פעם אחת עידכון גירסא שהוסיף את האפליקציה flipboard ואת האפשרות לשינוי הבהירות משורת ההתראות. חזרתי להשתמש בTOUCHWIZ של סמסונג אחרי שניסיתי כל מיני לאנצ'רים שונים אבל בכולם יש אותה בעיה כולל בTOUCHWIZ: כאשר אני יוצא מאפליקציות ומשחקים ויישומים יש בעיה שבה לתיקיות וליישומים ובכלל לכל התפריט לוקח הרבה זמן להיטען מחדש. הבנתי שלבעיה הזאת קוראים redraw משהו כזה אבל לא מצאתי לה פיתרונות. קראתי שהווידג'ט של המזג אוויר של סמסונג גורם לבעיה והסרתי אותו והבעיה קצת השתפרה אבל עדיין לא לגמרי.
האם יש משהו שיפתור לגמרי את הבעיה?
...
לא אין. זה חלק מההגדרות של מערכת האנדרואיד על המכשיר. כשאתה יוצא מאפליקציה הוא טוען את זה מחדש ובגלל זה זה קורה.
אומרים שבגירסה הבאה של אנדרואיד שאמורה לצאת איפשהו באוקטובר זה אמור להיפתר.

Or94 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 174
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

יש לי עוד כמה שאלות:
1. עכשיו שיצא העידכון 4.1 לגלקסי S3 ואני עם רום של T MOBILE וקניתי בחנות פרטית אז אני צריך לחכות שהם יוציאו את העידכון ולא סאני נכון?
2. יש לי שאלה: כאשר אני מטעין את הפלאפון רשום לי בהגדרות של הסוללה שהטעינה היא דרך USB. זה תקין?
3. יש לי עידכונים בחנות PLAY וכאשר אני מנסה להתקין אותם יש לי הודעה שאין מספיק שטח אחסון זמין וזה למרות שניצלתי 10.86 ג'יגה מתוך 11.35 ג'יגה ועוד יש לי כרטיס זיכרון של 8GB. מה אני צריך לעשות?
4. הורדתי כמה תוכנות מהחנות samsung apps ואחרי שניסיתי להתקין נרשמה לי הודעה שההתקנה נכשלה. האם זה בגלל שאין לי מספיק מקום?

תודה.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”