רכישת TV עד 3000 ש"ח

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
GoldenAce פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 227

שליחה

שלום לכולם

אני צריך הצעות ל-TV בהתאם לפרמטרים הבאים:

טווח צפייה: קצת יותר מ-2 מטר, יהיה חלון גדול מצד ימין לאיפה שהטלוויזה תיהיה ממקומת, אז יכול להיות שתיהיה בעיה של השתקפות ותאורה.
תכנים: ממיר של הוט (אולי יהיה ממיר HD), אין צפייה בתכני ספורט ולא יהיה חיבור למחשב או ל-gaming station, ז"א שבעקרון אין צורך בתמיכה ב-full HD.

* אני מניח ש-37-40 אינצ' LCD-LED עם HDREADY יספיק, רק שאין לי מושג לגבי דגמים מתאימים.
* בנוסף המלצות לזרוע מתכווננת יתקבלו בברכה (אם אפשר להשאיר בתוך התקציב זה יהיה נחמד, אבל לא חובה).

תודה מראש לכל העוזרים

oraflalo
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17

שליחה

GoldenAce פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

עדכון: החלטנו ללכת על LED בגלל בעיית האור בסלון.

מספר דגמים אפשריים (חלקם עם חריגה בתקציב של 100 שקל):
SONY KDL40EX520
PHILIPS 37PFL3507H
LG 42LE4500
PHILIPS 40PFL5606H

effy74
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 195

שליחה

ככה לא בוחרים מסך, זה סלט.
קודם תהיה נעול על גודל, אחכ לפי התכנים שאתה צופה, השתקפויות כבר החלטת.
אחכ תראה בעיניים ואז תתלבט

GoldenAce פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

היי אפי, הייתי די בטוח שזה ברור מההודעה הראשית (אני אצטט את עצמי ואוסיף הבהרות :P):

1. "תכנים: ממיר של הוט (אולי יהיה ממיר HD), אין צפייה בתכני ספורט ולא יהיה חיבור למחשב או ל-gaming station, ז"א שבעקרון אין צורך בתמיכה ב-full HD." - לפי הדגמים הנ"ל שנראה לי שיתאימו אין HD-READY, כך שכנראה בעניין זה ניהיה עם Full HD.

2. "אני מניח ש-37-40 אינצ' LCD-LED..." - לפי הדגמים המוצעים ניתן לראות שהטווח הוא בעצם 37-42 אינצ' ורק מסך LED (בגלל בעיית החלון כפי שהוסבר בהודעה הראשית).

3. דגמים שנראה לנו שיתאימו ודורשים המלצות, כך שנסנן לפני שנלך לראות בעיניים:
SONY KDL40EX520
PHILIPS 37PFL3507H
LG 42LE4500
PHILIPS 40PFL5606H

* כמובן כל המלצה נוספת למסך שעומדת בדרישות שלנו תתקבל בברכה

חג שמח לכולם ושבוע טוב

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639

שליחה

GoldenAce כתב:היי אפי, הייתי די בטוח שזה ברור מההודעה הראשית (אני אצטט את עצמי ואוסיף הבהרות :P):

1. "תכנים: ממיר של הוט (אולי יהיה ממיר HD), אין צפייה בתכני ספורט ולא יהיה חיבור למחשב או ל-gaming station, ז"א שבעקרון אין צורך בתמיכה ב-full HD." - לפי הדגמים הנ"ל שנראה לי שיתאימו אין HD-READY, כך שכנראה בעניין זה ניהיה עם Full HD.

2. "אני מניח ש-37-40 אינצ' LCD-LED..." - לפי הדגמים המוצעים ניתן לראות שהטווח הוא בעצם 37-42 אינצ' ורק מסך LED (בגלל בעיית החלון כפי שהוסבר בהודעה הראשית).

3. דגמים שנראה לנו שיתאימו ודורשים המלצות, כך שנסנן לפני שנלך לראות בעיניים:
SONY KDL40EX520
PHILIPS 37PFL3507H
LG 42LE4500
PHILIPS 40PFL5606H

* כמובן כל המלצה נוספת למסך שעומדת בדרישות שלנו תתקבל בברכה

חג שמח לכולם ושבוע טוב
...
אף אחת מהטלויזיות הזו לא תצליח למצוא בייבוא רשמי במחיר הזה. כולן בייבוא מקביל של איציק ובניו. רק קח בחשבון.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”