מתלבט..
המרחק מקיר לקיר הוא 3.95 תוריד ספה שיושבים עלייה נניח 3.6. בהתחלה רציתי לקנות LED 55 אבל ההפרש הוא משמעותי במחיר...
ולא ממש בא לי לקנות פלזמה או LCD...
בוא נניח שאנחנו הולכים על 55 יש אופציה אחת שמצאתי שסבירה במחיר , אשמח לקבל חוות דעת על האיכות :
55LS570Y של LG - עולה כרגע 8900
ולא ממש בא לי לקנות פלזמה או LCD...
בוא נניח שאנחנו הולכים על 55 יש אופציה אחת שמצאתי שסבירה במחיר , אשמח לקבל חוות דעת על האיכות :
55LS570Y של LG - עולה כרגע 8900
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
תבדוק גם טושיבה vl963 אם אתה רוצה תלת פסיבי.
- טלHD
- גורו

המחיר בזאפ לא משקף כלום במיוחד במקרה הזה.Tomer93 כתב:נכנסתי לקרוא עלייה קצת היא נראית פגז אבל זה מעבר לתקציב ממש... 12500 ......
תוריד לפחות 10-15%.
קניתי את הדגם הזה ב 55 אינצ' לפני כחודש.Tomer93 כתב: אשמח לגשמוע ממישהו משהו על המסך הזה.....
הדגם: ls570y...
סה"כ אני די מרוצה אבל היא רחוקה להיות מושלמת. פירוט קצר להלן:
איכות תמונה: בקטע הזה קצת התאכזבתי. ציפיתי לתמונה הרבה יותר חדה במיוחד כשמדובר בתכני HD. התמונה עדיין טובה מאד אך יחסית לטלוויזיות אחרות שראיתי היא בהחלט פחות טובה. (יכולתי להשוות ללד של פנסוניק מלפני שנה ולפלזמה של סמסונג מלפני שנתיים). איכות התמונה בתכני SD (ממיר יס) ממש לא משהו אבל לא הייתה לי יכולת להשוות לטלוויזיות אחרות בתנאים דומים.
איכות סאונד: במילה אחת - מצוין.
סטרימר פנימי: סה"כ באיכות די טובה והצליח לנגן כל קובץ שנתתי לו. יש לו מגרעות לא קטנות יחסית לסטרימרים אמיתיים (סימני פיסוק הפוכים, אין אפשרות להריץ קדימה (fast forward), תומך רק בשרתיי dlna/plex) אבל סה"כ אני משתמש בו במקום xtreamer דור ראשון שהשתמשתי מקודם. קניתי דונגל אלחוטי שמתאים לה והצלחתי להעביר 1080p ללא שום בעיות.
פיצ'ר נחמד ונח: אפשר לשלוט בטלוויזיה באמצעות האייפון/אנדרואיד אם היא מחוברת לרשת.
סמארט TV - במילה אחת - מאכזב מאד. מספר האפליקציות מאד מוצמצם ולא מותאם לארץ (אפליקציית היוטיוב מתחת לכל ביקורת).
שורה תחתונה: טלוויזיה טובה אך לא מצוינת. סה"כ אני חושב שהיא נותנת תמורה די טובה לכסף אבל הייתי בוחן טלוויזיות אחרות לפני הרכישה.
אשמח לענות פה או בפרטי על כל שאלה נוספת לגביה.
Lg55
תודה הרבה על התגובה !
מחירה הזול יחסית ( ראיתי ב8900) מצדיק את המגרעות אם כי המגרעה העיקרית שציינת בעיניי היא איכות התמונה , דבר שעליי לשקול...
מהו מרחק הצפייה שלך מהטלוויזה ? אצלי יש 4 מטר ברוטו, אחרי ספה זה יוצא פחות..
חושב שזהו גודל מתאים או שכדאי לרכוש 46 ?
מחירה הזול יחסית ( ראיתי ב8900) מצדיק את המגרעות אם כי המגרעה העיקרית שציינת בעיניי היא איכות התמונה , דבר שעליי לשקול...
חושב שזהו גודל מתאים או שכדאי לרכוש 46 ?
Re: Lg55
אצלי זה 4.5 ברוטו אחרי הספה יש משהו כמו 4 מטר.Tomer93 כתב:תודה הרבה על התגובה !
חושב שזהו גודל מתאים או שכדאי לרכוש 46 ?...
התלבטתי מאד לפני הקנייה אם ללכת על 47" או 55".
היום גם ה 55" נראית לי קטנה מידי למרחק כזה (אפילו אישתי מסכימה איתי בעניין הזה
אין לי ספק שגם במרחק שלך זה יהיה מצוין (אם התקציב מרשה כמובן).
שכחתי לציין שלא כיילתי את הטלוויזיה בשום צורה. יכול מאד להיות שהאיכות יכולה להשתפר מאד אם הייתי טורח לכייל אותה טיפה. אני פשוט לא מגיע לזה...
- טלHD
- גורו

תומר..
קרא על הטושיבה שדיברתי עליה
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 20#1753120
שים לב שמחירה פחות מ 10k עם 5 שנות אחריות.
קרא על הטושיבה שדיברתי עליה
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 20#1753120
שים לב שמחירה פחות מ 10k עם 5 שנות אחריות.
- טלHD
- גורו

תתחדש.